اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو و یدیو یی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو و یدیو یی

من با dspic کار کردم و 4096 سطح نوری رو برای هر رنگ اصلی تولید کردم .تعداد رنگها توان 3 این عدد است.البته برای کار به چیپهای مخصوصی نیاز بود که داخل بازار شما پیدا نمی کنید. اساس کار این چیپها pwm است.این چیپها قدرت میکروکنترلر شما رو 4000 برابر میکنند.

دیدگاه

سلام
      دوستان فقط میگن چکار کردن ولی اطلاعات نمی دن :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elias
        من با dspic کار کردم و 4096 سطح نوری رو برای هر رنگ اصلی تولید کردم .تعداد رنگها توان 3 این عدد است.البته برای کار به چیپهای مخصوصی نیاز بود که داخل بازار شما پیدا نمی کنید. اساس کار این چیپها pwm است.این چیپها قدرت میکروکنترلر شما رو 4000 برابر میکنند.
        با سلام

البته که چیپهای pwm در ایران ، یا اصلا پیدا نمیشه و یا بسختی و با هزینه گزاف بدست میاد ، ولی عملکرد PWM قابل آدرس دهی رو هم میشه بصورت گیت طراحی و در یک FPGA اجرا نمود ، مثلا طراحی یک PWM GENERATOR برای یک RGB LED با 8 بیت رزولوشن ( 256 گام ) و یا بیشتر .

دیدگاه

سلام.
          من چند وقت پیش می خواستم یه نمونه از این مدار بسازم و خیلی دنبال این قضیه بودم و به نتایج خوبی هم رسیدم ( با کمکهای اقای معیری ) اما به دلایل زیادی همچون هزینه زیاد پروژه و کمبود وقت و ... دیگه دنبالش نرفتم. البته اگه عمری باشه بازم میرم دنبالش. اخه این LED های RGB با کیفیت خوب خیلی گرون هستند. حتی انهایی که قیمتشان دانه ای 500 تومان هستند کیفیت زیاد خوبی ندارند.

تا اونجایی که من می دونم با امکاناتی که در ایران هست فقط می توان با PWM این پروژه را اجرا کرد. یعنی این راحتترین راه این کار می باشد. همونطوری که اقای معیری فرمودند باید چند کانال PWM را با FPGA پیاده سازی کرد. اگه شما با FPGA کار کرده اید و تجربه دارید روی این موضوع کار کنید.
          اما بعضی از ای سی های سری AVR هستند که دارای تعداد زیادی کانال PWM هستند. مثل AT90PWM3 که دارای 10 کانال PWM است. البته تو ایران نیست اما قیمت بالایی ندارد و باید با تعداد زیاد وارد کرد.

در مورد نمایش فیلم هم همانطوری که دوستان گفتند برای این کار ماژول هایی هست که باید وارد کنید و خیلی گران در می اید و برای شرکت هایی که تعداد زیاد تولید می کنند و کارشان همین است صرف می کنه. اما اگه دقت کنید می توان هر قطعه فیلم را مانند چند عکس معمولی در نظر گرفت که با سرعت بالایی پشت سر هم نمایش داده می شوند. با این روش می توان قطعه های فیلم را نمایش داد. درست مثل یکی از template های power point.
          البته کمی کیفیت پایین می اید اما برای پروژه های دانشجویی بسیار مناسب است. من یه نمونه از این کار را دیده ام که به نظر بد نبود. فقط باید از قطعات پر سرعت استفاده کرد و نیاز به برنامه نویسی کامپیوتر داره تا بتوان از یه قطعه فیلم چند عکس و در نهایت پیکسلهای هر عکس را دراورد.

شما هم انتظار نداشته باشید که تو مدت کم و تو یک تاپیک به نتیجه دلخواه برسید. روی این قضیه خیلی باید تحقیق کنید. منم اگه مطلب تازه ای پیدا کردم همین جا قرار میدم.یکی رو می شناسم که در زمینه تابلوهای مختلف از جمله رنگی خیلی کار کرده.اگه پیداش کردم حتما اطلاعات لازم رو ازش می گیرم و بهتون میگم. از بقیه دوستان خواهش می کنم هر چی می دونند رو کنن تا این پروژه به نتیجه برسه.

دیدگاه

به نظر من ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن نداره. کلی هزینه می کنی آخرش هم 0.1 این مدل چینیش که به اسم 701 معروفه کارایی نداره. :sad:چی کار کردن این چینی ها. هم آدرس پذیرند و با هم شبکه می شند.هم تا 10 کیلومتر می تونن از کامپیوتر فاصله داشته باشن.تازه نوع display رو می تونی به هش معرفی کنی.یک عکس از تابلو میگیری میدی بهش نور تابلو رو بر اساس اون عکس یک دست می کنه.چه رزولوشنی رو ساپورت می کنه oo:

دیدگاه

سلام
              شاید مثل اونها نشه ولی:
              ارزش یاد گرفتن و کسب علم رو که داره
              نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X