اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد verilog که دوره تناوب یک کلاک ورودی رو برمی گردونه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کد verilog که دوره تناوب یک کلاک ورودی رو برمی گردونه

سلام.
    برای سنتز برنامم در خطی که یک عملیات تقسیم گذاشتم خطای زیر رو میده که یعنی این عبارت در عملیات سنتز ساپورت نمیشه.

total=(a*b)/(a+b);

Error , No implementation available for divide , except by powers of 2 .

اگر از دوستان کسی میدونه که چطور می شه این خطا رو رفع کرد لطفاً راهنمایی کند.

توضیح اینکه برنامه با وریلاگ نوشته شده و در مادلسیم کامپایل و سیموله شده و در لئوناردو در حال سنتز میباشد
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط f.fater
      سلام.
      برای سنتز برنامم در خطی که یک عملیات تقسیم گذاشتم خطای زیر رو میده که یعنی این عبارت در عملیات سنتز ساپورت نمیشه.

total=(a*b)/(a+b);

Error , No implementation available for divide , except by powers of 2 .

اگر از دوستان کسی میدونه که چطور می شه این خطا رو رفع کرد لطفاً راهنمایی کند.

توضیح اینکه برنامه با وریلاگ نوشته شده و در مادلسیم کامپایل و سیموله شده و در لئوناردو در حال سنتز میباشد
      با تشکر
      با سلام
      خوب خیلی مشخصه ابزار سنتز گزینهآ‌ای برای سنتز تقسیم نداره (بجز اعداد به توان دو که با یک شیفت به راست به راحتی انجام میآ‌شود). راه حل این است که شما باید ماژول تقسیم را خودتان پیادهآ‌سازی کنید و به شکل یه ماژول به طراحی متصل کنید.

نکتهآ‌ی مهم دیگر این است که آیا مطمئن هستید که به تقسیم نیاز دارید؟ آیا روشی ندارید که از تقسیم اجتناب کنید؟
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

ممنون.
        بله.
        در برنامم حتماً احتیاج به تقسیم است.
        ماژول را طراحی میکنم انشاالله که درست میشه
        با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X