اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

XC2S200

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : XC2S200

سلام.من بارها fpga را با boundryscan پروگرم کردم .بسیار ساده می باشد . و بعد از خواندن سوال شما بلافاصله سوکت پروگرمر را از روی برد در آوردم و دقیقا پیام خطا شما را داد (00001111111111111111111111111111)بعبارتی همه 0.یا 1 نیست. بنابر این مشکل 99% اتصالت فیزیکی می باشد. در ضمن بهتره که تنظیمات m انجام بدهید.

دیدگاه

سلام
      شاید این سوال مسخره به نظر برسه ام اگر ممکنه جواب بدید
      شما ic رو چطوری به BS وصل می کنید (نقشه)؟
      اگر بخواید یه prom وصل کنید چطور وصل می کنید.؟
      در ضمن من m رو بصورت m0 =1 m1=0 m2=1
      ممنون

دیدگاه

سلام
        اگر اتصال فیزیکی اشکال داشته باشه پس چرا در حالت slave serial پروگرم شد؟

دیدگاه

دوستان خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمک کنه من واقعا دیگه نمیدونم چه کنم

دیدگاه

سلام دوستان
            باکمک اقای vfarsi خیلی از تست ها رو انجام دادم
            ست کردن m ها , روش وصل کردن پایه ها , ولتاژ خروجی رگلاتورها , مقاومت های پول پ و خیلی کار های دیگه.
            توی اینترنت هم هرچی فکر کنید سرچ کردم ولی............
            جواب نداد. :cry2:
            اقای vfarsi توی راهنمایی که کردند به یک نکته اشاره کردن...
            من موقعه اجرای impact پیغام میده که فایل bsdl رو لود کن. در صورتی که اقای vfarsi میگن این پیغام رو هنگام پروگرام کردن نباید بده. به هرصورت من فایل مربوطه رو به خوردش میدم و بعد از اون فایل باینری رو لود میکنم ولی هنوز همون پیغام کذایی رو میده. :cry2:
            این هار نوشتم که دوستان اگر نظری دارن دریغ نکنند
            هم اکنون نیاز مند یاریتان هستم

دیدگاه

سلام
              من دقیقا این مشکل رو با xc2s150 داشتم . فکر کردم مشکل از پروگرمر باشه به همین علت یه پروگرمر خریدم . این پروگرمر یه سوکت برای تغذیه داشت . در زمانی که سوکت آداپتور رو به برد خودم وصل می کردم باز همون پیغام رو می داد ولی وقتی اون رو به برد پروگرمر وصل کردم ..........مشکل حل شد ! این کارو انجام بده و نتیجه روبگو .
              از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام
                من دقیقا متوجه مطلب شما نشدم. ولی اگر منظور شما تغذیه پروگرامر هست, من تغذیه اون رو به 5 ولت برد اصلی که xc2s روی اون هست وصل میکنم.به عبارتی تغذیه مشترک هست
                از اینکه جواب دادید ممنون.

دیدگاه

این درست که تغذیه مشترکه ولی به جای اینکه تغذیه رو به برد اصلی بدی ، تغذیه به پروگرمر وصل کن و تغذیه بردی که xc2s روی اونه از طریق پروگرمر تامین بشه یعنی اگه پروگرمر رو قطع کنی تغذیه برد هم قطع بشه .
                  از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام
                    تفاوتی نکرد
                    :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
                      من برای اطمینان از x2s50 بجای xc2s200 استفاده کردم. واز نسخه جدید نرم افزار ISE10.1 استفاده کردم.
                      ولی مثل گذشته موقع شناسایی پیغام میده که یک chain ناشناخته وصل شده.
                      یعنی وجود ای سی رو تشخیص میده ولی نوع اون رو نمی شناسه.
                      منتظر یاریتان هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X