اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مورد کلاک داخلی FPGA برای LED چشمک زن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در مورد کلاک داخلی FPGA برای LED چشمک زن

ا
    نوشته اصلی توسط manian

با سلام
    مشکل شما خیلی عجیبه چون همه چیز درست به نظر میآ‌رسد! کاشکی مدارتون رو با برنامه Quartus هم تست میآ‌کردید چون این Max Plus دیگه خیلی قدیمی شده! البته مشکل بعید میآ‌دونم با به روز کردن ابزار سنتز حل شود!
    با سلام و تشکر
    از نظر کامپایل و شبیه سازی هیچ مشکلی وجود نداره. روی FPGA پروگرام هم میشه. پس نباید با کوارتوس حل بشه.بازهم اگه نظر و راهنمایی داشته باشید ممنون می شم.

دیدگاه

با سلام
      من Pin header مربوط به کلاک یعنی پایه 83 را که نباید به جایی وصل کنم. وقتی مثلا وقتی یه سیم بهش وصل می کنم و یه سرشو تو دستم فشار می دم کلاکهای بسار سریعی می آن و مدار ظاهرا کار می کنه.اگرچه در مورد دقت و زمانبندیش مطمئن نیسم. یعنی این نویزه؟ یا امیدی برای حل مشکل کلاک پیدا شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alifgpa
        با سلام
        من Pin header مربوط به کلاک یعنی پایه 83 را که نباید به جایی وصل کنم. وقتی مثلا وقتی یه سیم بهش وصل می کنم و یه سرشو تو دستم فشار می دم کلاکهای بسار سریعی می آن و مدار ظاهرا کار می کنه.اگرچه در مورد دقت و زمانبندیش مطمئن نیسم. یعنی این نویزه؟ یا امیدی برای حل مشکل کلاک پیدا شده؟
        با سلام
        این نشان میآ‌ده که مدار شما درست سنتز شده و داره کار میآ‌کنه مشکل اینجا است که کلاک درست به مدارتون نمیآ‌رسد. اگر پایه خروجی آن اسیلاتور را به پین 83 متصل میآ‌کنید و جواب نمیآ‌گیرید، احتمالا مشکل از اینجا است که اسیلاتور خراب است.
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام

احتمالا این کاربر هم ، در اینجا >> http://www.edaboard.com/ftopic304950.html ، مشکل مشابهی داره

که در سایت xilinx اینطور توصیه شده :

http://www.xilinx.com/support/answers/24167.htm

Can I use a crystal or RC oscillator with my Xilinx CPLD ?

- This is not recommended with Xilinx CPLDs. The frequency generated by such an oscillator is typically too unstable since it can vary with voltage and temperature.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X