اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول مبدل USB به سریال FT232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول مبدل USB به سریال FT232

سیستمم ماژول مبدل USB به سریال FT232 رو شناسایی میکنه یعنی توی دیوایس منیجر اسم ماژول رو میبینم ولی یه علامت خطر کنارش میاد​ و توی نرم افزار آردوینو com رو بهم نشون نمیده باید چیکار کنم؟
    اگه درایور بخواد سایتی هنوز باز هست که بشه درایور ازش دانلود کرد؟

​

نوشته اصلی توسط رضا اساعیلی نمایش پست ها
    سیستمم ماژول مبدل USB به سریال FT232 رو شناسایی میکنه یعنی توی دیوایس منیجر اسم ماژول رو میبینم ولی یه علامت خطر کنارش میاد​ و توی نرم افزار آردوینو com رو بهم نشون نمیده باید چیکار کنم؟
    اگه درایور بخواد سایتی هنوز باز هست که بشه درایور ازش دانلود کرد؟

​
    سلام شما وقتی درایور تراشه FT232 رو به درستی نصب کنی در دیوایس منیجر اون com شناسایی میشه مثلاً com4 و هیچ علامت خطری هم نیست یعنی کار به طور کامل انجام شده به نظر میاد که درایور درست نصب نشده
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

درایور ft232
      چک کن شاید مثلا درایورت ۳۲ بیتی هست اما ویندوزت ۶۴ بیتی یا برعکس

فایل کامل درایور FTDI را برای دانلود آماده کردیم. در این مقاله نحوه دانلود و نصب درایور FTDI FT232 همراه با آموزش کامل قرار داده شده است.
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۸:۴۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۹.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
        درایور ft232
        چک کن شاید مثلا درایورت ۳۲ بیتی هست اما ویندوزت ۶۴ بیتی یا برعکس

https://irenx.ir/software/ftdi-ft232-driver-download/
        مرسی با لینکی که فرستادین تونستم درایور رو به درستی نصب کنم❤️
        بدبختی این روز ها نبود اینترنت برای دسترسی به سایت های خارجی بود ????????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X