اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل پکیج esp8266 فرمور Arduino

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فایل پکیج esp8266 فرمور Arduino

با سلام به همگی.
    متاسفانه من نرسیدم قبل از قطعی اینترنت بین الملل پلتفرم esp8266 رو توی Platformio دانلود کنم. الان خود esp8266 دستم رسیده ولی نمیتونم پروگرم بکنمش.
    میخواستم ببینم اگه کسی قبلن با این برد ها کار کرده و پرگرمشون کرده میتونه فایل هاش رو برام آپلود کنه من دستی توی محلش کپی بکنم؟
    هم آردویینو قدیم (1.8.19) رو دارم هم platformio.
    هرکدوم رو اگه دارید براش esp8266 رو ممنون میشم برام آپلود بکنین
    با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط محمدمهدی رضایی; ۰۴:۵۶ ۱۴۰۴/۱۲/۲۶.

نوشته اصلی توسط محمدمهدی رضایی نمایش پست ها
    با سلام به همگی.
    متاسفانه من نرسیدم قبل از قطعی اینترنت بین الملل پلتفرم esp8266 رو توی Platformio دانلود کنم. الان خود esp8266 دستم رسیده ولی نمیتونم پروگرم بکنمش.
    میخواستم ببینم اگه کسی قبلن با این برد ها کار کرده و پرگرمشون کرده میتونه فایل هاش رو برام آپلود کنه من دستی توی محلش کپی بکنم؟
    هم آردویینو قدیم (1.8.19) رو دارم هم platformio.
    هرکدوم رو اگه دارید براش esp8266 رو ممنون میشم برام آپلود بکنین
    با تشکر
    برو تو این لینک
    نسخه 2 نرم افزار آردوینو که جدیدترین نسخه ارائه شده توسط شرکت آردوینو هست، پس از نصب اولیه و پس از باز کردن نرم افزار برای اولین بار، نیاز به دانلود یکسری

فولدر 15 نسخه کامل رو دانلود کن پکیج 8266 هم توش هست بعد فایل دانلودی رواز زیپ خارج کن تو اردوینو 15 کپی کن اوکی میشه
    تو لینک توضیح هم داده متاسفانه من esp32supermini c3 میخواستم که توش نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sjaber نمایش پست ها

برو تو این لینک
      نسخه 2 نرم افزار آردوینو که جدیدترین نسخه ارائه شده توسط شرکت آردوینو هست، پس از نصب اولیه و پس از باز کردن نرم افزار برای اولین بار، نیاز به دانلود یکسری

فولدر 15 نسخه کامل رو دانلود کن پکیج 8266 هم توش هست بعد فایل دانلودی رواز زیپ خارج کن تو اردوینو 15 کپی کن اوکی میشه
      تو لینک توضیح هم داده متاسفانه من esp32supermini c3 میخواستم که توش نبود
      آقا خیلی ممنون. کارمو راه انداخت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X