اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آردوینو - Arduino

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آردوینو - Arduino

من پروگرامر isp دارم که با کدویژن کارمیکنم
    ولی هر کاری کردم در محیط arduion نتوانستم میکرو را با پروگرام isp برنامه ریزی کنم (بوت لودر را نمیتوانم روی آی سی بریزم)
    پورت موازی را چگونه تنظیم کنم ؟
    آیا میشه با کدویژن بوت لودر را ریخت ؟
    شما برای اولین بار چطوری بوت لودر را روی میکرو ریختید؟
    :redface:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
      متشکرم از پاسخ شما
      ولی در ویندوز XP چنین مسیری را پیدا نکردم :cry2:
      برای تغییر زبان به انگلیسی یا فارسی در برنامه آردوینو از منوی File گزینه Preferences رو انتخاب کن
      بعد تو صفحه باز شده دومین گزینه امکان عوض کردن زبان رو به شما میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FKR2
        برای تغییر زبان به انگلیسی یا فارسی در برنامه آردوینو از منوی File گزینه Preferences رو انتخاب کن
        بعد تو صفحه باز شده دومین گزینه امکان عوض کردن زبان رو به شما میده
        متشکرم از راهنمای شما :applause:
        درست شد :wow:
        مشکل اینجا است که باید حتما بعد از تغییر از برنامه خارج شوید بعد مجددا برنامه را اجرا کنید تا نتیجه را ببینید
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با سلام
          دوستان این سایت رو دیدین ؟؟؟ http://arduino.ir
          گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid041
            با سلام
            دوستان این سایت رو دیدین ؟؟؟ http://arduino.ir
            بله دوست عزیز . این سایت بردهای آماده میفروشه که قیمت هاش از 25 هزار تومن تا 180 هزار میرسه.
            البته یه سری آموزش های پایه برای نرم افزار آردوینو داره که خیلی هم مفیده

دیدگاه

کسی این برد را درست کرده
              مشکل من پروگرام کردن بوت لودر است :angry: :angry: :angry: :angry:
              پروگرامر من به پورت موازی وصل میشه
              لطفا راهنمای بفرمائید... :cry2:
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                من تازه این تاپیک دیدم ، واقعا جالب بود
                اینجور که فهمیدم فقط میشه میکرو Atmega 8 , 168 , 328 باهاش کار کرد، درسته؟
                امکانش هست رو یه میکرو دیگه مثل 64 یا 128 برنامه نوشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                  کسی این برد را درست کرده
                  مشکل من پروگرام کردن بوت لودر است :angry: :angry: :angry: :angry:
                  پروگرامر من به پورت موازی وصل میشه
                  لطفا راهنمای بفرمائید... :cry2:
                  شما فکر کنم بتونید به صورت دستی بوتلودر رو پروگرم کنید، به این صورت:
                  اول از محل نصب برنامه به آدرس زیر برید:
                  /Applications/Arduino.app/Contents/Resources/[glow=red,2,300]Java[/glow]/hardware/arduino/bootloaders/atmega8
                  (که فکر کنم تو ویندوز از بخش Java به بعد رو داشته باشید که تو آدرس براتون با قرمزش مشخصش کردم)
                  تو این فولدر 3تا فایل باید داشته باشید:
                  یکی فایل ATmegaBOOT.c که فایل سورس بوتلودر به زبان c هست.
                  یکی دیگه فایل ATmegaBOOT.hex که کامپال شده ی همون سورس بوتلودر هست.
                  یکی دیگه هم Makefile هست که بری کامپایل و پروگرام کردن برنامه با GCC و AVRDUDE نیازه.
                  شما کافیه اون فایل ATmegaBOOT.hex رو با تنظیمات فیوزبیت ها که تو فایل Makefile مشخص شدن رو بردارید و با هر چیزی که میتونید رو میکرو پروگرام کنید.
                  در مورد آردوینو بعضی از دوستان فکر میکنن که یه چیز کاملا مخوف و خاصیه، ولی نه اصلا اینطور نیست.
                  آردوینو کاری که انجام داده فقط اینه که یه سری توابع و کلاس به زبان C و C++ برای AVR نوشته، و برنامه نویس برای انجام هر کاری فقط نیاز داره تا اونارو فراخونی کنه و کاره هم با پشت قضیه نداشته باشه، برای کامپایل هم آردوینو برنامه ای که برنامه نویس با توابع آماده آردونیو نوشته رو باAVRGCC کامپایل میکنه.
                  بوتلودر هم فقط وظیفه پروگرام کردن میکرو با برنامه جدید رو داره که آردوینو برای راحتی اومده بوتلودرش رو برا USB نوشته.
                  اصل سورس تمام توابعی که تو برنامه نویسی آردوینو استفاده میکنید همراه با سورس تمام بوتلودر ها تو محل نصب برنامه موجود هستن و اگه دوست داشته باشید میتونید از اونا تو برنامه های دیگتون بدون نیاز به آردوینو استفاده کنید.
                  تمام کتابخونه هایی که برا آردوینو نوشته شدن هم به همین صورت هستن.
                  ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام
                    آیا با ATMEGA32A هم قابل پیاده سازیه ؟ اگر آره با چه تغییراتی؟

دیدگاه

Atmega8 کلا 28 پایه داره من تو شماتیک متوجه نشدم 29 (ریست) کدوم پایه هست؟

سمت چپ دوم یه خازن 0.1 بین VCC و GND قرار گرفته و هیچ ارتباطی با بخش دیگه نداره.دلیلش چیه؟

DTR چیه و از کجا میآد؟

از FT232BL میآ‌تونم بجای FT232RL استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hakeb
                        Atmega8 کلا 28 پایه داره من تو شماتیک متوجه نشدم 29 (ریست) کدوم پایه هست؟

سمت چپ دوم یه خازن 0.1 بین VCC و GND قرار گرفته و هیچ ارتباطی با بخش دیگه نداره.دلیلش چیه؟

DTR چیه و از کجا میآد؟

از FT232BL میآ‌تونم بجای FT232RL استفاده کنم؟
                        atmega 8 dip 28 payae hast vali model haye smd paye haye bishtari daran. be datasheet morajee ****d

tamame paye haye vcc va gnd be ham vaslan. pas in khazan baraye hazf noise manba hast.
                        ft232bl ba rl fargh dare va drive kardanesh moshkele. chon crystal va ye seri ghatate janebi mikhad va gar na az nazare kar kard yeksanan
                        Weakness of attitude becomes weakness of character
                        Albert Einstein

دیدگاه

با سلام
                          من یه برد اردوینو ساختم اما روی بوت لودر مشکل دارم بوت لودرو با stk500روی میکرو ریختم وقتی با محیط اردوینو روی میکرو یکبار می نویسم مشکل نداره و برنامه اجرا می شه ولی دوباره می خوام برنامه رو از طریق اردوینو تغییر بدم و اپلود کنم جواب نمی ده ممنون می شم که کمکم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hakeb
                            سلام
                            آیا با ATMEGA32A هم قابل پیاده سازیه ؟ اگر آره با چه تغییراتی؟
                            بله
                            https://github.com/eaconner/ATmega32-Arduino
                            ولی استانداد نیست.
                            واسه سیستم های کنترلی کوچیک عالیه. اگه بردتون رو درست طراحی کنید بیشتر از یه مینی پی ال سی کار راه اندازه.
                            Arduino و برادرش Pinguino که برای میکرو کنترلر های PIC هست جز پروژه های متن باز هستند. البته من خودم با Pinguino کار می کنم به چند دلیل
                            1- خودم با pic بیشتر از avr حال می کنم (مهمترین دلیلش همینه).
                            2- pinguino از ماژول USB خود میکرو استفاده میکنه و هم مدارش ساده تر هست و ارزونتر هم در میاد.
                            3- اپن سورس خالص هست بر خلاف arduino که از java استفاده میکنه pinguino از python استفاده کرده.
                            اینم شماتیک برد Pinguino 4550 که آیسیش تو بازار 16 هزار تومنه و با بقیه مخلفاتش روی یه برد هزار سوراخ کمتر از 20 تومن در میاد.

راستی الان توی فروم سرچ کردم خیلی تاپیک هست که واسه Arduino هست اگه مدیران سایت موافقت کنن یه تاپیک درست بشه که فقط مخصوص arduino باشه و دوستان دیگه هی تاپیک نزنن که arduino چی هست چی کار میکنه و ....

دیدگاه

سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم نا به جاست ....بوت لودره آردوینو رو میخوام روی مگا 2560 پروگرم کنم ولی آخر کار این ارور رو میده
                              avrdude: verification error, first mismatch at byte 0x1e000
                              0xff != 0x0d
                              avrdude: verification error; content mismatch
                              با بسکام هم امتحان کردم اما نشد ...با چندین فایل مربوط به بوت لودره 2560 امتحان کردم باز جواب نداد ...فیوز بیتا رو دستکاری کردم نشد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanfly
                                سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم نا به جاست ....بوت لودره آردوینو رو میخوام روی مگا 2560 پروگرم کنم ولی آخر کار این ارور رو میده
                                avrdude: verification error, first mismatch at byte 0x1e000
                                0xff != 0x0d
                                avrdude: verification error; content mismatch
                                با بسکام هم امتحان کردم اما نشد ...با چندین فایل مربوط به بوت لودره 2560 امتحان کردم باز جواب نداد ...فیوز بیتا رو دستکاری کردم نشد...
                                شما با چه برنامه ای میخواید بوت لودر رو بریزید رو میکرو؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X