اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کامپایل کردن برنامه آردینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در کامپایل کردن برنامه آردینو

سلام دوستان.
    من از کتابخونه fft استفاده کردم و از مثالهای امادش استفاده کردم اما همچین خطایی داره
    Err0r compiling for board arduino
    ممنون میشم راهنماییم کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.kamali نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      من از کتابخونه fft استفاده کردم و از مثالهای امادش استفاده کردم اما همچین خطایی داره
      Err0r compiling for board arduino
      ممنون میشم راهنماییم کنین.
      درود . کتابخونه قبل رو حذف کنید . آردوینو رو آپدیت کنید . این کتابخونه رو تست کنید نتیجه رو اعلام کنید .

پ ن . لینک فیلتر میشود . از این لینک استفاده کنید
      جدیدترین ویرایش توسط Masood Ashoori; ۰۷:۴۶ ۱۳۹۷/۱۰/۱۶.

دیدگاه

ممنون از پاسختون فایلی که داشتم مثالی از فوریه انالوگ داشت کدش درست بود اما فایل کتابخونهش فاقد فایلcppبوده.با این کتابخونه میتونم از مثال قبل استفاده کنم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این کتابخونه رو از قبل داشتم مشکلی تو کامپایل این نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.kamali نمایش پست ها
          ممنون از پاسختون فایلی که داشتم مثالی از فوریه انالوگ داشت کدش درست بود اما فایل کتابخونهش فاقد فایلcppبوده.با این کتابخونه میتونم از مثال قبل استفاده کنم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این کتابخونه رو از قبل داشتم مشکلی تو کامپایل این نیست.
          درود. احتمال این هست کار کنه باید تست کنید توابعی که در برنامه استفاده شده در کتابخونه وجود داره یا خیر. اگر مثال این کتابخونه به کار شما نمیاد. باید در برنامه ای که دارید نشانه ای از نویسنده پیدا کنید سایتی ایمیلی که بتونید از اون طریق کتابخونه مربوطه رو پیدا کنید .
          موضوع دیگه اینه که در اینترنت کتابخونه دیگه هم پیدا میشه با سرچ عبارت fft Arduino library چند کتابخونه رو تست کنید. فقط به این موضوع توجه کنید قبل از نصب کتابخونه جدید ، قبلی رو پاک کنید

دیدگاه

کتابخونههای دیگه امتحان شده مشکلی نبوده.من مشکلم اینه که از مثال این کتابخونه میخوام استفاده کنم ولی خطا میگیره.انگار این کتابخونه براش تعریف نشدست بااینکه تو لایبرری اضافه میشه

دیدگاه

شکرخدامشکلم برطرف شد.ورژن مناسب رو نصب نکرده بودم.انشاالله کسی به ارور برنخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X