اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل سایز نمایش در شیلد lcd tft 2.4 با آردوینو مگا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل سایز نمایش در شیلد lcd tft 2.4 با آردوینو مگا

اون کتابخانه ای که شما دادید و همینطور در صفحه محصول وجود داره، متعلّق به شیلد ال سی دی 2.8 اینچی هست. نه 2.4 اینچی.
    لطفاً کتابخانه این شیلد رو بدید. خسته شدیم بسکه چشممون در اومد توی این سایت خارجی و اون سایت چینی

دیدگاه

در فاروم سایت arduino.cc این مشکل رو بیان کردم. متأسّفانه با هر ترفندی که بیان شد، مشکل نمایش دوتایی در اسکرین حل نشد..
      خود نویسنده کتابخانه MCUFRIEND kbv هرچه سعی کرد نتونست مشکل رو حل کنه. البت هنوز تاپیک بازه و منتظر پیشنهادهای ایشون هستم. چیزی که گفتند اینه که شماره درایور شیلد نامعلومه و باید پیدا بشه..

چون تجربه ای در این زمینه ها ندارم می پرسم، چطور میشه شماره ID درایور همه شیلدهای LCD TFT در تمام سایزها رو پیدا کرد ؟
      هرچندتا هم که باشه، می تونیم دونه دونه تست کنیم شاید بشه ID درایور مربوط به این شیلد رو پیدا کرد..

دیدگاه

اگر تمام شیلدها پیش از ارسال برای مشتری تست شدند، پس دیدید این مشکل رو داره و باز ارسال کردید ؟ حرفتون همین معنی رو میده دیگه. چون من دارم با نرم افزار Arduino IDE 1.8.5، کتابخانه ای که خودتون ارائه کردید "و بی شمار کتابخانه دیگه" تست می کنم، و شیلد درست نمایش نمیده.
        پس شیلد مشکل داره. نه نرم افزار من، و نه کتابخانه ای که خودتون معرّفی و ارائه کردید.
        عودت بدم ؟

دیدگاه

سلام
          مهندس جان برای حل مشکلتون میتونید با واحد فنی دفتر تهران تماس بگیرید تا رسیدگی کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی چمانی نمایش پست ها
            سلام
            مهندس جان برای حل مشکلتون میتونید با واحد فنی دفتر تهران تماس بگیرید تا رسیدگی کنند
            سلام علی آقا. خسته نباشی.
            نه بابا من مهندس نیستم. موزیسین جماعتم..!
            فایده ای نداره. توی سایت اصلی آردوینو با خود نویسنده کتابخانه mcufriend_kbv درباره این مشکل مشورت کردم. بنده خدا چند روز روزی چند ساعت وقت گذاشت و کلّی پیشنهاد و کد و اینا بهم داد، درست نشد که نشد.
            گفت که رجیستری هاش لاک هستند و برای آنلاک کردنش هر کاری کرد، نتونست کاری بکنه.
            و همینطور چون صفحه ال سی دی لق میزد و من با چسب اون رو روی درایورش محکم کردم و کمی خراش برداشته، بنابراین غیرقابل عودته. خلاصه که بخاطر کیفیت مزخرف چین و شانس مزخرف بنده، 25,500 بعلاوه 10,000 پول ارسال، ضرر کردم..
            فروشگاه هم تقصیری نداره. شما که نمی تونید برای هر ارسال کالا همه رو دونه دونه تست کنید. طبیعیه.
            شما که فعلاً موجود ندارید. مجبورم برم پاساژ امجد بخرم.
            ممنون علی جان.

دیدگاه

آقایان اساتید آردوینو،
              من جایی خوندم که برخی از این شیلدهای چینی، دارای IDهایی هستند که در لیست پیش فرض IDهای این LCD وجود نداره.
              این IDها رو چطور معیّن می کنند ؟ چطور میشه ID صحیح این شیلد رو پیدا کرد ؟ وقتی اسکچی مثل LCD ID READER هم نمی تونه ID صحیح رو تشخیص بده، از کجا میشه فهمید ؟ لطفاً پاسخ بدید. رفته روی مُخ.
              سپاس

دیدگاه

سلام مهندس جان
                با سمپل های این کتابخونه میتونید id رو به دست بیارد ...ولی برای پیگیری مشکلتون همونطور ک گفتم یه تماسی با پشتیبانی دفتر تهران بگیرید و مشکلتون رو بگید ....

دیدگاه

من با خود نویسنده این کتابخانه david_prentice در یک تاپیک سه صفحه ای درباره این مشکل مفصّل گفتگو کردم قبلاً. گفت که رجیستری هایی که بهشون دستور داده میشه، Lock هستند. و نتونست Unlockشون کنه.
                  فردا با پشتیبانی فنّی طهران تماس می گیرم. انشاالله مشکل حل بشه..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X