سلام .
دوستان من ماژول 8266 رو دارم (نسخه01)
دوستان مشکل اینه که وقتی فریمورک این ماژول رو عوض میکنم دیگه به خوبی قبل کار نمیکنه .
مثلا برای بار اول که به سیستم وصل میشه خیلی روان کار میکنه و بدون ارور اما وقتی فریمورک عوض میشه برخی از کد ها اجرا نمیشن دیگه و حتما باید ماژول رو restore کنم که به طور موقت مشکل حل بشه . ولی بعد یکی دوبار خاموش روشن شدن دیگه کد ها بخوبی اجرا نمیشن. کد ها رو هم داخل آردیونو مینویسم . (باوند ریت و تنظیم میکنم )
میشه بگید چیکار کنم ؟
(تقریبا تمام فریمورک های موجود ر وامتحان کردم . ولی این مشکل حل نمیشه )
مثلا داخل دو آردیونو کدی نوشتم که به خوبی با یک شبکه باهم کار میکنن اما وقتی فریمورک یکی از ماژول ها عوض میشه دیگه اتصال شبکه برقرار نمیشه . (این مورد خیلی داره اذیتم میکنه)مطمئنا مشکل از کد ها نیست . نمیدونم این وسط چه اتفاقی میوفته که اینطوری میشه .
دوستان من ماژول 8266 رو دارم (نسخه01)
دوستان مشکل اینه که وقتی فریمورک این ماژول رو عوض میکنم دیگه به خوبی قبل کار نمیکنه .
مثلا برای بار اول که به سیستم وصل میشه خیلی روان کار میکنه و بدون ارور اما وقتی فریمورک عوض میشه برخی از کد ها اجرا نمیشن دیگه و حتما باید ماژول رو restore کنم که به طور موقت مشکل حل بشه . ولی بعد یکی دوبار خاموش روشن شدن دیگه کد ها بخوبی اجرا نمیشن. کد ها رو هم داخل آردیونو مینویسم . (باوند ریت و تنظیم میکنم )
میشه بگید چیکار کنم ؟
(تقریبا تمام فریمورک های موجود ر وامتحان کردم . ولی این مشکل حل نمیشه )مثلا داخل دو آردیونو کدی نوشتم که به خوبی با یک شبکه باهم کار میکنن اما وقتی فریمورک یکی از ماژول ها عوض میشه دیگه اتصال شبکه برقرار نمیشه . (این مورد خیلی داره اذیتم میکنه)مطمئنا مشکل از کد ها نیست . نمیدونم این وسط چه اتفاقی میوفته که اینطوری میشه .

دیدگاه