اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ارسال رشته طولانی از pc به arduino

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ارسال رشته طولانی از pc به arduino

با سلام
    من نیاز دارم یک سری داده که دقیقا شامل ۲۵۰،۰۰۰ عدد ۰ یا ۱ هستش رو از طریق پورت سریال به برد اردوینو بفرستم.
    حالا با یه سری مشکلات مواجه شدم که اگه دوستان بتونن راهنمایی کنند ممنون میشم.
    اول اینکه باید این اطلاعاتو تو یه رشته قرار بدم و بفرستم؟ یا اینکه باید عدادو به صورت تک تک ارسال کنم؟
    اگه بشه به صورت تک تک ارسال کرد ایا نیاز به نرم افزار خاصی داره ؟یا میشه مثلا با c یه برنامه نوشت که داده به پورت سریال ارسال کنه؟ یا با خود ide اردوینو میشه اینکارو کرد ؟
    اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ : مشکل ارسال رشته طولانی از pc به arduino

نوشته اصلی توسط Taher Moradi نمایش پست ها
    با سلام
    من نیاز دارم یک سری داده که دقیقا شامل ۲۵۰،۰۰۰ عدد ۰ یا ۱ هستش رو از طریق پورت سریال به برد اردوینو بفرستم.
    اول اینکه باید این اطلاعاتو تو یه رشته قرار بدم و بفرستم؟ یا اینکه باید عدادو به صورت تک تک ارسال کنم؟
    اگه بشه به صورت تک تک ارسال کرد ایا نیاز به نرم افزار خاصی داره ؟یا میشه مثلا با c یه برنامه نوشت که داده به پورت سریال ارسال کنه؟ یا با خود ide اردوینو میشه اینکارو کرد ؟
    سلام
    منظورتون اینه 250000 بیت رو باید منتقل کنید؟ اگر جواب مثبته بهترین راه اینه که این 250 کیلوبیت داده رو که میشه 31250 بایت به همین شکل که هست ارسال کنید. یعنی بیت ها رو کنار هم قرار بدید، بایت تشکیل بدید و بفرستید.
    توی سمت کامپیوتر هم تقریبا با همه زبان ها میشه به پورت سریال دسترسی داشت؛ کافیه سرچ کنید. فکر میکنم آموزش اش با C# توی سایت های فارسی زبان باشه.

دیدگاه

پاسخ : مشکل ارسال رشته طولانی از pc به arduino

نوشته اصلی توسط Taher Moradi نمایش پست ها
      با سلام
      سلام
      این دیتا ها رو که می فرستی می خای اونجا ذخیره کنی یا به صورت لحظه ای استفاده بشه

اگر ذخیره :
      میکرو اونقدر حجم برای اون کا رنداره و از مموری و حافظه و ... باید استفاده کنی
      تک تک بایت ها بفرست یا دسته ای مثلا 256 تایی

اگر می خاد استفاده بشه
      تک تک بایت ها رو بفرست و استفاده کن
      هیچ مشکلی بودجود نمیاد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X