اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروکنترلر STM8S003F3P6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکروکنترلر STM8S003F3P6

سلام من یه ماژول دارم. این میکرو کنترلر روش نصب شده دو تا سوال دارم
    از کجا باید متوجه بشم که برنامه ای که روی این ای سی ریخته شده چی شد و بتونم به دستش بیارم. همچنین میخوام از این میکرو کنترلر خام خرید کنم و با چه دستگاهی بزنامه رو روی ای سی های هام بریزم.

نوشته اصلی توسط iroption نمایش پست ها
    سلام من یه ماژول دارم. این میکرو کنترلر روش نصب شده دو تا سوال دارم
    از کجا باید متوجه بشم که برنامه ای که روی این ای سی ریخته شده چی شد و بتونم به دستش بیارم. همچنین میخوام از این میکرو کنترلر خام خرید کنم و با چه دستگاهی بزنامه رو روی ای سی های هام بریزم.
    با سلام،
    1- معمولا محصولاتی که به شکل تجاری تولید میشن ، حافظه میکروکنترلر رو قفل میکنن و امکان استخراج برنامه میکروکنترلر وجود نداره ، مگر اینکه تولید کننده خیلی با مرام باشه و میکروکنترلر رو قفل نکرده باشه !
    2- برای پروگرم و خواندن حافظه این میکروکنترلر از پروگرامر ST-LINK V2 استفاده میشه .

دیدگاه

تشکر میکنم از پاسخ شما.
      میاونه ای سی برنامه ای روش نداشته باشه یا خیر حتما باید داشته باشه که کار کنه.
      پروگرامر که فرمودین رو تهیه کردم منتظرم برسه و تست کنم.
      در صورتی که قفل کرده باشه ایا شکستن قغل امکان داره یا خیر
      همچنین کار با این پروگرتمر و خوندن ای سی راحته اگر توضیحی داره بغرماید

دیدگاه

شکستن قفل بدون آسیب به ایسی تقریبا محاله البته اگه حاضر باشید ایسی رو هم از دست بدید احتمالش خیلی کمه بشه برنامشو کشید چون همه از لحاظ سخت افزاری وسایل زیادی میخواد هم شما باید مهندسی معکوس در کدنویسی بکنید که نیازمند زمان زیاد و تخصص هستش

دیدگاه

تشکر میکنم از پاسخ شما.
          میاونه ای سی برنامه ای روش نداشته باشه یا خیر حتما باید داشته باشه که کار کنه.
          پروگرامر که فرمودین رو تهیه کردم منتظرم برسه و تست کنم.
          در صورتی که قفل کرده باشه ایا شکستن قغل امکان داره یا خیر
          همچنین کار با این پروگرتمر و خوندن ای سی راحته اگر توضیحی داره بغرماید
          خواهش میکنم،
          1- خیر میکروکنترلر STM8 بدون وجود برنامه هیچ کاری رو انجام نمیده ، این قضیه در مورد اکثر میکروکنترلر های دیگه مثل PUYA, Nuvoton, STM32, AVR , PIC, WCH هم صادق هست.
          2- شرکت هایی در چین وجود دارن که با هزینه ای بین 500-2000 دلار اقدام به شکستن قفل میکروکنترلر میکنن ، البته برخی از این شرکت ها کلاه بردار هستن و باید حواستون جمع باشه.
          اگر هم میخوایید خودتون اقدام به شکستن قفل میکروکنترلر کنید ، باید از باگ های سخت افزاری میکروکنترلر ( مثل حساسیت به نوسان ولتاژ تغذیه ) استفاده کنید که احتمال به نتیجه رسیدن این روش ها پایین هست و علاوه بر اون ، احتمال خرابی میکروکنترلر هم وجود داره.
          3- بله کار باهاش بسیار ساده هست ، صرفا لازمه پروگرامر رو به میکروکنترلر متصل کنید و از نرم افزار STVP برای خوندن/نوشتن میکروکنترلر استفاده کنید.

دیدگاه

من این پروگرامر رو خریدم. چطوری به میکروکنترلر که 20 پایه و یکی دیگر هم 8 پایه داره متصل میشه؟
            در کنارش نیاز به تجیهزات دیگری داره ظاهرا

دیدگاه

من این پروگرامر رو خریدم. چطوری به میکروکنترلر که 20 پایه و یکی دیگر هم 8 پایه داره متصل میشه؟
              در کنارش نیاز به تجیهزات دیگری داره ظاهرا
              برای STM8 فقط نیاز به 4 پین دارید :
              VDD
              VSS
              SWIM
              RST

دیدگاه

یعنی مشخصات میکروکنترلر رو ببینم این چهار تا ورودی کدام هستند و مستقیم رو برد متصلش کنم .
                اب سی رو‌برد هست دیگه از برد جدا نکنم؟
                همچنین ایین پروگرامر با چه نرم افزاری کار میکنه
                جدیدترین ویرایش توسط iroption; ۱۴:۱۴ ۱۴۰۵/۰۶/۱۷.

دیدگاه

یعنی مشخصات میکروکنترلر رو ببینم این چهار تا ورودی کدام هستند و مستقیم رو برد متصلش کنم .
                  اب سی رو‌برد هست دیگه از برد جدا نکنم؟
                  همچنین ایین پروگرامر با چه نرم افزاری کار میکنه
                  اگر از برد جدا کنید معمولا نتیجه بهتری میده،
                  در مورد نرم افزار هم قبلا گفته شد :
                  از نرم افزار STVP برای خوندن/نوشتن میکروکنترلر استفاده کنید.
                  در صورتی که میکروکنترلر شناسایی نشد ، بین پایه VSS و VCAP خازن 1 میکروفاراد لحیم کنید.

دیدگاه

سوکت زیف
                    برای اتصال راحت تر این مدل ای سی ها داریم اینطوری خیلی داستان داریم برا اتصال ای سی و پروگرامر

دیدگاه

سوکت زیف
                      برای اتصال راحت تر این مدل ای سی ها داریم اینطوری خیلی داستان داریم برا اتصال ای سی و پروگرامر
                      سلام سوکت زیف که خیر چون smd هست
                      باید از برد تبدیل smd به dip استفاده کنید
                      برد تبدیل SMD به DIP برای نصب تراشه‌های دارای پکیج SOP20 و SSOP20 و دسترسی آسان‌تر به پایه‌های آن‌ها طراحی شده است. این برد با تبدیل پایه‌های ریز SMD به اتصالات با فاصله بیشتر، برای نمونه‌سازی، تست، تعمیرات الکترونیک و استفاده روی بردبورد و بردهای سوراخ‌دار مناسب است.

​

دیدگاه

سوکت زیف
                        با سلام و احترام
                        آداپتورهای مخصوصی برای این مدل آی سی ها ساخته میشه که تبدیل SMD به DIP هست جهت تست و پروگرام، قبلا هم در فروشگاه های آنلاین زیاد بود ولی در حال حاضر گیر آوردنش سخت شده و اگر هم پیدا کنید معمولا قیمتشان بالاست.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

برای STM8 فقط نیاز به 4 پین دارید :
                          VDD
                          VSS
                          SWIM
                          RST
                          این چهار تا پین رو مشخص میکنید رو این پای ای سی ها به مشکل خوردم

دیدگاه

این چهار تا پین رو مشخص میکنید رو این پای ای سی ها به مشکل خوردم

VDD >>> وصل کنید به 3.3 ولت(یا 5 ولت) پروگرامر
                            VSS >>> وصل کنید به GND پروگرامر
                            PD1 >>> وصل کنید به SWIM پروگرامر
                            NRST >>> وصل کنید به RST پروگرامر
                            جدیدترین ویرایش توسط MatinDav; ۰۱:۲۹ ۱۴۰۵/۰۶/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X