اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خرید lcd گرافیکی (خیلی فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در خرید lcd گرافیکی (خیلی فوری)

سلام دستان
    من قصدخریدن یک LCD 128*64دارم اما با توجه به گوناگونی LCDها نمی دونم کدوم مدل بهتر است :redface:
    وراحتر میشه با هاش کارکرد اگر تجربه خریدن وکارکردن با LCDهای گرافیکی دارید کمکم کنید ویک مدل خوب
    رو به من معرفی کنید .و همچنین ملاک هایی رو که باید هنگام خرید در نظر گرفت رو هم بگید :nice:
    من چیز زیادی از lcd های گرافیکی نمیدونم لطفا کامل تو ضیح بدید :nice:
    ممنون از تمام دوستان

هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم :rolleyes:

پاسخ : کمک در خرید lcd گرافیکی

دو دسته عمده LCD در بازار هست.معمولی و SED .SED ها ی 64*128 دارای دو چیپ هستند که باید فعال بشند چون درواقع دو LCD 64*64 هستند که کنار هم قرار گرفتند..نسبت به نوع معمولی بسیار ارزانتر هستند.اما نسبت به نوع معمولی از نظر کیفیت تا حدی پایین تر هستند اما برای پروژه های دانشجویی گزینه مناسبی هستند.اما یک نکته بسیار مههههههههههههم دارن که 3 شبانه روز من اسیرش بودم.موقع خرید حتما دقت کن که پشت PCB حتما شماره پایه هارو زده باشه.این LCD ها 20 پایه دارن که گهگاهی در محل قرار گیری یکی دو پایه با هم فرق دارن.اگر از شانس بدت تغذیه و زمین را جابجا کنی که.....!
    این نکته وقتی مهم میشه که بدونیم اکثریت این LCD ها از چین و تایوان (اون هم ازشرکتهای درجه 2 و 3 ) میان که تو اینترنت دیتاشیتشون رو با شماره چاپ شده روی برد نمی توان پیدا کرد.
    در ضمن دستورات نوشتن روی این LCD ها نیز کمی تفاوت دارد که در فروم می تونی تاپیک هاشو پیدا کنی.

دیدگاه

دوستان دیگه نظری نداریند؟ :sad: :redface:

دیدگاه

دوستان لطفا کمکم کنیدخیلی فوریه
        [move]هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم[/move]

دیدگاه

پاسخ : کمک در خرید lcd گرافیکی (خیلی فوری)

سلام عزیز از نوع LCD گرافیکی با کنترلر 107 و 108 استفده کن که به مراتب از نوع T6963 ارزانتر و مقرون به صرفه تره آرا اینا رو میداد 9 هزار تومن این اواخر البته تازگیا ممکنه ارزانتر هم شده باشه اگه با کد ویژن برنامه مینویسی توی همین سایت کتابخونه اون هم هست بگردی پیدا میکنی
          سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
          یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
          حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
          دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
          ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
          سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

دوستان میشه LCD های گرافیکی که در بازار هست رو از نظر قیمت و کیفیت و از نظر صنعتی بودنش مقایسه کنیم تا بهتر به نتیجه برسیم؟؟؟ من یه Ks108 128*64 خریدم 14500 تومان! که تایوانی هست! آدمو کچل میکنه تا راه بیفته... وقتی هم که راه افتاد کلی لوس بازی درمیاورد! منم واقعا موندم چه LCD واقعا میصرفه!؟!
            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

خرید lcd گرافیکی

میدونی قیمت واسم مهم نیست
              یه LCDمیخوام که کارکردن باهاش راحت باشه وکیفیتش بالا باشه :mrgreen:
              خیلی راحت راه اندازی بشه!! :nice:
              قیمت همین T6963چنده وکیفیتش چطوره؟؟ :job:
              باcode visionکار میکنم :nerd:

دیدگاه

سلام

منم این سوال رو داشتم گفتم دیگه تاپیک جدا باز نکنم.

کدوم lcd بهتره، منظور از بهتر بودن اینه که ایرادای عجیب و غریب نداشته باشه و عین آدمیزاد کار کنه. T6963 بهتره یا ks108؟ نوع دیگه ای هم هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X