اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال اطلاعات از طریق مالتی پلکسر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال اطلاعات از طریق مالتی پلکسر

میخواستم بدونم مالتی پلکسر هنگام ارسال اطلاعات و دیتا سطوح ولتاژ رو تغییر میده یا کار دیگه ای میکنه؟
    من با استفاده از میکرو و مالتی پلکسر یک سری اطلاعات رو به یک ماژول فرستادم اما اون ماژول اطلاعات رو یا دریافت نکرده یا اشتباه دریافت کرده.
    لطفا کمک کنید.

پاسخ : ارسال اطلاعات از طریق مالتی پلکسر

یکم بیشتر توضیح میدی . اگه تونستی مدارتم بزار . سوالت واضح نیست
    A-Hosseini

دیدگاه

من دو تا ماژول دارم که میخوام با میکرویی که یک ارتباط usart داره به هر دو اطلاعات ارسال کنم.
      برایس همین از یک مالتی پلکسر استفاده کردم تا با انتخاب خطوط select خط ارسال و دریافت میکرو رو در هر زمان در اختیار یکی از ماژول ها قرار بدم
      حالا مشکلی که هست اینه که اطلاعاتی که قرار بوده از طریق مالتی پلکسر به ماژول ها ارسال بشه ارسال نمیشه(به هر علتی که هست)
      البته میکرویی که دو ارتباط usartداشته باشه هم وجود داره اما مشکل من اینه که نمیدونم با دادن دستور print اطلاعات در کدام درگاه usartقرار میگیره و به کدوم ماژول فرستاده میشه.
      فکر میکنم حالا دیگه توضیحات واضح باشه.

دیدگاه

ببین این ماژولت چی هست . فک نمی کنم احتیاجی به ماتی پلکسر داشته باشی کافیه تو شبکت دو تا user تعریف کنی اونوقت میتونی n تا ماژولو باهاشون ارتباط برقرار کنی . میتونی با پین Enable هم این کارو بکنی.
        A-Hosseini

دیدگاه

سالم دوست عزیز

اگه با Bascom کار می کنی دستور print اطلاعات رو به USART صفر ارسال میکند برای ارسال اطلاعات به USART یک از دستور 1# Print استفاده کن.

اگه با codevision کار میکنی دستور Printf اطلاعات رو به USART صفر ارسال میکند ولی برای ارسال به USART های دیگه باید دستورات پیش پردازند تابع() putchar () - getchar رو عوض کنی .

ولی اگه نمی تونی با ماژول ارتباط بر قرار کنی فکر میکنم به این دلیل است که دستور Print در بسکام علاوه بر اطلاعاتی که باید ارسال کند اطلاعات مربوط به دو کد " اول سطر" و کد " خط جدید" را نیز در انتها ارسال

میکند یرای اینکه این کارکترها ارسال نشوند باید در انتهای دستور print از سیمی کالن استفاده کنی.

البته اگر من به جای شما باشم ابتدا یکی از ماوول ها رو راندازی می کردم و اگه جواب مثبت گرفتم بعدا سراغ استفاده کردن از آنها به صورت شبکه می رفنم . در انتها یادوری میکنم که مالتی پلکسر هیچ گونه

تغییری در سطوح ولتاژ اعمال نمی کند . :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X