اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول RFID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول RFID

سلام ،

برای پروژه پایانی تصمیم دارم یک سیستم حظور و غیاب درست کنم ، به جای کارت های معمول میخوام از RFID Key ها استفاده کنم ، مثل عکس زیر :

خواستم ببینم با ماژول های معمول هم میشه این کلیدها رو خوند دیگه ، چون طریقه کارشون یکیه ، درسته ؟

کسی ماژول خوب و با قیمت مناسب سراغ داره که تو جمهوری پیدا بشه و ازش نتیجه هم گرفته باشه ؟

پاسخ : ماژول RFID

بله این تگ ها هم مثل کارتها هستند فقط باید حواست باشه به دو چیز
    1- نوع کارت و کارتخوان یکی باشه چون مثلا من هم نوع 125 رو این مدل دیدم هم مایفر و ...
    2- یه نوع از این سوئیچ ها تگ rfid نیستند و تگ rf هستند یعنی برای گیت های فروشگاهی استفاده میشن حواست باشه اشتباها از اونا نخری
    ماژول هم که زیاده همشون هم جواب میده هم jk003 ، و em18 و چندین مدل دیگه . این ماژولها خروجیشون یا 232 هست یا ps2 و یا wieg که بهتره موقع خرید نوع سریال رو بخری تا راحتتر باهش کار کنی
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

متشکر ، قیمتشون حدود چند هست ؟ کدوم مدل خروجیش سریاله ؟

اگر نخوام از ماژول استفاده کنم شماتیکی از مدار مورد نیاز هست و آیا دردسرش کم هست و میارزه روش وقت بزارم یا نه ...

دیدگاه

قیمت هاش از 8 تومان تا 20 تومان هست البته اگر 125 کار کنی ساختنش هم میتونی اما به درد سرش نمی ارزه
        اگر مایفر بخوای 35 تومان اما همون 125 بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
          قیمت هاش از 8 تومان تا 20 تومان هست البته اگر 125 کار کنی ساختنش هم میتونی اما به درد سرش نمی ارزه
          اگر مایفر بخوای 35 تومان اما همون 125 بهتره
          من در موردش کمی جست و جو کردم به ماژول rf01d رسیدم که دوستان زیادی هم باهاش کار مردن و نتیجه گرفتن ، 125 KHZ هم هست ، این ماژول میتونه اون کلیدها رو بخونه دیگه ؟

دیدگاه

سلام ،

این rf01d یا Em18 آنتن داخلی دارن یا باید بهشون آنتن وصل کنم ؟ اگر ندارن چه سیمی و چه قدر برای ساخت آنتن بخرم ؟

دیدگاه

اولی رو که نمی دونم اما دومی هم خودش داره هم میتونی بهش آنتن خارجی وصل کنی تا بردس بیشتر بشه
              آنتن هم آماده می فروشن قیمتش 1500 هست تقریبا .

دیدگاه

راه اندازی ماژول rfid با avr

سلام به همگی دوستان
                من یه ماا¾ژول از قائم الکترونیک گرفتم ولی هنوز نتونستم راه اندازیش کنم و چند تا مشکل دارم
                1- دقیقا آنتن مشخص نیست چه طوری باید پیچیده بشه!(عکسی ازش ندارین؟)
                2- وقتی ماژول رو راه اندازی میکنی بدون میکرو اگه کارت نزدیکش بیاد باید led روشن بشه
                3- اگه اونا کار دادند برنامه ارتباطش با سریال میکرو avr چطوریه؟
                با تشکر

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول rfid با avr

1- یه مقدار سیم لاکی بر می داری می پیچی دور سه تا از انگشتات تقریبا 30 دور بشه خوبه این میشه انتنش
                  2- اره وقتی که کارتو نزدیکش می بری led روشن میشه
                  3- از پورت سریال استفاده کن تگ های این ماژول 14 بایتی هستند و زمانی که کارت رو روی ماژول میزاری ماژول 14 بایت به میکرو میفرسته باید این 14 بایت رو ذخیره کنی تا میکرو کارت رو بشناسه

دیدگاه

سلام
                    من وقتی ماژول رو روشن میکنم یه لحظه led چشمک میزنه بعد هم خاموش میشه
                    آنتن رو همونجوری که گفتید بستم با سیم 0.25 ولی جواب نداد(میشه ماژول سوخته باشه)؟
                    میتونید برنامه ای که باهاش کار کردید رو بزارید ؟
                    با تشکر

دیدگاه

led رو هم تو دیتاشیتش نگفته چطوری ببندید!! من با یه مقاومت وصل کردم زمین

دیدگاه

سلام
                        فرمول آنتن رو هم پیدا کردم با مشخصات شما شد 140 دور با خازن 1nf کار نداد که نداد
                        1-رو خود ماژوا یه هیدر 6 تایی هست که زیرش نوشته mode select- این چی هست؟
                        2- رو ماژول نوشته 64bit-ربطی به مدل کارتها نداره که جواب نمیده؟

دمتون گرم خیلی خیلی به راهنماییتون نیاز دارم
                        8 ماهه که دارم رو پروژم کار میکنم الان رسیدم به این قسمتش

دیدگاه

با ماژول RF01D کار می کنی؟

دیدگاه

نه دیگه
                            گفتم که با ماژوا شرکت قائم الکترونیک کار میکنم

دیدگاه

دوستان لطفا اطلاعاتی در خصوص نحوه تهیه ماژول های RFID در اختیار بقیه قرار بدند ، این شرکتی که فرمودید سایتش چیه ، من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
                              چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
                              سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
                              [حافظ]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X