این مدل از ماژولها فقط READER هستندو همینطور کارتها
WWW.GHAEM-ELECTRONIC.ORG
من که از این ماژول خوشم نیومد RF01D رو سفارش دادم، آنتن هم داره
ممنون از پاسختون، دو تا نکته؛
کارت رو میشه برنامه ریزی کرد؟ همون که قیمتش هزار تومانه !
کارت ها در چه انواعی هستند توی یه کتابفروشی رفتم که روی کتابها چیپ داشت و قیمتشون با نزدیک شدن به کارتخوان توی سیستم مشخص بود ، حالا سئوال اینه چقدر قدرت مانور و امنیت دارند و مثلا برای در باز کن یا موارد خاص میشه ازشون استفاده کرد
چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
[حافظ]
کارتهایی که من فقط دیدم همشون خواندنی بودند و نمیشه چیزی توشون نوشت
ولی شما میتونیند با نرم افزار کامپیوتر قیمت کتاب رو تشخیص بدید
مثلا وقتی یه کتاب قیمت هزار تومنه، چیپ رو روی کتاب میزنید و بعد با نرم افزارتون میگید این کد کارت هزار تومن!
برای درب بازکن که خیلی خوبه
شما 14 بایت اطلاعات دارین که بایت 1-12-13-14 ثابت هستند و بقیه متغیر هستند
هیچ دو کارتی مشابه نیستند، پس میشه یه قفل رمزی بسیار پیچیده اما ساده ساده!
کارت رو میشه برنامه ریزی کرد؟ همون که قیمتش هزار تومانه !
کارتهای rfid چند مدل دارند . این مدلی که شما با اون کار میکنید داخلش یک کد هست که قابل تغییر هم نیست . همونطور که دوستمون گفتند فقط توی برنامه می نویسید که کد فلان قیمتش چنده و بعد ....کار با اینها مشابه همون سیستم بارکد هست
نوشته اصلی توسط محسن 1404
چقدر قدرت مانور و امنیت دارند و مثلا برای در باز کن یا موارد خاص میشه ازشون استفاده کرد
امنیت این کارتها در حد صفر هست !!! البته شوخی کردم اما این کارتها اگر دست شخص دیگری بیفته ، میتونه کد داخلش رو بخونه و کپی کنه بنابر این امنیت بالایی ندارند درب باز کنهای این مدلی تو بازاز وجود داره که با امکانات مختلفی ارائه میشه .
اگر بخواین امنیت بالاتری داشته باشه ، باید از نوع مایفر استفاده کنید . چون در این نوع کارتها اطلاعات رمزنگاری شده هست
امنیت این کارتها در حد صفر هست !!! البته شوخی کردم اما این کارتها اگر دست شخص دیگری بیفته ، میتونه کد داخلش رو بخونه و کپی کنه بنابر این امنیت بالایی ندارند درب باز کنهای این مدلی تو بازاز وجود داره که با امکانات مختلفی ارائه میشه .
میشه بیشتر توضیح بفرمایید؟
مثلا در برنامه نویسی تگی با کد XXXXXXXX به عنوان کلید قفل معرفی شده که وقتی به ریسیور نزدیک بشه پردازنده به مدار درب باز کن دستور باز کردن میده . حالا پرسش اینجاست که ممکنه که این کد مورد نظر توی سری دوم تگ هایی که فروشنده پس از اتمام سری اول میاره برای فروش تکرار بشه ؟!!
منظورم اینه که تکرار تگ امنیت رو به صفر نزدیک می کنه ! چقدر احتمال این موضوع وجود داره ؟
دوم اینکه اطلاعات تگ ها چندبیتی هستند ؟
سوم مایفر چیه ؟
چهارم تگ های این صفحه رو ببینید ، برای طراحی ، زیبا و وسوسه انگیز هستند ، قیمتی دارید ازشون ؟؟ خصوصا اون دسته کلیدی ها و برچسبی ها !! http://www.ghaem-electronic.org/product.htm
چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
[حافظ]
سلام
همه تگها تا اونجایی که میدونم 14 بایتی هستند و در ضمن من 5 تا کارت گرفتم که فقط توی 4 بایت تفاوت کد دارند که این خیلی خیلی بده
البته برای قفل کارتی!
نمیدونم که تگها میتونند کد مثل هم داشته باشند یا نه!!! اینو بقیه دوستان نظر بدند.
ماژول رو که سفارش داده بودم بدستم رسید همون RF01D ، با 5 تا تگ ، سه تا کارتی ، یه جا سوئیچی و یه دونه برچسبی
اینم سایت انگلیسی خود شرکتشه هشت تا صفحه داره که انواع تگ ها رو نمایش داده ؛
حالا پرسش اینجاست که ممکنه که این کد مورد نظر توی سری دوم تگ هایی که فروشنده پس از اتمام سری اول میاره برای فروش تکرار بشه ؟!! http://www.ghaem-electronic.org/product.htm
ممکنه تگ تکراری باشه اما احتمالش کمه مساله اصلی اینجاست که هر کس این تگ رو بدست بیاره میتونه کد داخلش رو بخونه و اگر رایتر اون رو داشته باشه میتونه کپی کنه اما توی نوع مایفر کپی هم نمیشه چون اطلاعات رمز نگاری شده
دوم اینکه اطلاعات تگ ها چندبیتی هستند ؟ http://www.ghaem-electronic.org/product.htm
اطلاعات 26 بیتی هست
سوم مایفر چیه ؟
چهارم تگ های این صفحه رو ببینید ، برای طراحی ، زیبا و وسوسه انگیز هستند ، قیمتی دارید ازشون ؟؟ خصوصا اون دسته کلیدی ها و برچسبی ها !! http://www.ghaem-electronic.org/product.htm
مایفر یک جور rfid هست که فرکانسش فرق داره . کارتهاش قابلیت ذخیره اطلاعات تا 4 کیلو بایت داره کار با اون پیچیذه تر از کارتهای 125K هستش
دسته کلیدی ها قیمتی ندارند مشابه کارتها هستند حدود 700 تومان البته بسته به تعدادی که می خرید
برچسبی ها رو قیمت ندارم .
استاد کسرائی همه چیزهای که باید می گفتند گفتند. مشکلی خاص دیگه ای دارید ؟؟؟
آقای کسرائی طراح سیستم های RFid هستند به نظر من ایشان صلاحیتشون از من یکی بیشتره توی این زمینه
ولی اگر سوالی هست بفرماید هم فکری میکنیم ..
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
دیدگاه