اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط مستقیم سون سگمنت به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط مستقیم سون سگمنت به میکرو

سلام
    آیا میشه مستقیما سون سگمنت را به پورت خروجی میکرو وصل کرد یعنی بدون بافر
    من این کار رو کردم و به نظرم رسید که مشکلی نداشت
    ولی در دراز مدت نمیدونم
    لطفا راهنماییم کنید...

پاسخ : ارتباط مستقیم سون سگمنت به میکرو

با سلام
    دوست عزیز منظور از میکرو کندمش است حداقل شماره آن را تایپ کنید! :redface:
    در ضمن میتوانید به datasheet آن میکرو نکاه کنی ببینی که هر پورت چقدر جریان میتواند بدهد .
    موفق باشید :bye
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

منظورم 89c51 است

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        برای اتصال سون سگمنت به میکرو کنترلر های سری 8051 به این نکته باید تو جه کرد که جریان دهی در پورت های این میکرو پایین است . برای رفع این مشکل میتوان از آی سی ها بافر استفاده کرد یا اگر شما مایل به کم کردن حجم سخت افزار خود می باشید می توانید از 7segment آند مشترک استفاده نمایید.

دیدگاه

سلام
          این کار با 8051 برای مدت طولانی تظمین شده نیست.مخصوصا با میکرمهای تایوانی.
          اگر مجبوری .بایت مورد نظر رو نات کن.بعد از پورت برای صفر کردن سگمنت استفاده کن.
          اگه جریان کم باشه جواب میده :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط magsood
            سلام
            آیا میشه مستقیما سون سگمنت را به پورت خروجی میکرو وصل کرد یعنی بدون بافر
            من این کار رو کردم و به نظرم رسید که مشکلی نداشت
            ولی در دراز مدت نمیدونم
            لطفا راهنماییم کنید...
            سلام

دوست عزیز در مورد سون سگمنت ها، اگر ولتاژ اون زیر 5 ولت باشد براحتی می تونی صرفا با اتصال یک مقاومت مناسب بین پایه های میکرو و سون سگمنت با خیال راحت اون رو راه اندازی کنی. در مورد نظر سایر دوستان هم باید بگم اون چیزی رو که طراح را در راه اندازی سون سگمنت محدود می کنه جریان نیست بلکه ولتاژ است. چرا که بزرگترین سون سگمنت توی بازار که 17 ولت است، با جریان 15 تا 20 میلی آمپر با نور خوبی راه اندازی می شود. ضمنا در طبقه خروجی میکرو کنترلرها بافری تعبیه شده که مثلا برای 89C51 بخوبی از پس جریانی تا 20 میلی آمپر بر می آید.
            اما از متن سئوال شما معلوم است که از سون سگمنت زیر 5 ولت استفاده می کنی که با جریان 10 میلی آمپر نیز بخوبی روشن می شود. برای محاسبه مقاومت مناسب، ولتاژ سون سگمنت رو از 5 ولت کم کن و حاصل رو بر 10 میلی آمپر تقسیم کن تا مقاومت مطلوب محاسبه شود. مثلا برای یک سون سگمنت 3.5 ولتی مقاومت مطلوب 150 اهم است.
            موفق باشید
            http://embeddedelectronics.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X