اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار گیرنده tv

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار گیرنده tv

سلام به تمامی دوستان عزیز ...
    بنده خیلی تحقیق کردم ...
    به یک سری نتایج رسیدم ...
    حالا یکسری ای سی رو میشناسم که همگی برای این کار ها هستند ...
    با زم کمک دوستان رو میطلبم ...
    شماره ای سی ها :
    SAA7111A
    MGG073
    SAA7120
    SAA7121
    SAA7113H
    از تمامی دوستان خواهشمندم یک مقدار کمک کنن ....
    به خدا این پروژه خیلی عالیه اگر عملی بشه ...
    طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

سلام :

من هم مدتها دنبال این قضیه بودم . اما نتونستم هیچ نتیجه مفیدی که واقعا" جواب بده بگیرم . البته آی سی هایی مخصوص تبدیل تصویر آنالوگ به دیجیتال وجود دارند . اما تو ایران گیر نمیاد .

بناچار رفتم و یه مونیتور کوچک 4.5 اینچی که فقط دارای یک ورودی تصویر هست و تو بازار هم به وفور گیر میاد رو به قیمت 60 هزار تومن خریدم .

فکر میکنم اگه نقشه مدار داخل اونو بشه گیر آورد ، اونوقت میتونیم بفهمیم که اصلا" از چه تکنیکی استفاده شده و همینطور چه قطعاتی در اون بکار رفته .

ضمن اینکه ممکنه بشه خروجی اونو به LCD های مختلف اعمال کرد . البته با تغییر رزولیشن تصویر برای LCD ها با ابعاد مختلف

دیدگاه

سلام
        فکر نکنم لازم به این کارها باشه
        سیگنال های تلوزیونی همون سیگنال PAL یا NTSC هستند که مدوله شده اند
        لازم نیست مدار داخل تلوزیون را ببینیم تا اطلاعاتی بدست بیاریم
        من هم چند وقتی بود که میخواستم سیگنال های PAL رو با AVR پردازش کنم
        کار شما یک مرحله قبل از من هم کار دارید این که این سیگنال را دمدوله کنید (با همون مدارهای مخابراتی) تا سیگنال PAL خالص
        بدست آید
        فکر کنم برای قسمت اول باید مدارهای مخابراتی فرکانس بالا رو بخونید(البته اگر خودتون میخواهید مدارش رو درست کنید)
        اگر نه هم که باید متوسل به ماژول هاش بشید
        برای هر کاری یک ماژول درست کردن شاید برای این کار هم یکی باشه

دیدگاه

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز ...
          از شما دوستانی که پاسخ دادید ممنون هستم ...
          به زودی .... اگر فرصت کنم یک سری مدار ها رو معرفی میکنم که فکر کنم با اونا بشه این کارو کرد ....
          بهر حالا این پروژه عالی هست ....... فقط به تلاش و همکاری نیاز داریم ....
          با تشکر ....
          طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

سلام

این شاید به کارتون بیاد :
            http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200119
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام ...
              ممنون که پاسخ دادید ...
              بله آدرسی که گذاشتید رو دیدم ... بنظر جالب میاد ..... ولی هدف اصلی اینه که ما خودمون بتونیم یک همچین مداری پیاده سازی کنیم ....
              احتمالا من این مدار رو واسه اشنایی با قطعات و... بگیرم ....
              بازم ممنون ....

دیدگاه

راستی این مدار خودش tv هم میگیره یا باید به جدا تیونر و... براش گذاشت ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                  سلام

این شاید به کارتون بیاد :
                  http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200119
                  من از این برد استفاده کردم عالیه! تیونر نداره! کسی از اساتید اطلاع داره خروجی تیونر چیه؟!! و برای گرفتن سیگنالهای تلویزیون از تیونر چه مدارهایی لازمه!؟ اگر هم در مورد تیونر های گیرنده های دیجیتالی توضیح بدید ممنون میشم! البتخ خودم یه چیزایی میدونم کاربردی تر میخوام

دیدگاه

سلام ...
                    شما که استفاده کردید این خودش tv میگیره یا به مداری جداگانه نیاز داره ؟؟؟؟

دیدگاه

نه خیر! گیرنده tv نداره! فقط برد مبدل برای ال سی دی هست! ورودی vga برای "lcd 7 درست میکنه! یعنی میتونید این ال سی دی رو به خروجی کامپیوتر و دی وی دی و ... بزنید! ورودی ویدئو و صدا هم داره! یک کنترل ir هم داره! کلا چیز کاملی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X