اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت هوشمند سوخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت هوشمند سوخت

نوشته اصلی توسط پروفسور
    ...................................... البته دوست اینترنتی من که این متن رو در اختیارم گذاشته نرم افزار و مداری رو به من داده که میتونم با اون از طریق کامپیوتر با کارت ارتباط پیدا کنم. :wow:

.................................
    با سلام

امکانش هست که این مدار و نرم افزار رو در اینجا قرار بدید ؟

دیدگاه

ما منتظر هستیم!
      [move]:.:.:.:.:.:.: who cares ? :.:.:.:.:.:.:[/move]

دیدگاه

خوب البته که نه چون برای نوشتن اون خیلی زحمت کشیدم ولی اگه نقشه اونو بخاین بهتون میدم اما نرم افزار نه :twisted:
        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

:twisted:
          http://image.shahkey.com/view/e544e_2346.gif[/img]]
          چی شد نبود

دیدگاه

با سلام مجدد

دوست گرامی جناب پروفسور

نوشته های شما و کمی با هم مطابقت ندارد
            ************************************************** ************************************************** *************
            نوشته: پروفسور در دیروز - 0842 am
            ... البته دوست اینترنتی من که این متن رو در اختیارم گذاشته نرم افزار و مداری رو به من داده که میتونم با اون از طریق کامپیوتر با کارت ارتباط پیدا کنم.
            ************************************************** ************************************************** *************
            و !!!!!!!!!!!!
            نوشته اصلی توسط پروفسور
            خوب البته که نه چون برای نوشتن اون خیلی زحمت کشیدم ولی اگه نقشه اونو بخاین بهتون میدم اما نرم افزار نه :twisted:
            !!!!!!!!!!!!!!!!
            بالاخره و این دوست اینترنتی ، مدار و نرم افزار رو در اختیار شما قرار داده !!!!! یا خود شما ، برای نوشتن اون خیلی زحمت کشیدید !!!!!!!! ؟
            به هر حال ، مدار این نقشه را که اینجا قرار دادید رو بنده سه ماه پیش مونتاژ کردم ولی بدلیل ایراد در نرم افزار ، اونطور که باید نتیجه نداد .
            اگه بحث ، به غیر از تبادل اطلاعات مورد نیاز ، چیز دیگریست !!!! ، بفرمایید تا بقیه هم مثل بنده ، مستفیض گردند .ولله خیر ال ماکرین
            برای کمک به دوستان گرامی ، در این آدرس ، در مورد اسمارت کارد ، اطلاعات زیادی وجود دارد.
            http://www.maxking.com/smartmousereader.htm

دیدگاه

اما من اینکارو انجام دادم ونتیجه هم گرفتم میتونم بپرسم شما چه کارتی رو استفاده کردید.
              در ضمن شما دوست عزیز یقینا فرد باهوشی هستی که سه ماه پیش این نقشه رو روی یک سایت خارجی پیدا کردی :applause: اما اگه کمی دقت کنی متوجه میشی که از نظر سیم بندی شما نمیتونی راه دیگری رو برای ارتباط پیدا کنی مث لا نمیشه که دیتا رو با پایه SCL وارد کنی و با پایه SDA سیگنال کلاک رو اعمال کنی :angry: پس مدار از نظر سخت افزار و سیم بندی چیز زیادی ندارد و مهم همون نرم افزار :cry2:
              شاید نرم افزار شما ایراد داشته به هر حال سازنده ومجری کارت هوشمند زحمت زیادی کشیده و درست نیست روی اینترنت کارش رو لو بدیم.سعی کن خودت راهی پیدا کنی ولی اگه مشگل خاصی داری میتونم کمکت کنم :nerd: اول بگو ببینم کارتی که استفاده کردی چه کارتی بوده و چه مشگلی با اون داری. :twisted:
              اگر هم در نقطه شروع هستی من در چند روز آینده یک طرح ابتدایی با ATMEGA 32 و یک LDC 1*16 روی سایت قرار بدم که توسط اون بتونی کارتهای تلفن رو بخونی اما ( فقط بخونی نه بنویسی ) :twisted: وبرنامه اونو به صورت HEX برات میفرستم نه بیسیک. اگر هم خودت بلدی یا قبلا روش کار کردی که هیچ. :angry: پس اگه دوست داشتی قلم وخودکارو آماده کن و اطلاع بده ( منظورم آی سی و نمایشگر بود) :eek:

دیدگاه

سلام دوست عزیز چرا ادامه نمیدی شما اعلام کردی که من حرف نادرستی در سایت زده ام :angry:اما من از شما پرسیدم چه مدل کارتی رو استفاده کردی که اون برنامه به شما جواب نداده
                اگه به نقشه ای که توی اون سایت هست یک بار نگاه کنی و یک بار هم به نقشه من متوجه میشی.
                حالا من از شما یک سوال دارم وخواهش میکنم به اون جواب بدید. اینکه شما چگونه یک کارت رو شناسائی میکنید و آیا هرکارتی را داخل هر کارتخونی که قرار بدی میتونی ازش استفاده کنی خواهش میکنم جواب بدید :cry2:

دیدگاه

آخه چرا کل کل میکنید!
                  میخواهی بد میخواهی نده!!!
                  [move]:.:.:.:.:.:.: who cares ? :.:.:.:.:.:.:[/move]

دیدگاه

سلام دوستان
                    شاید این بتونه کمکتون کنه:
                    http://www.serasidis.gr/circuits/safety_lock/safety_lock.htm
                    البته توی این صفحه یه فایل هست به نام phonecards_204.zip که در مورد نحوه ارتباط با کارت توضیح داده
                    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

با سلام

این آدرس ، موضوع مورد بحثه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=cir_smartcard_rw
                      و برای اطلاعات بیشتر .......................
                      http://www.geocities.com/micgm/gwcprog/gwcprog.html
                      http://www.electronics-lab.com/projects/misc/003/index.html

دیدگاه

سلام ای بابا چند نفر به یه نفر منکه نگفتم شماتیک اون کار مشگلیه فقط پرسیدم یکی از آقایون لطف کنه و بگه چطوری من با این نرم افزارها میتونم یه کارت تلفن رو کپی کنم یا اطلا عاتشو بخونم یا حداقل بتونم بدونم شماره اون چیپ چیه :biggrin:
                        خواهش میکنم به سوال من پاسخ بدین ممنون :icon_razz:

دیدگاه

دوستان عزیز اگه بحث پروتوکل ارتباطی کارتهای هوشمند رو که در همین سایت اومده دنبال کنند و در مورد اون اعلام نظر کنند یقینا به پاسخ سوالاتشون میزسند.اینجا یک تالار حرفه ای ما هیچکدوم دوست نداریم کپی برداری بکنیم و اگر نقشه ای مطالعه میشه صرفا برای تجزیه و تحلیل چگونگی کاره و بارها در این سایت من خودم شاهد بودم که دوستان به این اصل اشاره کردند که تلاش کنید وکمک بگیرید . :nerd:
                          وجالب بدونین این کارتها دیگه منسوخ شده و جای خودشو به پول الکترونیکی یا حواله الکترونیکی داده. :applause:

دیدگاه

lotfan tozeh beded ma ham yad begyrym yek kamy sadetar nasalamaty inga sayt amozeshy rasty chetory farsy mynvesin :cry2:

دیدگاه

سلام اول روی ویندوزتون در کنترل پنل و قسمت زبان langoage زبان فارسی رو انتخاب کنید .اگر موجود نبود برنامه های آماده برای اینکار هست و اگر بازم موفق نشدی ویندوزو عوض کن چون ما همه انگلیسیمون مشگل داره وگرنه روی سایتای انگلیسی کار میکردیم.
                              [hr]
                              از دوست خوبم امیر هم ممنونم که اون اطلاعات رو برام فرستاد و اینکه شما از روی شکل صفحه زیر کارت میتونی کارت رو شناسایی کنی واز طریق دیتا شیت اون چیپ شناسایی شده میتونی پروتوکل ارتباطی اونو پیدا کنی و اگه اون پروتوکل با پروتوکل کارتخون شما یکی باشه میتونی از کارتخون استفاده کنی و دیگه اینکه چیپ ها دارای فیوز بیت هستند وممکنه که اونو سوزونده باشن و شما نتونی با اون ارتباط برقرار کنی و سوم اینکه ممکنه ازنوع دارای پروسسور داخلی باشند و برای ارتباط با اونا باید ابتدا پسورد اونو داخل کنی من مقاله های زیادی در این رابطه دارم هرکودومو خاستی بگو برات بفرستم

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی
                                لطفا اگر ممکنه در مورد ساختار چیپ کارت سوخت و اینکه با چه پروگرامر یا مداری میشه محتویات اونو خوند یا نوشت
                                توضیح بدید ممنون میشم :agree: :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X