بهترین تراشه ساعت که تو بازار پیدا میشه کدومه؟ منظورم اینه کدوم از نظر امکانات بهتره و کمتر عقب میمونه ؟من از ds1307 استفاده می کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بهترین تراشه ساعت
Collapse
X
-
پاسخ : بهترین تراشه ساعت
Software overhead یعنی سرباری که برنامه به عملکرد دستگاه اضافه میکنه.
مثلا شما توی توضیحاتتون فرمودید که طبق محاسباتتون مقدار اولیه تایمر باید 6942 باشه. مسلمه که این مقدار اولیه باید توسط خطوط برنامه به تایمر تخصیص داده بشه که اصطلاحا به این حالت میگن software overhead
همونطور که آقای سپاس یار فرمودند وقتی از تایمر 8 بیتی بصورت آسنکرون استفاده کنی میتونی کرستالی با مقدار 32.768KHz رو به پایه های TOSC1 و TOSC2 متصل کنی تا نوسانساز داخلی میکروکنترلر که برای کار با این فرکانس بهینه شده بکار بیفته و تایمر رو تغذیه کنه. در اینصروت اگر prescaler=128 باشه تایمر هر یک ثانیه سرریز میشه. بدون اینکه مقدار اولیه ای داشته باشه (بدون سربار نرم افزاری )
البته سعی کن تا حد ممکن این کریستال به میکرو نزدیک باشه .
دیدگاه
-
4500 تومان
اگر کریستال، باتری، Holder باتری، فضای PCB و زمان مونتاژ ر رو حساب کنید کمی از DS1307 گرونتر میشه که اون هم به خاطر دقت بیشتر و طول عمر بسیار بیشتر باتریش ارزش داره :smile:
البته کاربردهایی هست که هزینه مهم تر از دقته و توان مصرفیه. در اون موارد به نظر من بهتره از تایمر 8 بیتی خود میکرو در وضعیت آسنکرون استفاده بشه که بسیار به صرفه و ارزان قیمت خواهد بود.There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه
-
اگر smd یش هم باشه و قد و قوارش کوچیک باشه می ارزه . البطه هزینه اش هم برای کسی که تعداد بخواد و بخواد یک محصولی رو بیرون بده پایینتر میاد .
من دیتاشیتش رو ندیدم ، راستش حالشو ندارم ، امکان اینکه در زمان خواصی یا هر یک ثانیه / دقیقه / ساعت و ... اینتراپت بده وجود داره ؟!
دیدگاه
دیدگاه