اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین موبایل که دیتاشیت کامل و مطمئنی داشته باشه!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوربین موبایل که دیتاشیت کامل و مطمئنی داشته باشه!

سلام دوستان

سوالم در مورد نحوه کار با دوربین نیست من دنبال دوربین موبایلی میگردم که دیتاشیتش موجود باشه
    و قبلا کسی باهاش کار کرده باشه

پیروز و سربلند باشید
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

پاسخ : دوربین موبایل که دیتاشیت کامل و مطمئنی داشته باشه!

نقشه هر گوشی که داشته باشین میتونین یه اطلا عاتی از قسمت های مختلف داشته باشین برای مثال گوشی 6300 نوکیا
    چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
      نقشه هر گوشی که داشته باشین میتونین یه اطلا عاتی از قسمت های مختلف داشته باشین برای مثال گوشی 6300 نوکیا
      سلام
      نقشه هر گوشی راحت گیر میاد؟

دیدگاه

مال نوکیا که خیلی راحت گیر میاد.
        تو یه تاپیکی کلی از این نقشه ها رو گزاشتم. یه سرچ کنید پیدا میشه.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
          نه عزیز این طوری نیس شماتیک گوشیو در بیاری، بتونی دوربینشم را بندازی. ولی خوب اگه بتونی دیتاشیت دوربینشونو پیدا کنی(ما که ندیدیم :cry با کلی کد نویسی پر زحمت ایشالا که موفق میشی.
          اگه به همین راحتی بود که ما الان دور تا دورمون دوربین بود :redface:

تنها موردی هم که من دیدم را انداختنش دوربین چت n71 بوده. بگرد دنبال TCM8230MD
          تو یکی از همین سایتای ایرانی هم به قیمتی گزاف میفروشن
          پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
            سلام
            نه عزیز این طوری نیس شماتیک گوشیو در بیاری، بتونی دوربینشم را بندازی. ولی خوب اگه بتونی دیتاشیت دوربینشونو پیدا کنی(ما که ندیدیم :cry با کلی کد نویسی پر زحمت ایشالا که موفق میشی.
            اگه به همین راحتی بود که ما الان دور تا دورمون دوربین بود :redface:

تنها موردی هم که من دیدم را انداختنش دوربین چت n71 بوده. بگرد دنبال TCM8230MD
            تو یکی از همین سایتای ایرانی هم به قیمتی گزاف میفروشن
            خوب حتما شما خوب نگشتید که پیدا نکردید!!!
            این جا من چند تا رو گزاشتم.دیدم استقبال نیست بقیه رو هم نزاشتم.اون بنده خدایی هم که تاپیک رو ایجاد کرده هم همین رو حس کرده حتما!
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57061.0
            از رو شماتیک شما باید شماره دوربین رو دربیاری و دنبال اون بگردی که شاید پیدا بشه! از رو شماتیک نوع پروتکل رو میشه فهمید.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

بالاخره من نفمیدم دیتاشیت دوربینوا رو پیدا کردی یا نه؟! oo:
              فقط دونستن پروتکل که کافی نیس. باید دستوراش هم باشه. دردسرش اونجاس :cry2:

شماتیک گوشی ها رو میگی؟! oo: پیدا کردن اونا که کاری نداره! اگه شماتیک دوربین یا lcd رو پیدا کردی ایول داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                بالاخره من نفمیدم دیتاشیت دوربینوا رو پیدا کردی یا نه؟! oo:
                فقط دونستن پروتکل که کافی نیس. باید دستوراش هم باشه. دردسرش اونجاس :cry2:

شماتیک گوشی ها رو میگی؟! oo: پیدا کردن اونا که کاری نداره! اگه شماتیک دوربین یا lcd رو پیدا کردی ایول داره
                خوب دوست عزیز ما تقریبا کارمون همین چیزاست و هم کدنویسیم هم تو کار سخت افزار , همه خلایق که مثل ما نیستن تا دورتادورشون دوربین وصل کنن

طبیعتا هر قطعه ای مثل ماژولها یا lcd یا دوربین یدونه چند پردازه تو خودش داره تا بتونه به پروسسورا وصل بشه, عموما با رابط سریال کار میکنن
                و دستوراتشون جنبه کلی داره و کار باهاش سخت نیست

بهر حال اگه دوستان یه توضیح کلی درباره کدنویسی دوربین بدن ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
                  خوب دوست عزیز ما تقریبا کارمون همین چیزاست و هم کدنویسیم هم تو کار سخت افزار , همه خلایق که مثل ما نیستن تا دورتادورشون دوربین وصل کنن

طبیعتا هر قطعه ای مثل ماژولها یا lcd یا دوربین یدونه چند پردازه تو خودش داره تا بتونه به پروسسورا وصل بشه, عموما با رابط سریال کار میکنن
                  و دستوراتشون جنبه کلی داره و کار باهاش سخت نیست
                  من در مورد این کاره ها صبت می کردم. به هر حال اگه دیتاشیت دوربینی رو پیدا کردی. بگو مام بیایم وسط ولی ما که ندیدیم oo: حداقل در مورد ال سی دی که اصلا اینطوری نیس :angry:
                  من پیشنهاد می کنم با همین ماژولایی که هست شروع کنی .تازه همونایی هم کو تو بازار موجوده و کدش هم هس ملت تو راه اندازیش کلی مشکل دارن

رابط سریال نمی دونم منظورت کدوم پروتکوله ولی اگه usart رو میگی من فقط یه مورد دیدم که اونم ناقابل 48 تومن قیمتش بود.البته عکس کمپرش شده با فرمت jpg میداد. اگه هنوزم باشه

به هر حال بازم میگم اول باید ماژلتو مشخص کنی که بشه در مورد برنامش صبت کرد .(اساتید صبت کنن :redface کار با سخت افزار دوربین مثل کار کردن با دوربین تو سی شارپ نیس که مثلا یه کلاس خاص داشته باشه و براحتی بشه باهاش کار کرد :angry: متاسفانه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X