پاسخ : فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )
سلام به همگی
ضمن تشکر از این کار خوب و مفیدی که جناب استاد صدری انجام دادند لازم میدونم چنتا نکته به دوستان بگم که قصد دانلود دارند
اول اینکه اگر فقط دنبال ARM هستید ، از جلسه 20 به بعد رو باید دانلود کنید
دوم اینکه اگر دروسی مثل میکرو پروسسور یا معماری کامپیوتر یا درس های مشابه رو پاس کرده باشید مطالب براتون تکراری خواهد بود و فقط یک مرور بر دروس گذشته خواهد بود
در مورد آرم هم ، ایشون فقط دستورات اسملبی و رجیسترهای مربوط به هسته آرم رو وقت میکنند که بگند و تا جایی که من دیدم کمی هم به رجیسترهای واحد UART میپردازند (هنوز جلسه آخر رو ندیدم )
ضمنا من جلسه 10 تا 20 رو (به همون دلیل تکراری بودن مطالب واسم ) ندیدم ، اما اینطور که تو جلسات بعد میگند ، توی اون جلسات انگر در مورد dspic و ساختار و یک سری دستورات اسمبلی اون صحبت شده
خلاصه کلام اینکه فکر نکنید با دیدن این چند جلسه برنامه نویس ARM میشید !! فقط یک آشنایی ابتدایی پیدا میکنید ، مثل سایر دروسی که توی دانشگاه خوندید!
و اگر هم اینترنت برای دانلود ندارید ، آخرین قسمت از فایل های پی دی اف (جزوه) ، همون مطالب 6 جلسه آخر راجع به آرم هست (البته 2 جلسه آخر رو فکر میکنم طرف خسته شده ننوشته یا شاید هم پلود نکرده)
گفتم شاید این مطالب به درد دوستانی که میخوان پلود کنن بخوره(آخه واقعیتش خودم با کلی شور و شوق همه رو دانلود کردم بعد دیدم 20 جلسه اصلا ربطی به آرم نداره! بعد آرم هم زیاد وقت نمیکنه بگه و عملا هیچ مثال کاربردی زده نمیشه! کلی خورد تو ذوقم!)
من فکر میکنم جلسه اولش یه اطلاعات خیلی خیلی کلی گفته باشن که شاید 90% دوستان بدونن و چنتا برد آوردن نشون دادن که تو جلسه های بعدشم باز نشون میدن
من از جلسه دوم دیدم هنوزم داشتن راجع به کلیت حرف میزدن!
نوشته اصلی توسط POLESTAR
با سلام
و تشکر از ایم کار زیبا و بینظیر البته با توجه به فرمایشات دوستان
فکر میکنم لینک ها مشکل دارم
میشه یکی به راهنمایی بکنه شاید من بلد نیستم چطور دانلودشون کنم
با اگر مقدور هست یه جای دیگه اپلود بشه
به همین سادگی:nice:
سلام خدمت آقای اسدی عزیز
اگر دانلود منیجر دارید ، لینکها را در دانلود منیجر کپی کنید
اگر هم firefox یا google chrome دارید روی هر لینک کلیک راست کنید و گزینه save link as را انتخاب کنید
من امتحان کردم ، فایلها مشکلی ندارند
فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )
سلام خدمت آقای اسدی عزیز
اگر دانلود منیجر دارید ، لینکها را در دانلود منیجر کپی کنید
اگر هم firefox یا google chrome دارید روی هر لینک کلیک راست کنید و گزینه save link as را انتخاب کنید
من امتحان کردم ، فایلها مشکلی ندارند
خیلی ممنون
گفتم بلد نیستم ولی دیگه نه تا این حد
بعد از دیدن پاسخ شما کلی انگولک کردم تا اینکه متوجه شدم مشکل از همین فایر فاکس هست
حتی بعد از کپی لینک هم دانلود منیجر نمیتونست فایل رو پیدا کنه
ولی وقتی با اکسپلورر خود ویندوز امتحان کردم دانلود شد
جلل خالق توی فایلهایی که خودم هم اپلود کرده بودم یا فایلهای دیگه ای که لینکشونو داشتم مشکلی نبود ولی
خدارو شکر مشکل حل شد
واقعا دستتون درد نکنه
به همین سادگی :nice:
تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.
سلام برای دانلود فایل ها یوزر و پسورد میخواد
اینا چی هستند
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
سلام به دوستان خوبم اینجا هم اموزش های ایشو قرار داده شده با این تفاوت که هم با کیفیت کم و هم با کیفیت مناسب قابل دانلود هست
در ضمن می تونید کلیپ ها رو داخل خود سایت به صورت آنلاین ببنید
پایین صفحه هم مبحث هر جلسه رو نوشته تا بدونیم تو هر کلیپ چی می خوایم یاد بگیریم. http://maktabkhooneh.org/course?course=isfehan1329
دیدگاه