اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ای سی GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ای سی GPS

سلام.
    کسی ای سی برای GPS که تو بازار ایران باشه و با avr بسه باهاش کار کرد ره سراغ داره?

پاسخ : کمک برای ای سی GPS

سلام
    دوست عزیز توی این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,9891.0/topicseen.html گفتم که سنسورهای GPS با خروجی سریال هستند که می تونید اطلاعتشون رو بخونید
    تا اونجا که می دونم توی ایران هم موجودند فکر کنم قیمتش حدود 200 هزار تومان باشه!
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

کسی از سیستم GPS که توی اتوبوس های مسافربری نصب می کنه اطلاعات عمومی داره؟؟؟
      از کدوم ماهوارها برای این کار استفاده می کنند؟؟؟
      ایا این ماهواره ازشون میشه استفاده کرد؟؟
      این GPS ای سی که براش می گید کلا چه طوری ازش استفاده می کنند
      ممنون

دیدگاه

سلام رضا جان
        من اطلاعات دقیقی راجع به این سیستم اتوبوس ها ندارم
        این GPS ها از یک ماهواره مشخص استفاده نمی کنند ،بلکه از چندین ماهواره برای موقعیت یابی استفاده می کنند
        من توی اون تاپیک که بالا لینک دادم یه چیزهایی گفتم شاید بدردت بخوره
        موفق باشی

دیدگاه

سلام :
          ماهواره های GPS که جمعاً 24 عدد می باشند و در مدار زمین می چرخند به طور رایگان سرویس می دهند و استفاده از آنها رایگان است .
          اما در واقع خیلی هم مجانی نیستن . این آمریکای جنایتکار این کارو مجانی کرد که کسی غر نزنه
          اما واقعیت اینه که همچین مفته مفت هم نیست . چون شرکت های تولید کننده ابزارهای GPS باید یک درصدی به این ماهواده ها پول بدن .
          اونام که از جیبشون نمیدن از من و شما می گیرن .
          پس ما داریم غیر مستقیم پولش رو می دیم .
          و اما راجع به سوال تاپیک باید بگم ، ازون ترین ماژول GPS که دیدم رو تو سایت rfphone.com می توانید بیابید .
          60000 تومان هست نه 200 هزار تومان !

شرکت ما نماینده ین سیستم GPS از نروژ هست برای همین من یک اطلاعات مختصری دارم . اگر خواستید در خدمتتان هستم .

موید باشید .

دیدگاه

سلام
            با تشکر از جواب برو بچ
            امروز توی بازار چهل ستون تبریز از یه مغازه ( کهربا) پرسیدم ایشون یه دستگاهی رو بهم نشون داد ( به اندازه یه گوشی 6600 ) بعدش ایشون ( صاب مغازه :mrgreen: ) فرمود که قیمتش 250 هزارتومنه منم نه به مارک توجه کرده نه به .... فکر مشغولم کرد جلل خالق GPS و استفاده همگانی !
            گفتم اینجا بپرسم پس این چه صیغه ای که این دوست عزیز راست راست واسه خودش دستگاه گیرنده GPS می فروشه !!؟؟؟ oo:
            موفق باشید

دیدگاه

سلام
              ممنون حامد جان،اون دستگاهی که من گفتم این بود:
              http://www.amazon.com/gp/product/B0002HS3A0/ref=pd_cp_e_3/105-2706124-0372442?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-41&pf_rd_r=0504458A11YJPXXN4TY2&pf_rd_t=20 1&pf_rd_p=250314601&pf_rd_i=B000196BW6
              البته قیمتش رو من پارسال توی یکی از همین سایتهای ایرانی دیدم که 215000 بود
              ممنون از اطلاعاتت

دیدگاه

سلام :
                رضا جان
                تو اروپا دستگاه GPS رو تو فروشگاه های زنجیره ای هم می فروشن . حتی تو بعضی سوپر مارکت ها :eek:( این یکی از همکاای نروژیمون می گفت )

فقط یه زمانی تو ایران وزارت اطلاعات گیر داد که این دستگاه برای لو دادن مواضع حساس به دشمن خطرناکه ، ممنوعش کردن ، اما بخاطر اینکه سازمان جغرافیایی و نقشه برداری کشور بشدت ازش استفاده می کنه مجبور شدن خودشون بگن اقا آزاد هر کی خواست بره حالشو ببره

موفق باشید

دیدگاه

GPS modules :

www.rfphone.com

دیدگاه

تو جمهوری شما می تونید gps ساخته شده رو از حدود 80 هزار تومان پیدا کنید تا 800 هزار تومن
                    راستی یکی از دوستان من که تو جمهوری فروشگاه داره در حال وارد کردن گیرنده gps است که قیمتش هم بسیار پایینه
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

ممنون از همه دوستان.
                      سایتی رو که اقا حامد پیشنهاد دادن دیدیم.
                      قیمتها خوب بود.
                      USB و RS232 رو هم ساپورت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
                        سلام :
                        رضا جان
                        تو اروپا دستگاه GPS رو تو فروشگاه های زنجیره ای هم می فروشن . حتی تو بعضی سوپر مارکت ها :eek:( این یکی از همکاای نروژیمون می گفت )

فقط یه زمانی تو ایران وزارت اطلاعات گیر داد که این دستگاه برای لو دادن مواضع حساس به دشمن خطرناکه ، ممنوعش کردن ، اما بخاطر اینکه سازمان جغرافیایی و نقشه برداری کشور بشدت ازش استفاده می کنه مجبور شدن خودشون بگن اقا آزاد هر کی خواست بره حالشو ببره

موفق باشید
                        الان توی بازار ایران چه مدل هایئ از این دستگاهها هستند و چه خصوصیات خاصی رو دارند؟؟

دیدگاه

سلام :
                          همون سایتی که لینکش هست رو ببینید اینا هست تو ایران
                          www.rfphone.com,

موفق باشید

دیدگاه

rf قیمت هاشو خیلی بالا میده
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان عزیز .... قیمت آی سی های gps در ایران بیداد میکنه چون کسی اون ها رو وارد نمیکنه . واسه همین این شرکت ایرانی قیمت اون ها رو به چند برابر افزایش میده چون ما مجبوریم از اون ها بخریم ... نمیشه که واسه یه آی سی بریم دبی یا جای دیگه ...
                              :biggrin:
                              من هم تو تبریز دیدم که آقای سقزچی ( صاحب مغازه ی کهربا ) یکی از اون دستگاه ها رو داره و می گفت که با دوستا میریم کوهنوردی واسه همین خریدم .. به نظر من که وسیله ی خیلی جالبیه به خصوص برای مرزبان ها ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X