سلام به همه دوستان.
داشتم بررسی میکردم چرا استقبال از تاپیکی که برای container های سی++ زده بودم زیاد نبود.تاپیک اینجاست:
همین جا!
با خودم گفتم حتما زیاد از قابلیت های زبان سی خبر ندارند و یا خود این زبون رو بلد نیستند. گفتم یه تاپیکی بزنم یه کم در مورد این قضیه حرف بزنم تا دوستان آشنا بشند.اینجا من فرض میکنم شما خود سی رو بلد هستید و if,for,......این چیز ها رو دوباره نمیگم.آموزش این چیزا خیلی زیاده و دوباره کاری بهتره نکنیم.برای شروع یه یاد آوری از سی میکنم که چطور سعی میشد شی گرایی(در موردش میگم...) رو پیاده کرد.
در سی با ساختار ها میشد نوع داده ای جدید ایجاد کرد. یه مثال:
typedef struct
{
unsigned char wheel;
unsigned char color;
unsigned char door;
}CAR;
بعد از تعریف هرجا که CAR رو مینوشتیم میشد از این متغییر استفاده کرد:
CAR mashineA;
CAR cars[2];
تو برنامه هم با عملگر . میشد به مقدار ها دسترسی پیدا کرد.(اگه به عنوان اشاره گر بود <- استفاده میشد)
mashinA.door=4;
cars[0].color=RED;
این رو از سی فقط به عنوان یاد آوری گفتم.دونستن این قضیه تو کلاس ها کمک میکنه....
منتظر باشید تا به خود آموزش برسیم......
داشتم بررسی میکردم چرا استقبال از تاپیکی که برای container های سی++ زده بودم زیاد نبود.تاپیک اینجاست:
همین جا!
با خودم گفتم حتما زیاد از قابلیت های زبان سی خبر ندارند و یا خود این زبون رو بلد نیستند. گفتم یه تاپیکی بزنم یه کم در مورد این قضیه حرف بزنم تا دوستان آشنا بشند.اینجا من فرض میکنم شما خود سی رو بلد هستید و if,for,......این چیز ها رو دوباره نمیگم.آموزش این چیزا خیلی زیاده و دوباره کاری بهتره نکنیم.برای شروع یه یاد آوری از سی میکنم که چطور سعی میشد شی گرایی(در موردش میگم...) رو پیاده کرد.
در سی با ساختار ها میشد نوع داده ای جدید ایجاد کرد. یه مثال:
typedef struct
{
unsigned char wheel;
unsigned char color;
unsigned char door;
}CAR;
بعد از تعریف هرجا که CAR رو مینوشتیم میشد از این متغییر استفاده کرد:
CAR mashineA;
CAR cars[2];
تو برنامه هم با عملگر . میشد به مقدار ها دسترسی پیدا کرد.(اگه به عنوان اشاره گر بود <- استفاده میشد)
mashinA.door=4;
cars[0].color=RED;
این رو از سی فقط به عنوان یاد آوری گفتم.دونستن این قضیه تو کلاس ها کمک میکنه....
منتظر باشید تا به خود آموزش برسیم......
دیدگاه