اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال ای دی و رله و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ال ای دی و رله و میکرو

با سلام
    من برای اتصال یک رله پنج ولت به میکرو از یک ترانزیستور c945 با یه مقاومت 2.2کیلو در بیسش استفاده کردم و میخواهم برای نشان دادن وصل یا قطع بودن رله یک lال ای دی سری شده با یه مقاومت 100 اهم را به دوسر بوبین رله وصل کنم
    آیا میکرو میتواند جریان بیس لازم و آیا ترانزیستور میتواند جریان لازم برای راه اندازی ال ای دی و رله را تامین کند؟

پاسخ : ال ای دی و رله و میکرو

سلام ... از این استفاده کن جواب میده :::

http://www.img4up.com/up2/64637072680905828150.png

بجاش از همون c945 استفاده کن ...

اون led هم بزن به دو سر D1 با رعایت آند کاتد...
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

خوب چرا ال ای دی را بین میکرو و ترانزیستور موازی نمیکنید؟ oo:
      چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
      چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
      چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

سلام من همیشه از این روش استفاده می کنم جواب می گیرم

جواب دوستمون
        اگر ار همون پایه میکرو استفاده شود جریان برای فعال سازی ترانزیستور کم می یاره یا فکر کنم ولتاژ

راستی ترانزیستورش فکر کن همون ترانزیستوری هست که استفاده می کنی
        رو ترانزیستور حساس نباش با هم زیاد فرق نمی کنن
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

من خودم تست کردم نه جریان کم اومد نه ولتاژ!!! oo:
          چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
          چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
          چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

می دونم کم نمی یاره
            ولی همیشه که اینطور نیست
            وقتی چند تا رله و با همین روش امتحان کنی و شرایطی که جریان تو مدار زیاد استفاده شه و سرعت قطع و وصل یه کم بالا باشه تو یکی از این ظرایط شاید اتفاق بیفته
            چه کاریه خوب
            99 درصد از این روش استفاده می کنن حالا شما 1 درصد چه کاریه خوب :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
              سلام من همیشه از این روش استفاده می کنم جواب می گیرم

جواب دوستمون
              اگر ار همون پایه میکرو استفاده شود جریان برای فعال سازی ترانزیستور کم می یاره یا فکر کنم ولتاژ

راستی ترانزیستورش فکر کن همون ترانزیستوری هست که استفاده می کنی
              رو ترانزیستور حساس نباش با هم زیاد فرق نمی کنن
              این مدار شما 40 میلی آمپر از میکر جریان میکشه که خیلی زیاده ! می تونی با یه مقاومت 10 اهم تو امیتر این مقدار تا 2 میلی پر کم کنی!
              کار ترانزیستور اینه که جریان کمی بدی بهش تا جریان زیادی برات درایو کنه، برای بردن به اشباع نیازی به این مقدار جریان نیست!

چرا LED رو با 1K درایو کردی ؟ اینجا که 0.3 هم برای ترانزیستور میره 0.7 هم برای LED میمونه 4 ولت یعنی کلا 4 میلی آمپر LED رو روشن میکنه ؟

میتونی سمت کنتاکت هم یه RC فرکانس پائین بزاری که مدار جریان کشید ریست نشه!

خوب چرا ال ای دی را بین میکرو و ترانزیستور موازی نمیکنید؟
              این که همینجوری داره جریان میکشه یهو بگو میخای بسوزونی میکرو رو دیگه :icon_razz:!
              هر چی از میکرو کمتر جریان بکشی مطمئن تره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adc
                با سلام
                من برای اتصال یک رله پنج ولت به میکرو از یک ترانزیستور c945 با یه مقاومت 2.2کیلو در بیسش استفاده کردم و میخواهم برای نشان دادن وصل یا قطع بودن رله یک lال ای دی سری شده با یه مقاومت 100 اهم را به دوسر بوبین رله وصل کنم
                آیا میکرو میتواند جریان بیس لازم و آیا ترانزیستور میتواند جریان لازم برای راه اندازی ال ای دی و رله را تامین کند؟

بهترین مدار ممکن ! اگر دیود D1 رو هم استفاده نکردی در عمل مشکل خاصی پیش نمیاد :-/ . برای مقاومت LED هم 1K کافیه ولی بسته به نوع LED که مات باشه یا شفاف میتونه مقدارش یک خورده کم و زیاد باشه .

فقط رله 5ولت باشه که من حواسم نبود 12 ولت گذاشتم توی تصویر .
                خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

الان این مدار با مدار من چه فرقی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
                    الان این مدار با مدار من چه فرقی کرد؟
                    سلام .

شرمنده من تایپیک رو کامل نخوانده بودم البته فرقش اینه من خوشگل تر کشیدمش راستی اون مقاومت 10 کیلو گذاشتنش الزامیه ؟! :-/
                    خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

اینو راست می گی خوب
                      مقاومت 10 کیلو الزامی نداره
                      چون بیس ترانزیتور به میکرو وصل نبود فقط 5 ولت می یومد و زمین نداشت به خاطره همین امکان داشت بر اثر نوسان ترانزیستور رو وصل کنه

دیدگاه

مقاومت 10 کیلو الزامی نداره
                        چون بیس ترانزیتور به میکرو وصل نبود فقط 5 ولت می یومد و زمین نداشت به خاطره همین امکان داشت بر اثر نوسان ترانزیستور رو وصل کنه
                        [/quote]

میکرو یا 5 به بیس میدهد یا زمینش میکنه ، پس دیگه احتیاج نیس مانگران زمین کحردن بیس باشیم

دیدگاه

سلام
                          این مدارهایی که گفتین تا بوبین چند ولتی درست کار میکنه ؟
                          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام
                            سلام
                            این مدارهایی که گفتین تا بوبین چند ولتی درست کار میکنه ؟
                            با توجه به جریان و ولتاژ ترانزیستور حداکثر جریان و ولتاژ خروجی برای راه اندازی رله تعیین می شود ، که جریان خروجی به طبع بسته به مقاومت بایاس و به طور کلی جریان بایاس بیس داره

میکرو یا 5 به بیس میدهد یا زمینش میکنه ، پس دیگه احتیاج نیس مانگران زمین کحردن بیس باشیم
                            من داخل یکی از مدارت در تابلو برق با همین مشکل برخوردم جرقه ایجاد شده توسط کنتاکتور باعث راه اندازی ترانزیستور ها و حتی ریست شدن کلی مدار می شد

مقاومت 10 کیلو تضمین می کنه که اگر ولتاژ ورودی هم شناور باشه این ترانزیستور در حالت خاموشی قرار داشته باشه
                            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X