اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد انتخاب ماژول برای ارسال اطلاعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد انتخاب ماژول برای ارسال اطلاعات

با سلام
    دوستان من میخوام در پروژه ام اطلاعاتی رو از چند مکان اندازه گیری کرده توسط ماژول ارسال و به وسیله ماژول و میکروی دیگه دریافت کنم
    پس با این وجود نیاز به چند فرستنده و یک گیرنده دارم اما دقیقا نمیدونم که از چه ماژولی استفاده کنم که هم خوب جواب بده و هم قیمت مناسبی داشته باشه
    علاوه بر ماژول های بالا که برای ارتباط بین چند میکرو احتیاج دارم به یک ماژول هم برای ارتباط بین میکرو و کامپیوتر هم نیاز دارم
    ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب ماژول برای ارسال اطلاعات

ماژول های rfm برای اینکار خوبه البته اگر در یک محیط باید چند فرستنده و گیرنده داشته باشید
    ماژول خوبیه جواب میده(خودم تست نکردم از حرف هایی که شنیدم میگم)
    اگر در حد 200 300 متر باشه که معمولیش(مثلا rfm12 یا rfm12b)اگر هم بیشتره و در حد کیلومتره باید از rfm12bp استفاده بشه(من از این bp چیز های خوبی نشیندم اکثرش بد بوده البته باید برای راه اندازی به آنتن و ... هم توجه کرد که معمولا نمیشه)
    برای ارتباط به کامپیوتر هم یه hmtr خوبه
    rfm12b یادمه یه سال پیش 6 7 تومن بود دونه ای که توی ماژول هم گیرنده و هم فرستنده بود و half-duplex کار میکرد
    rfm12bp هم 12 تومن هست حدودا
    hmtr رو هم نمیدونم اونم باید تو همین محدوده قیمت باشه

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب ماژول برای ارسال اطلاعات

خیلی ممنون
      خدا رو شکر حداقل یکی پیدا شد چند کلمه ای جواب من رو بده
      توی این یک روز خودم خیلی سرچ کردم و جواب های ضد و نقیضی در مورد ماژول rfm گرفتم ,اینکه این ماژول دقیقه و بردش هم خوبه اما راه اندازی اش کلافه کننده است و ظاهرا از عهده ی تازه کاری مثل من برنمیاد :cry:
      و اما سوال من نظرتون در مورد استفاده از چند ماژول hm t به عنوان فرستنده و یک hm r به عنوان گیرنده چیه؟آیا تداخلی بین اطلاعات به وجود نمیاد؟خوب جواب میده؟
      از اساتید گرامی خواهش میکنم یه گوشه چشمی هم به ما تازه کارها بندازن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X