اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم ردیابی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم ردیابی

سلام دوستان من میخام روی سیستمی کارکنم که بتونه از طریق یک آی سی قطب نمای ساده بعلاوه یک میکرو موقعیت رو شناسایی کنه یعنی در یک نقطه کالیبره بشه و تمام حرکتها رو در هر مسیری به ثبت برسونه و نهایتا از اطلاعات برداشته شده موقعیت رو تشخیص بده اگه کسی از قیمت و دیتاشیت این آی سی یا شماره اون اطلاعی داره لطف کنه :cry2:
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

پاسخ : سیستم ردیابی

سلام
    با قطب نما که نمی تونی موقعیت رو تشخیص بدی!!! اگر میشه بیشتر توضیح بده،ممنون
    فکر میکنم باید از GPS استفاده کنی،ماژولهای GPS با قیمت 60 هزار تومان موجوده
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام.
      من هم با محمد جان موافقم. شما با gps می تونی موقعیت را ثبت کنی...
      ولی اگر قطب نما می خوای , این لینک هم ic قطب نما می فروشه و هم دیتاشیتش موجود است:
      http://technorasa.ir/product_info.php?products_id=335
      موفق و پیروز باشید. :redface:
      زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد***حاجت ز که می خواهی جایی که خدا باشد

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز من مقاله کاملی در مورد GPS در همین سایت بارگزاری کرده ام و میدانم که اینکاررا با این سیستم انجام میدهند ودیتا شیت تمام آی سی های آنرا دارم ولی به نظر نمیرسد کار با آنها آنقدر راحت باشد بنابراین تصمیم گرفته ام با این آی سی قطب نما این کار را انجام بدهم :cry2:
        و خواهش میکنم از دلسرد کردن شدیدا اجتناب بفرمائید :angry: اما به خاطر آدرس سایت ممنونم ویک امتیاز برات ثبت کردم :bye

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10057.15.html

دیدگاه

سلام.
          پروفسر عزیز موقعی که جواب گرفتی , در همین تاپیک اعلام کن...
          اتفاقا من تشویقت می کنم که جواب بگیری :applause:
          موفق و پیروز باشی. :nice:
          زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد***حاجت ز که می خواهی جایی که خدا باشد

دیدگاه

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من میخام با استفاده از کیلومنر ماشین البته به کیلومتر خود ماشین کاری ندارم و فقط از طریق یک سنسور مخفی روی چرخ اینکارو انجام میدم به یک مدار هوشمند که با روشن شدن ماشین فعال میشه اعلام کنم که ماشین به حرکت دراومده( و یقینا صاحب خودرو امکان غیر فعال کردن اونو داره ).خوب حالا میخام با سنسور قطب نما جهت حرکت خودرو رو به میکرو اطلاع بدم و بقیه کارو میکرو انجام میده و مسافت و جهت حرکت رو به من اطلاع میده و من با استفاده از یک نقشه میتونم موقعت خودرو رو حدس بزنم ( البته با مسیجی که تلفن همراه متصل به سیستم برام میفرسته)
            خوب البته میشه زیاد روش کار کرد ونقشه خیابون یه شهرو ریخت توی حافظه اون یعنی مثل مغز ما انسانها به نظر شما کسی موقعیت مارو مرتبا برامون GPS میکنه نه ما با داشتن نقشه منطقه در حافظه موقعت خودمونو شناسایی میکنیم. البته سیستم ما خیلی ضعیف تر از پرنده ها و سیستم GPS
            آمریکاست اما در خیلی جاها بدرد میخوره . :wow: بازم بگین پرفسور چرت و پرت میگه مگه میشه با قطب نما کار GPS رو کرد ..... خوب نه اما دوستانی که جنگ ایران و عراق رو بیاد دارن میدونن چه طور با یک نقشه و یک قطب نما میشه به قلب هدف زد :twisted:

لذا از دوستانی که کار با این آی سی (قطب نما ) رو بلدن درخواست کمک میشه :cry2:
            من فقط میدونم که این آی سی یک مدار حساس به مغناطیس داره که به دو بوبین فرمان میده اما با اون کار عملی نکردم و متاسفانه پولی هم جهت سوزاندن چندتا از اونارو ندارم واگه کسی با باین آی سی کار عملی کرده لطف کنه و خودش بگه.

دیدگاه

سلام. بهتر نیست شما راجع به موس کامپیوتر هم تحقیق کنیدو شاید یه اطلاعات به درد بخوری برای تشخیص موقیعیت در صحفه x-y پیدا کنید.
              هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام البته چرا ولی اگه اسکرول باشه نمیشه چرخوندش واگه لیزری هم باشه بردش کمه در ضمن کاتالوگ اونا رو اینترنت نیست خیلی گشتم. و نمیدونم چه طور کار میکنن البته اگه دوستان کمک کنن ورامنمایی کنن شاید راه خوبی باشه. :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X