دوستان من طی یه پروژه می خوام پاسخ پله یه موتور دی سی رو بخونم بدین صورت که یک پله به موتور دی سی وارد کنم و شکل موج (پاسخ پله) خروجی انکودر هال رو (حالا بر حسب فاصله زمانی پالس ها یا تغییر سطح ها) رو یه جایی ذخیره کنم و بعد با استفاده از متلب شکل موج خروجی رو که از فاصله زمانی انکودر ها ترسیم کردم رو تجزیه و تحلیل کنم و پاسخ دو قطبی سیستم رو به دست بیارم. فاصله پالس ها هم حد اقل 10 میکرو ثانیه هست!
می دونم برای ای کار می شه از یه آرم 1768 استفاده کرد اما چون تا حالا آرم کار نکردم و فرصت یادگیری هم ندارم باید با میکرو پیاده سازی کنم! یعنی می خوام شکل موج خروجی رو یه جایی بریزم حتی حاضرم فاصله زمانی ها رو به صورت عددی توی ال سی دی نمایش بده و دستی وارد اکسل و یا متلب کنم و شکل موج رو به دست بیارم چون فقط یک بار باید این کار رو بکنم!
به نظر تون ساده ترین روش برای این کار چیه؟؟
ممنون می شم سریع کمکم کنین!
می دونم برای ای کار می شه از یه آرم 1768 استفاده کرد اما چون تا حالا آرم کار نکردم و فرصت یادگیری هم ندارم باید با میکرو پیاده سازی کنم! یعنی می خوام شکل موج خروجی رو یه جایی بریزم حتی حاضرم فاصله زمانی ها رو به صورت عددی توی ال سی دی نمایش بده و دستی وارد اکسل و یا متلب کنم و شکل موج رو به دست بیارم چون فقط یک بار باید این کار رو بکنم!
به نظر تون ساده ترین روش برای این کار چیه؟؟
ممنون می شم سریع کمکم کنین!
دیدگاه