اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ پله موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ پله موتور

دوستان من طی یه پروژه می خوام پاسخ پله یه موتور دی سی رو بخونم بدین صورت که یک پله به موتور دی سی وارد کنم و شکل موج (پاسخ پله) خروجی انکودر هال رو (حالا بر حسب فاصله زمانی پالس ها یا تغییر سطح ها) رو یه جایی ذخیره کنم و بعد با استفاده از متلب شکل موج خروجی رو که از فاصله زمانی انکودر ها ترسیم کردم رو تجزیه و تحلیل کنم و پاسخ دو قطبی سیستم رو به دست بیارم. فاصله پالس ها هم حد اقل 10 میکرو ثانیه هست!
    می دونم برای ای کار می شه از یه آرم 1768 استفاده کرد اما چون تا حالا آرم کار نکردم و فرصت یادگیری هم ندارم باید با میکرو پیاده سازی کنم! یعنی می خوام شکل موج خروجی رو یه جایی بریزم حتی حاضرم فاصله زمانی ها رو به صورت عددی توی ال سی دی نمایش بده و دستی وارد اکسل و یا متلب کنم و شکل موج رو به دست بیارم چون فقط یک بار باید این کار رو بکنم!
    به نظر تون ساده ترین روش برای این کار چیه؟؟
    ممنون می شم سریع کمکم کنین!
    این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

پاسخ : پاسخ پله موتور

خوب خودت که همه چی رو گفتی ؟ الان به چی بچه ها جواب بدن؟
    به یک اینورتر یک میکرو و یک کابل Rs232 و البته یک موتور دی سی نیاز داری
    خیلی راحت میتونی نتیجه رو با پورت کام به کامپیوترانتقال بدی به دوتا ترانزستور ساده نیاز داری .
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب چون تا حالا کار نکردم مراحل کار رو نمی دونم!
      که مثلا چجوری توی کامپیوتر با ار اس 232 بریزم و ایا سخت افزار خاصی لازم هست؟؟
      همون ره افروز رو بخونم کافیه؟؟
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0
        خوب چون تا حالا کار نکردم مراحل کار رو نمی دونم!
        که مثلا چجوری توی کامپیوتر با ار اس 232 بریزم و ایا سخت افزار خاصی لازم هست؟؟
        همون ره افروز رو بخونم کافیه؟؟

http://www.8085projects.info/image.asp?picture=PC%27s%20RS232%20port%20to%20%20 control%20use%20of%20LED%20lights.jpg

http://www.kmitl.ac.th/~kswichit/ap275/ap275.gif
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ممنون
          برای این که بوسیله یو اس بی به لپ تاپ وصل کنم یه آی سی می خواد برای تبدیل که باید اسمش رو سرچ کنم!
          کار اضافه ای از لحاظ نرم افزاری لازم نیس؟؟
          راستی حداکثر فرکانسش چنده؟ 1 مگ رو جواب می ده؟

دیدگاه

سلام.شم چجوری تابع پله رو به موتور میدین؟پله در عمل رو چجوری ایجاد می کنید؟
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

خروجی پورت رو از 0 به 1 تبدیل می کنیم با وجود فرکانس بالای سیستم در واقع یه ورودی پله داریم که اون رو به موتور دی سی اعمال می کنیم

دیدگاه

دوستان اگه بخوام مدار واسط رو با استفاده از یو اس بی طراحی کنم چی لازم دارم؟؟
                بعد چجوری بخونمشون؟
                (شرمنده من واسط بیلمیرم می شه یه لینک یا منبعی برای این کار معرفی کنین؟؟)
                یه سوال دیگه مقادیر رو بر حسب زمان با دقت 7 میکروثانیه هم می تونم داشته باشم؟؟
                -------------------------------
                تا اینجا فهمیدم که برای ارتباط با یو اس بی می شه از ft232 استفاده کرد. برای دادن پله و خوندن فرکانس بالای انکودر با فاصله زمانی 7 میکرو به بالا می شه بدون استفاده از میکرو مستقیماً به ft232 وصل کرد؟؟
                می شه دوستان راهنماییم کنن تا بالاخره راه بیفتیم؟؟

دیدگاه

خروجی پورت رو از 0 به 1 تبدیل می کنیم با وجود فرکانس بالای سیستم در واقع یه ورودی پله داریم که اون رو به موتور دی سی اعمال می کنیم
                  خوب فرکانس بالا باعث پیوستگی تقریبی میشه و میشه بهش گفت پله!ولی چیزی که هست اینه که موتور شما ولتاژ نامیش چند ولته و شما این تابع پله رو با چه ولتاژی میخواین بدین بهش؟خود u رو میدین یا ... 2u و ...؟
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

12 ولته!
                    باید 12u رو اعمال کرد ولی چون سیستم تقریب خطیه فرقی نمی کنه با تقسیم بر 12 پاسخ پله به دست میاد!
                    -----------------------------
                    راستی دوستان کسی منبعی برای صحبت با RS232 نداره؟؟
                    من صفرم تو مدار واسط
                    جهت اطلاع دوستانی که بعدا مشکل من رو خواهند داشت، این مدار اینترفیس هست:
                    http://pinouts.ru/Converters/usb_serial_adapter_pinout.shtml
                    اما هنوز نحوه ارتباط نرم اقزاری و خواندن رو یاد نگرفتم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ پله موتور

12 ولته!
                      باید 12u رو اعمال کرد ولی چون سیستم تقریب خطیه فرقی نمی کنه با تقسیم بر 12 پاسخ پله به دست میاد!
                      -----------------------------
                      راستی دوستان کسی منبعی برای صحبت با RS232 نداره؟؟
                      من صفرم تو مدار واسط
                      جهت اطلاع دوستانی که بعدا مشکل من رو خواهند داشت، این مدار اینترفیس هست:
                      http://pinouts.ru/Converters/usb_serial_adapter_pinout.shtml
                      اما هنوز نحوه ارتباط نرم اقزاری و خواندن رو یاد نگرفتم!
                      ممنون. شما میخواین اطلاعات رو از میکرو به PC توسط پروتکل RS-232 بریزین؟
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

فکر نمی کنم آرس 232 سریع باشه نمی دونم سرعتش 1مگ هست یا نه
                        از طرف دیگه نحوه خواندن و نوشتن رو هم روی پورت بلد نیستم. و نمی دونم که می تونیم خروجی انکودر ها رو بر حسب زمان اندازه گرفت یا نه!

دیدگاه

فکر نمی کنم آرس 232 سریع باشه نمی دونم سرعتش 1مگ هست یا نه
                          از طرف دیگه نحوه خواندن و نوشتن رو هم روی پورت بلد نیستم. و نمی دونم که می تونیم خروجی انکودر ها رو بر حسب زمان اندازه گرفت یا نه!
                          چرا خروجی انکودر رو بر حسب زمان میخوای؟!میتونی با میکرو تعداد پالسهای تولیدی رو با تایمر بشمرید و دور موتور رو بگیرید.برای اینکار باید حتما در زمانهای معینی سطح ولتاژ رو تغییر بدین یا اینکه شما مثلا در هر یک ثانیه تعداد پالسها رو بشمرید پس تا اینجا به یک تایمر برای ایجاد زمان دقیق یک ثانیه نیاز دارید و نیز به یک کانتر برای شمارش تعداد پالسهای انکودر و بنابراین RPS موتور به دست میاد.وقتی RPS رو در ولتاژ نامی داشته باشید میتونید برنامه ای در متلب بنویسید که دور موتور رو با ارتباط سریال کنترل کنه و با همون پورت به میکرو بده تا به درایور منتقل بشه.حالا شما میخواین که داده ها رو در فایل اکسل داشته باشین تا بتونید نمودار رسم کنید.نمودار شما باید دو محورش چی باشه؟ ببینید شما از پایه TX میکرو میخواین چی بره تو کامپیوتر و چی به پایه RX وارد بشه؟،دقیقا نام بردم تا روشنتر باشه منظورم.آخه این به برنامه شما در کامپایلر برمی گرده.
                          برای اینترفیس هم باید از IC MAX232 or MAX233 استفاده کنید و بهتره برای میکرو هم از کریستال خارجی اونم با فرکانس بالا (مثلا بالای 11مگا) استفاده کنید تا احتمال خطا در ارتباط سریال مینیمم یا صفر بشه.
                          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

ممنون از توضیحات، اینی که شما می فرمائید مدل خطی مرتبه 1 هست. من حد اقل دو تا قطب می خوام برای کنترل سروو با دقت میکرون برای همین باید ببینم هر پالس انکودر توی چه میکروثانیه ای اتفاق میفته! تا دقیقا سیستم رو شناسایی کنم.

دیدگاه

ممنون از توضیحات، اینی که شما می فرمائید مدل خطی مرتبه 1 هست. من حد اقل دو تا قطب می خوام برای کنترل سروو با دقت میکرون برای همین باید ببینم هر پالس انکودر توی چه میکروثانیه ای اتفاق میفته! تا دقیقا سیستم رو شناسایی کنم.
                              این برای مرحله بعده!شما الان باید اول اطلاعات رو به کامپیوتر ارسال کنید.این اطلاعات میخواین چی باشه و چجوری بره به PC مهمه.بعدا با اون فایل اکسلی که از اطلاعات شما در متلب ایجاد شده با یک curve fitting نمودار تغییرات رو برازش می کنید و با کمک نمودار میتونید تقریب بزنید و تابع تبدیل موتور رو بدست بیارید.اینکه بخئاین از روی نمودار تقریب مرتبه چند بزنید دست خود شماست! شما باید از روی نمودار پارامترهای مربوطه (مثلا برای تقریب مرتبه اول پارامترهای K , T) رو بدست بیارید
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X