اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ پله موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ پله موتور

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    این برای مرحله بعده!شما الان باید اول اطلاعات رو به کامپیوتر ارسال کنید.این اطلاعات میخواین چی باشه و چجوری بره به PC مهمه.بعدا با اون فایل اکسلی که از اطلاعات شما در متلب ایجاد شده با یک curve fitting نمودار تغییرات رو برازش می کنید و با کمک نمودار میتونید تقریب بزنید و تابع تبدیل موتور رو بدست بیارید.اینکه بخئاین از روی نمودار تقریب مرتبه چند بزنید دست خود شماست! شما باید از روی نمودار پارامترهای مربوطه (مثلا برای تقریب مرتبه اول پارامترهای K , T) رو بدست بیارید
    دقیقا نمی دونم چجوری تعداد پالس ها رو با این سرعت بشمرم چون تا حالا واسط کار نکردم یعنی هر 7 میکروثانیه که پالس می فرسته و فرکانس نمونه برداری 1 مگ لازم دارم! چون عرض پالس رو نمی دونم که چنده؟؟
    برای همین می خوام بدونم که هر میکرو ثانیه خروجی انکودر چنده! و بدمش به پی سی و همون ماجرایی که شما فرمودین! اما نمی دونم چه واسطی استفاده کنم و چجوری باهاش حرف بزنم. ممنون می شم اگه اطلاعات و یا منبع لازم رو معرفی کنین.
    این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

امیر خان میشه همون کاری که گفتم بکنی؟یعنی با یک تایمر یک ثانیه زمان بگیر و با یک کانتر در این یک ثانیه تعداد پالسها رو بشمر و مثلا یک میلیون میکرو ثانیه داری که در این زمان n پالس دریافت شده و به راحتی پهنای هر پالس بدست میاد دیگه.فقط نمیدونم میشه میکرو این کارو انجام بده یا محدودیت داره.از بچه هایی که بهتر بلدن خواهش می کنم نظر بدن :question:خود منم فکرم خیلی مشغواه که برای اینکه نموداری در متلب بتونیم رسم کنیم چی به کامپیوتر ارسال کنیم!چه داده ای که بشه تحلیلش کرد؟!!
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دوست من سرعت توی 0.1 ثانیه اول به میزان نامی خودش یعنی 0.4 میلی متر بر ثانیه (بوسیله لیداسکرو) می رسه و 0.9 ثانیه بعد میزانش یکسانه و به 0.4 میلی متر بر ثانیه می رسه! من به اون یک دهم اول کار دارم که برای کار اجزا دقیق نمی شه تقریب خطی زد و باید دقیقا بدونم. که نمودارش چیه؟!
        این مشخصات لیداسکرویی هست که موتور و گیربکس توش هست:
        http://www.thorlabs.com/thorProduct.cfm?partNumber=Z825&pn=Z825#4616
        باز هم ممنون کارم با تقریب خطی پیش نمی ره اون موتوری که شما می فرمائید برای موتور های معمولی هست
        این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X