اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال 4 گیرنده فرستنده مائدون قرمز (ماژول) به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال 4 گیرنده فرستنده مائدون قرمز (ما&#1688

نوشته اصلی توسط ramin20007
    یعنی این مدار نمیتونه دائما سویچ بشه
    آخه صفحه گردان که میچرخه هر بار یکو فعال میکنه اگر هم به ایسته که همیشه یکیش فعاله
    بازم تشکر میکنم از زحماتتون :job: :job:
    سلام
    اگه در حال چرخش در نقاطی همه سنسور ها کور بشن مشکلی نیست(یعنی اینطوری نباشه که همیشه یکی سنسور ها در مقابل فرستنده باشه)
    حالا واسه چی از 4 سنسور استفاده کردید؟ با دو سنسور میتونستید هم جهت و هم سرعت رو اندازه بگیرید
    با سپاس

دیدگاه

پاسخ : اتصال 4 گیرنده فرستنده مائدون قرمز (ماژول) به میکرو

خوب یه بنده خدایی میخواد یه چیزی شبیه دلکوی ماشین درست کنه ولی نوری که شفت هم به یه موتور سرعت بالا متصل میشه و مثل دلکو رسیدن به هر سنسور باعث جرقه زدن بشه
      و اینجاست که من گیر کردم
      الان که چیزی که ساخته رو دیدم به اندازه 1میل 2 سنسور همزمان فعال می شوند

همین طور که میبینید شیار اون بزرگه
      راستی نمیشه بدون اینتراپت اونو نوشت تو حلقه while)1( یا اینکه بیام از 2 اینتراپت استفاده کنم دو سنسور روبه روی هم به یک اینتراپت بدم و دوتای دیگهرو یه یک اینتراپ دیگه یا از 2تا آیس استفاده بکنم که سرعت کار هم بهتر بشه
      و کریستال 16 مگ کافی هست یا یک آیسی بخرم که 20 مگ ساپورت کنه
      عکس چیزیه که طرف ساخت

:job: :job: :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام
        بهترین کار اینه که صفحه وسط رو اصلاح کنید و طول شیار رو کنید
        ------
        برای چی میخواین از میکرو استفاده کنید؟
        با سپاس

دیدگاه

طول شیار به خاطر اینکه مدت زمانی که یک شیر برقی باید فعال باشه را مشخص میکنه و یعد از اون باید خاموش بشه

به نظرتون از چی استفاده کنم بهتره

دیدگاه

طول شیار به خاطر اینکه مدت زمانی که یک شیر برقی باید فعال باشه را مشخص میکنه و یعد از اون باید خاموش بشه

به نظرتون از چی استفاده کنم بهتره

وقتی شما میکرو دارید که دیگه نیاز نیست زمان باز بودن شیر برقی رو به صورت مکانیکی تعیین کنید ....
            طول شیار رو کم کنید ( اصلا این دیسک رو فقط برای اطلاع از مکان میل بادامک استفاده کنید و بقیه کار ها رو روی میکرو انجام بدید)
            اگه دقیقا بگید قراره چی کار کنید و مرحله به مرحله چه کار هایی رو باید انجام بدید بهتر میشه راهنمایی کرد ...
            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              وقتی شما میکرو دارید که دیگه نیاز نیست زمان باز بودن شیر برقی رو به صورت مکانیکی تعیین کنید ....
              طول شیار رو کم کنید ( اصلا این دیسک رو فقط برای اطلاع از مکان میل بادامک استفاده کنید و بقیه کار ها رو روی میکرو انجام بدید)
              اگه دقیقا بگید قراره چی کار کنید و مرحله به مرحله چه کار هایی رو باید انجام بدید بهتر میشه راهنمایی کرد ...
              با سپاس
              خوبببببببب به نام خدا :icon_razz:
              به این شکله که طرف ماشینش کاربراتیه اما چون توی دلکو چکشش زود خراب میشه گفته که میخوام نوری بشه
              از طرفی من خیلی زیاد تحقیق کردم که ecu ماشین های انژکتوری دارای چندین سنسورا که مهمترین اونها سنسور اثر هال که کنار دنده فرایویل قرار داره و موقعیت میلنگو چک میکنه یه سنسور دیگه مربوط به تشخیص نقطه مرگه و .........
              حالا اگر من بیام فقط قسمت نوریو بزارم نمی دونم چه جوری باید به میکرو حالی کنم که نقطه مرگ کجاست میلنگ الان کجاست و ..... پس مجبورم دقیقا مثل خود چکش دلکو طراحی کنم البته من نساختمش خود طرف ساخته ( عکس بالا ) من فقط باید با میکرو راه اندازی کنم
              یه مشکل دیگه هم دارم اینه که از چه ترانزیستوری استفاده کنم که بتونم برقو به سیستم جرقه زنی برسونم آخه آمپرش زیاده در ثانی باید سریع هم باشه
              گفتم از خود ماشینای انژکتروی استفاده کنم ولی خود اون دستگاه 5 سیم داره که مثل اینکه 2 سیمش به سنسور اثر هال میره
              دیگه داره دیوانم میکنه
              اینم عکسش

اضافه شده در تاریخ :
              همین طور که میبینین ترکوندمش
              شماره قطعات اینطوریه
              یک igbt هست EcoSPARKTM 300mJ, 400V, N-Channel Ignition IGBT به شماره v3040s
              یه آیسی کوچولو هم داره به شماره mcz3334
              با یک مشت خازن smd و مقاوت هایی که مثل روکشی که توی ولوم ها هست مثل اونه

دیدگاه

سلام
                اگه نمیخوای اون سیستم مکانیکیش رو دست بزنی میتونی 3 تا از سنسور ها رو با وقفه چک کنی و یکی رو تو حلقه اصلی چک کنی ...
                ولی روش درست به نظر من اینه که بیای تعداد سنسور ها رو بیشتر کنی و طول شیار رو هم کم کنی
                و سنسور ها رو تو حلقه اصلی چک کنی (البته لازم نیست دائما همه رو چک کنی چون سنسور ها به ترتیب فعال میشن فقط کافیه بعد از کور شدن یک سنسور منتظر سنسور بعدیش باشی و کاری با بقیه سنسور ها نداشته باشی ...)
                و سوخت رو در موقع درست اینجکت کنی و جرقه رو بزنی
                واسه IGBT هم فکر کنم بتونی از STGH20N50 استفاده کنی که مشخصاتش تقریبا یکیه ...
                اونجور که من فهمیدم میخوای واسه ماشین های کاربراتوری یه سیستم اینجکتوری درست کنی ؟
                با سپاس

دیدگاه

بله دقیقا برای کاربرات میخواد که شبیه انژکتری بشه
                  تورو خدا ببخشید ولی من با igbt کار نکردم بهترین درایوی که میشه با avr انجام داد میشه بهم بگید
                  چند بار با ماسفت کار کردم ای بد نبود جواب داد ولی از یکی پرسیدم گفت باید (اگه درست بگم به پایه گیت ( زاویه آتش ) همچین چیزی، بالایی بدم که داغ نکنه و نسوزه
                  بازم ممنون
                  چرا تعداد سنسورها رو زیاد کنم (برای اینکه دقیق بشه میگین
                  و اگه بخوام مقاومت pull up فعال کنم باید خروجی سنسورو not کنم به نظرتون 7404 مناسبه یا کار دیگهای بکنم :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام
                    مداری که صفحه قبل گذاشتم خروجیش not هست ....
                    تعداد سنسور ها هم بله به خاطر دقت میگم ... طول شیار رو به اندازه طول یک سنسور بگیر و تعداد سنسور ها رو هم حدود 20 - 30 تا بگیر
                    حداکثر دور ماشین های معمولی هم 6000rpm بگیریم و تعداد سنسور 20 تا در حداکثر دور هر 500 میکرو ثانیه (و به ازای هر 18 درجه چرخش میل لنگ) یک سنسور فعال میشه
                    ---------
                    در ضمن دقت کن شیر برقیت باید بتونه در5 میلی ثانیه باز بشه و سوخت اینجکت بشه و دوباره بسته بشه
                    ----------
                    و اما در مورد igbt
                    خروجی کویل dc هست ؟
                    با سپاس

دیدگاه

بله خروجی dc هست تا اونجایی که میدونم 99%
                      فکر نکنم AC تو ماشین به کار بره ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته آمپرش خیلی زیاده

راستی اون پتانسیومتری ( 10k) که توی lm339 گذاشتین نمیتونم بجاش مقاومت 4.7 کیلو جایگذین کنم اصلا کارش چی هست

شیر برقی هم مال خود ماشین های انژکتری هست 100% جواب میده

ایول ایده 20 سنسوری عالیییییییی بود
                      :job:

500 میلی ثانیه رو از کجا آوردین

6000/60=100 =====> پس تو هر ثانیه 100 بار باید چک بشن .................. اما بعدش

دیدگاه

بله خروجی dc هست تا اونجایی که میدونم 99%
                        فکر نکنم AC تو ماشین به کار بره ؟؟؟؟؟؟؟؟ البته آمپرش خیلی زیاده
                        برو تحقیق کن ببین ولتاژ و جریانش چنده
                        اخه واسه اینکه به کویل داده بشه باید متناوب باشه ...
                        راستی اون پتانسیومتری ( 10k) که توی lm339 گذاشتین نمیتونم بجاش مقاومت 4.7 کیلو جایگذین کنم اصلا کارش چی هست
                        واسه کالیبره کردن سنسور ها
                        ایول ایده 20 سنسوری عالیییییییی بود
                        :job:

500 میلی ثانیه رو از کجا آوردین

6000/60=100 =====> پس تو هر ثانیه 100 بار باید چک بشن .................. اما بعدش
                        هر 10 میلی ثانیه یک دور میل لنگ میچرخه و تو هر دور چرخش 20 سنسور هر کدوم یک بار فعال میشن که هر 500 میکرو ثانیه یه سنسور داریم ...
                        پ ن :
                        قیمت سیستم کامل انژکتوری برای ماشین مورد نظر شما چنده؟
                        با سپاس

دیدگاه

تو اینترنت سرچیدم به این لینک یک نگاه بندازید ( 12 ولت باطری میگیره و به ولتاژهای بالاتر تبدیل میکنه )
                          http://bestofpersia.150m.com/car/car2.htm

از طرفی جواب سوال من رو ندادید به جای پتانسیومتر میتونم از مقاومت 4.7 یا بیشتر استفاده کنم

2. اتفاقا منم ازش پرسیدم گفت نزدیک 1 میلیون در میاد بعد که خودم دقیق تر شدم دیدم ecu ماشین های انژکتوری 10-15 سنسور دارن ( سنسور ضربه (روی سر موتور که لرزش موتور سنس کنه ) سنسور مقدار میزان جرقه و غیره ............ )
                          پس نمیتونه از ecu ها استفاده کنه چون روشن نمیشه تا اون سنسور ها متصل نشه

دیدگاه

تو اینترنت سرچیدم به این لینک یک نگاه بندازید ( 12 ولت باطری میگیره و به ولتاژهای بالاتر تبدیل میکنه )
                            http://bestofpersia.150m.com/car/car2.htm

از طرفی جواب سوال من رو ندادید به جای پتانسیومتر میتونم از مقاومت 4.7 یا بیشتر استفاده کنم
                            سلام
                            میتونید سنسور ها رو در شرایط نوری مورد نظر قرار بدید و ولتاژ روی ورودی منفی اوپ امپ رو در حالت کور شدن سنسور و فعال شدنش اندازه بگیرید و نسبت تقسیم مقاومتی
                            رو طوری تنظیم کنید که ولتاژ روی ورودی مثبت اوپ امپ حد وسط این دو ولتاژ باشه
                            -------------
                            ولتاژ کویل اگه 15000 ولت باشه باید از فکر سویچ نیمه هادی بیاین بیرون ...( ولی فکر کنم جایی شنیدم 400 ولت هست و منطقی تر به نظر میاد - بهتره به طور عملی تست کنید و با یه تقسیم مقاومتی و مولتی متر اندازه بگیرید ...)
                            با سپاس

دیدگاه

بله فکر میکنم همون 400 ولت باشه چون igbt که ( عکسشم هست ) باز کردم همون رنج 400 ولت بود

دیدگاه

بله فکر میکنم همون 400 ولت باشه چون igbt که ( عکسشم هست ) باز کردم همون رنج 400 ولت بود
                                خوب پس شما شروع کنید و اگه به مشکلی بر خوردید من دوستان هستیم
                                در ضمن قبل از اینکه کس دیگه ای اقدام کنه واسه ثبت اختراع اقدام کنید
                                http://iripo.ssaa.ir
                                فعلا یه اظهار نامه ناقص هم که شده بدید بعدا رفع نقص کنید
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X