اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی رله hjr-4102e-l-05v با atega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی رله hjr-4102e-l-05v با atega8

سلام.آ
    من می خوام یه موتور 12 ولتی 1 امپرو با میکرو قطع و وصل کنم. آیا رله ای برای این کار است که مستقیما با جریان میکروکنترولر atmega8 راه اندازی بشه

آیا رله hjr-4102e-l-05 میشه.

تشکر.
    only god

پاسخ : راه اندازی رله hjr-4102e-l-05v با atega8

سلام دوست من میکرو رو نمیشه مستقیم به رله وصل کرد باید سر راهش یک ترانزیستور بزاری به عنوان مثال یک 2n2222 که یک ترانزیستور منفی هست رو با یک مقاومت 10k به میکرو وصل کن بعدش کلکتور ترانزیستور رو وصل کن به رله و vcc و امیتر ترانزیستورم وصل کن به زمین درضمن یک دیود هم مثل دیود 1n4001 آندشو بزن به کلکتور و کاتدشم بزن به vcc واسه جریان برگشتی از سلف که آسیب نرسونه.این اطلاعاتو از کتاب آقای مهندس علی کاهه گفتم بهت. واسه اطلاعات بیشتر میتونی به کتاب آقای مهندس علی کاهه مراجعه کنی.
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

[quote=hzohani]
      سلام دوست من میکرو رو نمیشه مستقیم به رله وصل کرد باید سر راهش یک ترانزیستور بزاری به عنوان مثال یک 2n2222 که یک ترانزیستور منفی هست رو با یک مقاومت 10k به میکرو وصل کن بعدش کلکتور ترانزیستور رو وصل کن به رله و vcc و امیتر ترانزیستورم وصل کن به زمین درضمن یک دیود هم مثل دیود 1n4001 آندشو بزن به کلکتور و کاتدشم بزن به vcc واسه جریان برگشتی از سلف که آسیب نرسونه.این اطلاعاتو از کتاب آقای مهندس علی کاهه گفتم بهت. واسه اطلاعات بیشتر میتونی به کتاب آقای مهندس علی کاهه مراجعه کنی.
      [/qu

ممنون .اما یکی از دوستان میگفت که بدون ترانزیستور راه اندازی کرده با این رله ای که گفتم. این رله آمپر پایین هست و با ولتاژ 5 ولت و 10 ma کار میکنه.

اضافه شده در تاریخ :

ممنون .اما یکی از دوستان میگفت که بدون ترانزیستور راه اندازی کرده با این رله ای که گفتم. این رله آمپر پایین هست و با ولتاژ 5 ولت و 10 ma کار میکنه.
      only god

دیدگاه

اگه 10ma میکشه مشکلی نیست
        فقط دیود معکوس رو بزار
        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arad_1366
          سلام_ اگه اینطوره که اوکی فقط همونجور که دوستمون اشاره کرد دیود معکوس فراموش نشه :smile:
          ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X