اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول فرستنده گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول فرستنده گیرنده

دوست عزیز یادم اولین بار که با ماژول های hmt-hmr کارکردم دچار این مشکل شدم مدارم در حد یک کنترل کننده led ساده بود و چند روزی اسیرش بودم . اما در کمال ناباوری با وصل کردن تکه سیم های 15 سانتیمتری به محل انتن ماژول مشکل 100 درصد حل شد. شما هم یه بار امتحان کن.
    موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

راستش منم موقع آزمایش آنتن وصل کرده بودم ولی فکر نکنم این ربطی به آنتن داشته باشه

دیدگاه

دوست عزیز کار کردن با این ماژولا اصلا این دنگو فنگا رو نداره ایراد از همین چیزای جزئی مثل انتن استفاده از برد بورد یا تغذیه مداره یا به طور کلی خراب بودن قطعات . جز اینا چیز دیگه نمیتونه باشه.
        موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

این ماژول احتمالا برای ارتباط سریال مناسب نیست وبرای استفاده از سری های pt2262 -72 استفاده شده (با توجه به RX315 ) بهتر است از ماژول دیگه ای استفاده کنید این در زمانهای بیکاری نویز رو تقویت می کند وبجای دیتا در یافت می کند وباید حتما با دکودر استفاده شود

دیدگاه

به نظر میرسه مشکلی در گیرنده نداری چون نویز دریافت میشه

پس در فرستنده به موارد زیر توجه کن
            پایه en هم باید به vcc وصل شود
            آنتن باید وصل باشد
            فرستنده باید روی باود گیرنده (9600)و هم فرکانس با آن بفرستد(فرکانس روی آنها نوشته شده)
            دونیادا قارانلیقلار اگر بیرلشه باهم
            بیر خیرداجا شمعین ایشیغین سوندوره بیلمز
            حق سئل کیمی دریایه آخیب یول تاپاجاقدی
            داش آتماغینان کیمسه اونو چوندره بیلمز

دیدگاه

با سلام
              من جروجی این ماژل ها رو با اسیلوسکپ دیدم .این ماژل ها وقتی دیتایی رو دریافت میکنن دقیقا همون رو در خروجی نشون میدن .ولی وقتی اطلاعاتی رو دریافت نمیکنن در خروجی شون شورع میکنن به تولید پالس مربعی .
              من هم با اون دوستمون که گفتن این ماژل ها رو فقط باید با ای سی های pt به کار برد موافقم .ولی .روموت کنترل هایی در بازار هست که از 2 کاناله هست تا 12 کانال .داخل فرستنده این ریموت ها از ای سی pt2264 استفاده شده .و داخل گیرنده از یک میکرو کنترلر به شماره EM78P447SAPJ-G استفاده شده که خروجی ماژل به یکی از پین های میکرو رفته و از هیچ ای سی PT استفاده نشده .
              من هم نمیدونم چطوری در این مدا از شر اون پالس های مزاهم خلاص بشم
              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X