اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

می خوام یک پروگرمر بخرم که بتونه چند نوع AVR و 8051 رو پشتیبانی کنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

می خوام یک پروگرمر بخرم که بتونه چند نوع AVR و 8051 رو پشتیبانی کنه

سلام:
    می خوام یک پروگرمر بخرم که بتونه چند نوع ( هرچی بیشتر بهتر ) AVR و 8051 رو پشتیبانی کنه
    قیمت تا 50000 مشکلی نداره
    اگر فروشنده بتونه پست کنه عالی میشه

پاسخ : می خوام یک پروگرمر بخرم که بتونه چند نوع AVR و 8051 رو پشتیبانی کنه

بگین بیشتر با چه میکرو هائی کار میکنین؟
    اینکه همرمان هر دو رو ساپورت کنه که من ندیدم! مگر AVR ها رو و سری AT89S ها رو!

دیدگاه

TNM 100+ Mini Universal USB Programmer
      850000 تومان
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

آره این دیگه یک پروگرامر یونیورسال هستش! ولی با 20 -30 هرار تومن میشه یکروگرمر AVR و یک پروگرمر سری 8051 خرید!!!!

دیدگاه

با سلام

اگه ممکنه در مورد این پروگرمرهای TNM که نوشتین توضیح بدهید.
          آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

اینو بره کی نیاز داری ؟
            می دونم که یه شرکت هست دازه اینو تولید می کنه که همه ی میکرو های dip ،avr و at89s رو می تونی باهاش پروگرم کنی ، تازه تو طبلیقاتش دیدم که نوشته بود هر سه نوع پروگرم stk200/300 ، serial،و usb رو ساپورت میکنه !
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
              اینو بره کی نیاز داری ؟
              می دونم که یه شرکت هست دازه اینو تولید می کنه که همه ی میکرو های dip ،avr و at89s رو می تونی باهاش پروگرم کنی ، تازه تو طبلیقاتش دیدم که نوشته بود هر سه نوع پروگرم stk200/300 ، serial،و usb رو ساپورت میکنه !
              سلام:
              قیمتش چنده؟
              شمار تلفن شرکت تولیدی رو ندارید؟

دیدگاه

شمارشو ندارم!
                شرمنده.
                والا در مورد قیمتش اطلاعی ندارم ولی دیدم تو بازار یه برد آموزشی اومده که با mega16 , 32 کار می کنه بدون پروگرمر 150!!!! تومن .
                فکر نمی کنم اینور سال به بازار بیاد نمیدونم شاید برسونند.
                راستی قیمتش رو شما پیشنهاد بدید !
                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام
                  یه نیگا بندازین

http://www.tnmelectronics.com/programmer.htm
                  خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                  چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                  ژان پل سارتر
                  [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

بهترینش همینه
                    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام
                      یکی هست که هم AVR و هم 8051 و هم 802051 رو ساپورت میکنه. قیمتش ارزونه حدود 22000
                      با این شماره تماس بگیر 09127454011 افشاری

دیدگاه

به نظر من اگه میخوای با میکرو کار کنی بهتره خودتو درگیر مشکلاتی که پروگرمر ممکنه ایجاد کنه نکنی
                        من 2 3 سال TNM خریدم عالی جواب میده هم AVR هم PIC هم intel هم ...............>
                        همه میکروهای AVR ,PIC,INTEL,..........را ساپورت می کنه
                        eeprom های زیادی رو ساپورت میکنه
                        FPGA ها رو ساپورت میکنه
                        آقا جان خلاصه همه کارست
                        اینو بخری تا ابد دیگه هیچی نمی خوای
                        http://imenbazar.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X