اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR یا PIC?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AVR یا PIC?

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    درخواست راهنمایی ......
    AVR یا PIC?
    جهت استفاده در زمینه هوافضا(گزارش و کنترل المانهای پروازی در بالگرد و تبدیل سیگنالهای آنالوگ به گزارشات دیجیتال در کابین خلبان) ؟

پاسخ : AVR یا PIC?

به نام خدا

سلام
    من تا به حال با pic کار نکردم ولی میگن pic برای محیطهای نویزی
    خیلی بهتره! و میکروی صنعتیه و avr تحقیقاتی و دانشجوییه!
    ولی مدافعان avr ادعا می کنند که این یک تبلیغ تجاریه.
    به هر حال فکر میکنم مقایسه اینطوری جواب نمی ده و کسانی
    باید اظهار نظر کنند که هم با pic کار کردند و هم با avr یا مثلا سوال بشه
    که چه کسی برای کاری با avr مشکل داشته و اون رو با pic انجام داده
    یا بر عکس. اینطوری فکر کنم بهتر بشه نتیجه گرفت وگرنه هر کس با
    هر چی کار کرده باشه اون رو ترجیح میده. برای همین به نظر من avr
    بهتره!!
    عزت زیاد

حسین خواجه جعفری
    اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
    بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

سلام دووست عزیز.
      من تقریبا با هردو کار کردم.در عمل زیاد تفاوت با هم ندارن.ولی 18 PIC با کامپایلر ccs خیلی اذیتم کرد روی همین پروژه ا ی که در دستمه.
      ولی به نقل از فروم های خارجی میشه گفت که اگه AVR اصل و با کیفیت درجه یک گیرتوون بیاد بهتره.هم از لحاظ قیمت ،سرعت،حافظه های بیشتر.
      از لحاظ نویز AVR رو تست نکردم ولی PIC بد نبود. ولی به گفته ی یه طراح خارجی که با هردو کار کرده بود و به ادعای خودش خبره ی این کار بوود هردو در مقابل نویز همسطح اند و و در این زمینه برتری خاصی نسبت به هم ندارن ولی در زمینه های دیگر یخورده AVR میچربه.
      ولی هنوز PIC های سری 18 یه ماژول هایی اظافه تر دارن که AVR دووستان محترم به اونا غبطه می خورن مثل PLVD ،ولتاژ مرجع متغیر از 2 ولت تا 4.8 ولت که قابلیت Output هم داره و سرعت نمونه برداری ADC بیشتر و...
      ولی خودم توصیه ام توی میکروهای 8بیتی AVR است.نترسید AVR هم در کارهای صنعتی که چه عرض کنم (مثل UPS های جدید که همگی دیگه بجای PIC از AVR استفاده میکنند) تووی کارهای نظامی هم دیدم که AVR رو استفاده کردن حتی توی هواپیما!!!!
      ولی دووست عزیز چون پروژه ی شما نیاز به سرعت و دقت بالایی دارد پس توصیه میکنم که از میکروهای 16 بیتی PIC در این زمینه استفاده کنید که بهترینشان از همه لحاظ برای پروژه ی شما PIC24H است.40MIPS با core 16 بیتی با ماژول ADC با رزولوشن 10بیت با فرکانس نمونه برداری 1.1MSPS یا 12بیت با 500KSPS
      با 9 تا تایمر 16 بیتی :surprised:
      خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

به اینجا یه سر بزن:

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,12083.0.html

دیدگاه

سلام
          من مدت 4 سال با avr کار کردم میکروی خوبیه ولی نه واسه صنعت یک مثال میزنم.
          یک زنگ مدرسه ساختم که 20 تا زمان زنگ داشت با تغذیه ترانس و کلی فیلتر در روز چند باری هنگ میکرد وقتی زنگ میزد.
          با تغذیه سوئیچینگ یکم بهتر شد ولی هنگ میکرد
          همین مدارو با pic بستم . باورم نمیشد با یک تغذیه بی خودی اصلا هنگ نکرد حتی من فیلتر اونو برداشتم اصلا خم به ابرو نیاورد
          من طرفداری نمیکنم ولی خودتون قضاوت کنید کودوم بهتره.
          حساب کردم درسته pic ارزونتره ولی با توجه به حجم فیبر و منبع سوئیچینگ و کلی فیلتر هزینه avr بیشتره تا pic
          کامپایلر خوبم واسه pic فقط microc pic :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X