اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد نویز با روشن شدن مهتابی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد نویز با روشن شدن مهتابی

عجب برنامه ای خسته نباشی
    چند جا از برنامه بعضی از پایه ها رو بررسی میکنه و متناسب با اونا فرمان رو میده اول اینکه سعی کن برای این پایه ها هم یک فیلتر بزاری تا نویز رو بگیره همین کافیه تا کل مشکلت از بین بره
    دوم این که اگه می خوای خیالت برای همیشه از نویز راحت بشه کل مدار رو در یک پوشش آلومینیومی بزار که روش چسب پهن خورده و عایق شده
    راجع به برنامه هم مشکل خاصی نداره و نکاتی رو که گفتم رعایت کن درست میشه
    و اگر فکر می کنی که صد در صد این مشکل از برنامه است جایی که باید ورودی ها رو بخونی از دستورات زیر استفاده کن
    Config Debounce = 40
    اینو اول برنامه بزار
    و در هر جا که می خوای وضعیت یک پایه رو چک کنی از این دستور استفاده کن
    debounce pinx.x , 0 , subrotin
    مثال :
    Debounce Pinb.2 , 0 , A1
    در اینجا وضعیت پین بی دات دو یعنی پین شماره دو از پورت بی بررسی میشه و اگه صفر باشه ساب روتین آ یک اجرا میشه
    البته این دستور بیشتر برای خوندن کلید استفاده میشه و می تونه بانس یا لرزش کلید رو بگیره و اگه استفاده کنی خیلی واسه خوندن یک پایه مفیده و نویز رو به خوبی خنثی می کنه )
    :nice:

sigpic

دیدگاه

ممنون ادیسون جان از وقتی که گذاشتی و به برنامه نگاه کردی.... :bye
      منظورتون از فیلتر گذاشتن برای پایه ها چیه؟
      من بدترین حالتو برای این تایمر در نظر گرفتم.درست در لحظه رسیدن به زمان قطع یا وصل، برق بره..با اون علامت بزرگتر مساوی وکوچکتر مساوی این مشکل حل میشه.اما همونطور که گفتم وقتی زمان خاموشی از زمان روشن شدن کوچکتره رو برنامشو میذارم به نویز حساس میشه ولی اگه حذفش کنم درست میشه و فک نکنم این به دستور دیبانس مربوط بشه.درسته؟
      تو برنامه راه حل دیگه ای هم به نظرتون میرسه؟؟؟؟

دیدگاه

بیشترین تاثیر نویز در میکرو زمانیه که می خواهیم ورودی را بخوانیم چه آنالوگ چه دیجیتال که هم به مدار مربوط می شود و هم به برنامه نویسی
        سایر خطا ها که از هنگ کردن میکرو بوجود می اید را با فیلتر های ال سی می توان رفع کرد.
        و در آخر از پوشش آلومینیوم حتما استفاده کنید اگر فیلتر های خوبی به کار برده باشید این پوشش تما نویز های رادیویی را از بین می برد.

sigpic

دیدگاه

توی این گیر ودار تست این مدار یه چیز دیگه رو هم تست کردم....
          توی آی سی atmega8a pu اومدم یه دستور خیلی ساده نوشتم
          if pina.0=0 then
          set portb.0
          end if
          وقتی مهتابیو روشن و خاموش میکردم خروجیو یک میکرد.اما همین آزمایش رو atmega16 L انجام دادم ،خروجیش کوچکترین عکس العملی نشون نداد.. :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

باز هم برای اطمینان نکته گفته شده را رعایت کنید اما برخی میکرو ها با هم تفاوت دارند مثلا میکرو های خانواده pic در برابر نویز های صنعتی هم مقاومت اند زیرا معماری آنها تفاوت اساسی با avr دارد.

sigpic

دیدگاه

سلام منظورتون از فیلتر گذاشتن برای پایه ها چی بود؟ توضیح بدین ممنون میشم.....
              شما خودتون با pic کار کردین که این تفاوت ها رو ببینین؟آخه بعضیا میگن avr امکانات بیشتر وبهتری داره ومیگن که اگه تو همین avr هم نکات گفته شده رو رعایت کنیم میشه به همین avr هم اعتماد کرد به نظرتون بریم سمت pic برای این جور پروژه ها؟

دیدگاه

سلام شما می تونید با همون فیتر ار سی یا ال سی همان گونه که برای فیلتر avref استفاده کردین استفاده کنید و اگه تمام نکات گفته شده رو رعایت کنین دیگه با آی وی آر هم نویز برطرف میشه اما در برخی موارد که کار خیلی حساسه و نویز حتما باید مهار بشه از picاستفاده می کنن نمونه اش اتومبیل هست که در بد ترین شرایط کاری قرار دارد و در آنجا از میکرو picاستفاده می شود.

sigpic

دیدگاه

بالاخره درست شد :wow: :wow: :wow:
                  اومدم قسمتی رو که برای خروجی چک میکرد تا خاموش یا روشنش کنه رو گذاشتم تو یه حلقه تا مثلا هر چند ثانیه یه بار چکش کنه..... :mrgreen:
                  :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sidhadi2000
                    سلام دوستان....
                    من یه مدار تایمر ساختم که با روشن شدن مهتابی کلا قاطی میکنه وممکنه خروجی ها رو روشن یا خاموش کنه..
                    از خازن عدسی 104 زیاد استفاده کردم،برای تغذیه میکرو از فیلتر clc هم استفاده کردم.برای ورودی وخروجی رگلاتور هم خازن گذاشتم.... در ضمن از ترانس برای تغذیه استفاده میکنم.توی ورودی ترانس هم یه خازن 0.1u و یه مقاومت 100 اهم 5w هم گذاشتم اما بازم تاثیری نکرد،واریستورهم گذاشتم...بازم تاثیری نداشت.
                    :angry: :angry: :angry:

بازم راهی به نظرتون میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    مدارتو بزار ما ه م استفاده کنیم
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X