اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبکه کردن

اون سیمی که تو شکل بالا اومده به وسیله ی ارتباطی رو چه کاریه بزنی به وسیله ی ارتباطی!!!!- بزن مستقیم به پی سی بعدی دیگه !

دیدگاه

این روش که روش خوبی نیست توی دنیای شبکه همین طوری هم که شما بخواهید با سوئیچ ها و دیگر ابزارهای شبکه که استاندارد های جهانی هم دارن این کارو انجام بدید به مشکل می خورید چه برسه به اینکه بخواهید حالا مدارش رو هم طراحی کنید . بنظرم بهتر از یک سوئیچ شبکه شروع کنید یا اینکه یه چیزی مثل سوئیچ بسازید که با پورت RS232 ارتباطات رو برقرار کنه و یه میکرو کنترلر و یه پروتکل ارسال دریافت داده ها که شبکه ای رو بسازید . ( البته یه پیشنهاد بود )
      :icon_razz:
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

ممنون از همکاری تون ولی منظورتونو از اینی که گفتید نفهمیدم میشه درباره پروژه ای که می گید توضیح بدید oo: :eek:
        آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
        https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

خوب در حد یه پیشنهاد بود
          ولی ایده این هست که شما یه بردی بسازی با یه میکروکنترولر که بتونه تعداد مشخصی پورت سریال رو ساپورت کنه .
          بعد بیای و به همون تعداد با پورت سریال بهش کامپیوتر وصل کنی . ( مدارات واسط مثل max232) فراموش نشه .
          حالا در مرحله آخر نرم افزاری رو روی کامپیوتر های لازم داری که دیتا رو برای شما بصورت کدی تعریف شده از پورت سریال ارسال کنه مثلا در ابتدای بایت های داده یه بایت هایی بفرسته و از روی اونها میکرو تشخیص بده که دیتا ارسالی رو باید به کدوم کامپیوتر بفرسته .

البته می تونی همین کارو با پورت Lan هم انجام بدی ولی خوب مشکل تر میشه .
          - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X