اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکولایزر(اسپکتروم آنالایزر) با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اکولایزر(اسپکتروم آنالایزر) با میکرو

سلام
    میخوام یه اکولایزر نوری(البته فکر کنم درستش اسپکتروم آنالایزر باشه) با میکرو روی دات ماتریس 15*12 درست کنم
    این کار با AVR شدنیه؟(البته اگه راهه آسونتری هم باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید)
    تفکیک فرکانسی رو چطوری انجام بدم؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

پاسخ : اکولایزر(اسپکتروم آنالایزر) با میکرو

از دوستان کسی میتونه در مورد نحوه انتقال صوت برام توضیح بده؟ یا رفرنس فارسی معرفی کنه؟
    یه سوالی که برام پیش اومده اینه که فرض کنید دوتا ساز با دو صدای متفاوت داریم
    و صدای این دوتا رو همزمان با یه میکرفون مگیریم
    تو خروجی سیم میکرفون چی داریم دقیقا؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

هیچکی هیچی نمیدونه؟
      فقط راهنمایی کنید که بتونم فرکانس رو تشخیص بدم بقیش رو خودم میرم آ
      نبووود؟ :sad:

دیدگاه

با دات ماتریکس که شبیه لینک زیر میشه:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84649.0
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          یه سوالی که برام پیش اومده اینه که فرض کنید دوتا ساز با دو صدای متفاوت داریم
          و صدای این دوتا رو همزمان با یه میکرفون مگیریم
          تو خروجی سیم میکرفون چی داریم دقیقا؟
          صدای هر ساز فرکاس های مختلف داره و هر دو صدا با هم ترکیب میشن.برای سادگی شما دو تا تک فرکانس رو با هم درنظر بگیرید و باهم جمعشون کنید(یعنی اگه دو فرکانس فقط فاز مخالف داشته باشن جمعشون سکوت و صفر میشه و اگه هم فاز باشن تقویت میشه).زمانی که دو صدا رو با هم پخش کنیم فرکانس و فاز های مختلف هر دو صدا هم رو تقویت و تضعیف میکنند.گوش انسان میتونه روی هر صدای خاص تمرکز کنه و از بین چند ساز که با هم پخش میشن به یکی گوش بده.
          البته این اتفاق قبل از ورود به میکرفون انجام میشه و میکروفون صدا رو دریافت کرده و به سیگنال الکتریکی تبدیل میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
            با دات ماتریکس که شبیه لینک زیر میشه:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84649.0
            خیلی ممنونم
            رو این دارم تو یک تاپیک جدا کار میکنم
            ولی میخوام یه نمونه هم با AVR بسازم

نوشته اصلی توسط musefian
            صدای هر ساز فرکاس های مختلف داره و هر دو صدا با هم ترکیب میشن.برای سادگی شما دو تا تک فرکانس رو با هم درنظر بگیرید و باهم جمعشون کنید(یعنی اگه دو فرکانس فقط فاز مخالف داشته باشن جمعشون سکوت و صفر میشه و اگه هم فاز باشن تقویت میشه).زمانی که دو صدا رو با هم پخش کنیم فرکانس و فاز های مختلف هر دو صدا هم رو تقویت و تضعیف میکنند.گوش انسان میتونه روی هر صدای خاص تمرکز کنه و از بین چند ساز که با هم پخش میشن به یکی گوش بده.
            البته این اتفاق قبل از ورود به میکرفون انجام میشه و میکروفون صدا رو دریافت کرده و به سیگنال الکتریکی تبدیل میکنه.
            پس همونیه که فکر میکردم
            حالا میخوام یه جوری فرکانسها خاصی رو با میکرو جدا کنم و دامنه هر فرکانس رو بفهمم
            این کار رو چجوری انجام بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
              حالا میخوام یه جوری فرکانسها خاصی رو با میکرو جدا کنم و دامنه هر فرکانس رو بفهمم
              این کار رو چجوری انجام بدم؟
              من تا حالا اینو انجام ندادم ولی ظاهرا خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنیم!!!
              ولتاز صدای ورودی رو برای ورودی ADC میکرو تنظیم میکنند بعد ازالگوریتم FFT یا با سرعت کمتر از DFT برای جداکردن در میکرو استفاده میکنند.
              (FFT: Fast Fourier transform و DFTiscrete Fourier transform)
              یک نمونه به همراه سورس کد C توی لینک زیر هست:
              http://blog.vinu.co.in/2012/05/implementing-discrete-fourier-transform.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                من تا حالا اینو انجام ندادم ولی ظاهرا خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنیم!!!
                ولتاز صدای ورودی رو برای ورودی ADC میکرو تنظیم میکنند بعد ازالگوریتم FFT یا با سرعت کمتر از DFT برای جداکردن در میکرو استفاده میکنند.
                (FFT: Fast Fourier transform و DFTiscrete Fourier transform)
                یک نمونه به همراه سورس کد C توی لینک زیر هست:
                http://blog.vinu.co.in/2012/05/implementing-discrete-fourier-transform.html
                آره برنامش خیلی ساده هست
                من خودم چندتا برنامه پیدا کردم که همش کدویژن بود و چون به کدویژن مسلط نیستم نفهمیدم چیکار کرده :sad:
                با یک یا دوتا تایمر نمیدونم چجور این کارو میکنن :-??
                شما متوجه نمیشید چی شده دقیقا؟

دیدگاه

من خودم DFT پیاده سازی کردم توی AVR به زبون C. ولی کاراییش زیاد مناسب نیست. چند هفته وقت برد تا بهینه ش کردم، ولی خوب کار کرد.
                  خفن ترین چیزی که دیدم اینجا بود:
                  http://elm-chan.org/works/akilcd/report_e.html
                  نگاه کنی می فهمی چه خفنه. فیلم هاش رو حتماً دانلود کن و ببین...
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                    من خودم DFT پیاده سازی کردم توی AVR به زبون C. ولی کاراییش زیاد مناسب نیست. چند هفته وقت برد تا بهینه ش کردم، ولی خوب کار کرد.
                    خفن ترین چیزی که دیدم اینجا بود:
                    http://elm-chan.org/works/akilcd/report_e.html
                    نگاه کنی می فهمی چه خفنه. فیلم هاش رو حتماً دانلود کن و ببین...
                    اره اینو قبلا دیدم خیلی باحاله

دیدگاه

اینم ببین

16-bit Real-Time Fast Fourier Transform Audio Spectrum Analyzer with AVR ATmega328P - bradley219/avr_fft

goo.gl/xGHEI

من حودم خیلی دومست دارم بسازم اما فرصت نیست
                      Iran Navy
                      Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X