با سلام.من یه موتور پله ای مدل PM55L-048 دارم.تو راه اندازیش مشکلی ندارم.تو دیتا شیتش زده جریان مصرفیش 800 میل هستش اما وقتی راه اندازیش می کنم 3 آمپر جریان می کشه و شدیدا داغ می کنه.با ماسفت راه اندازیش کردم.نمی دونم مشکل از چی هستش میشه یه لطفی کنید و راهنماییم کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی موتور پله ای
Collapse
X
-
پاسخ : راه اندازی موتور پله ای
سلام مدار راه اندازش به صورت زیر هستش که البته دو تا فازش رو کشیدم.
میکرو به ورودی اپتودیود وصل میشه و بقش که دیگه معلومه.با منبع تغذیه مستقیم هم این موتور رو راه اندازی کردم همین مشکل رو داشت و 3 آمپر می کشید موتور های دیگه ای داشتم هیچ مشکلی نداشتن ولی این یکی اذیتم می کنه
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
دیدگاه
-
پاسخ : راه اندازی موتور پله ای
ببینید !!!!
راه اندازی موتور پله ساده ترین کار ولی در عین حال سخت ترین مطلبه چون هدف اگه چرخوندن باشه که هیچی نیست ولی مسایلی از قبیل انتی رزونانس یا حذف جرک حرکتی یا ترمز بی تقه ویا کنترل اکسلریشن و..... باشه میبینیم که نه کار ساده ای هست و نه با میکرو های معمولی میشه انجامش داد البته من یه بار در حد جرک 5 تکه با stm32 راه اندازی کرده که تقریبا خوب بود .
مشکل شما اینه که در فرکانسهای پایین به علت کم بودن رلوکتانس جریان زیادی از سیم پیچ ها رد میشه و در فرکانسهای بالا چون رلوکتانس زیاده جریان کم میشه و موتور به اصطلاح از گشتاور میافته بهترین راه حل استفاده از منبع جریان در مسیر com سیم پیچ ها هست مثلا باlm317
:job: :job: :job: :job:The losers find problem in every answer but the winners find an answer in every problem
FETAMAKER
دیدگاه
دیدگاه