اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت داغ شدن و کار نکردن MAX232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت داغ شدن و کار نکردن MAX232

نوشته اصلی توسط جعفری
    ولی شاید واقعا اشتباه کرده باشی.... آی سی های من داغ می شن ولی به ترکیدن و دود بلند شدن نمی رسه... فقط کارشون رو درست انجام نمی دن.
    نه از رو دیتاشیت بستم مدارشو :read: ، قبل و بعد از سوختن هم چک کرده بودم مدارو درست بود !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
      بیبینید بستگی داره چه رگولاتوری استفاده کرده باشید
      اگه lm2576 استفاده کرده باشی کافیه پایه شماره چهار رو از طریق شاتکی به زمین متصل کنی
      اما اگه 7805 استفاده کردی یه دیود از خروجی رگولاتور به ورودی به صورت معکوس استفاده کن
      ببخشید پایه 4 رگولاتور lm2575 پایه feedback هست. این پایه رو با دیود زمین کنیم؟ اشتباه نمیکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
        ببخشید پایه 4 رگولاتور lm2575 پایه feedback هست. این پایه رو با دیود زمین کنیم؟ اشتباه نمیکنید؟
        دوست عزیزم
        با نگاهی به دیتا شیت در صفحه دو متوجه منظور بنده خواهید شد
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
          دوست عزیزم
          با نگاهی به دیتا شیت در صفحه دو متوجه منظور بنده خواهید شد
          موفق باشی
          با تموم دانش اندک و ناقصم میگم اشتباه میکنید ها... :angry:
          منظورتون خروجی رگولاتوره دیگه؟ چرا میگید پین فیدبک رگولاتور؟ حالا اگه رگولاتور از نوع adj باشه باز هم همین کارو کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
            با تموم دانش اندک و ناقصم میگم اشتباه میکنید ها... :angry:
            منظورتون خروجی رگولاتوره دیگه؟ چرا میگید پین فیدبک رگولاتور؟ حالا اگه رگولاتور از نوع adj باشه باز هم همین کارو کنیم؟
            آخه شما چرا اینقدر خودت رو عذاب میدی؟
            خوب یک دقیقه وقت میگذاشتی تو گوگل سرچ میکردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
              آخه شما چرا اینقدر خودت رو عذاب میدی؟
              خوب یک دقیقه وقت میگذاشتی تو گوگل سرچ میکردی

کجای این عکس پین 4 رو با یه دیود زمین کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
              چرا من دیود رو نمیبینم؟

دیدگاه

خوب معلومه که پایه شماره 2 رو باید با دیود به زمین وصل کنی. ولی من توی بعضی از بردهای الکترونیکی دیدم که با ولتاژ خروجی رگولاتور یک دیود شاتکی به صورت معکوس قرار میدند و فکر میکنم برای حذف اسپایک ها استفاده بشه ولی دقیق نمیدونم

دیدگاه

سلام رفقا...
                  سلام مخصوص خدمت sky جون... شرمنده، inbox ام رو خالی کردم...

دوستان من این آی سی ها رو با دقت بیشتر بررسی کردم.... از اونجایی که مدار برای آیسی های قدیمی به خوبی جواب میده... اشتباه بودن مدار منتفی هست... ولتاژ تغذیه هم مقدار ثابت و خوبی داره... اگر چه وقتیکه بعضی از آی سی های جدید داغ می کنن... ولتاژ تغذیه هم چند دهم ولتی افت می کنه...

من یه چیزی رو به طور اتفاقی کشف کردم:
                  می دونید که ولتاژ روی پین دو MAX مقدار بزرگ مثبتی داره (برای آی سی های سالم من حدود 8.5 اندازه گرفتم)... و روی پین 6، ولتاژ مقدار بزرگ منفی داره (منفی 8.5)...
                  برای آی سی هایی که مشکل دارن روی پین دو مثبت 3.5 و روی پین 6، مثبت 1 هست ولتاژ.... :eek:

برای یکی از آی سی های معیوب در حال اندازه گیری ولتاژ بودم که نوک پروب پایه های 1 و 2 آیسی رو به هم اتصال کوتاه کرد و بعد از اون ولتاژ پایه های 6 و 2 هم درست شدن و مدار کار کرد... همه ی آی سی های معیوب رو تست کردم و با اتصال کوتاه کردن دو پایه ی 1و 2 برای زمانی کوتاه مدار بکار افتاد... امامسئله اینجاست که برای یک آی سی مشخص بعد از قطع تغذیه و وصل مجدد اون، باز هم مدار کار نمی کنه تا دو پایه 1 و 2 آی سی رو برای زمان کوتاهی به هم متصل کنم.... توجه کنید که این مشکل رو فقط با آی سی های جدید دارم....
                  حالا دوستان، بیاین این قضیه رو موشکافی کنیم... دلیل چیه، و چه طور حلش کنیم؟ :mrgreen:
                  همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                  و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                    سلام ...باز هم ارسال نشده .... :sad:هنوز هم میگه از حد مجاز بیشتره .
                    مصادیق اظهار محبت به همسر
                    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

آی سی برای خود maxim هست آیا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DesignerEng
                        آی سی برای خود maxim هست آیا؟
                        روش که نوشته MAXIM !!!
                        همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                        و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                          سلام رفقا...

دوستان من این آی سی ها رو با دقت بیشتر بررسی کردم.... از اونجایی که مدار برای آیسی های قدیمی به خوبی جواب میده... اشتباه بودن مدار منتفی هست... ولتاژ تغذیه هم مقدار ثابت و خوبی داره... اگر چه وقتیکه بعضی از آی سی های جدید داغ می کنن... ولتاژ تغذیه هم چند دهم ولتی افت می کنه...

من یه چیزی رو به طور اتفاقی کشف کردم:
                          می دونید که ولتاژ روی پین دو MAX مقدار بزرگ مثبتی داره (برای آی سی های سالم من حدود 8.5 اندازه گرفتم)... و روی پین 6، ولتاژ مقدار بزرگ منفی داره (منفی 8.5)...
                          برای آی سی هایی که مشکل دارن روی پین دو مثبت 3.5 و روی پین 6، مثبت 1 هست ولتاژ.... :eek:

برای یکی از آی سی های معیوب در حال اندازه گیری ولتاژ بودم که نوک پروب پایه های 1 و 2 آیسی رو به هم اتصال کوتاه کرد و بعد از اون ولتاژ پایه های 6 و 2 هم درست شدن و مدار کار کرد... همه ی آی سی های معیوب رو تست کردم و با اتصال کوتاه کردن دو پایه ی 1و 2 برای زمانی کوتاه مدار بکار افتاد... امامسئله اینجاست که برای یک آی سی مشخص بعد از قطع تغذیه و وصل مجدد اون، باز هم مدار کار نمی کنه تا دو پایه 1 و 2 آی سی رو برای زمان کوتاهی به هم متصل کنم.... توجه کنید که این مشکل رو فقط با آی سی های جدید دارم....
                          حالا دوستان، بیاین این قضیه رو موشکافی کنیم... دلیل چیه، و چه طور حلش کنیم؟ :mrgreen:
                          دقیقا منم همین مشکل رو دارم دیگه موندم چکار باید بکنم
                          حتی آی سی ها دو مارک مخلف رو امتحان کردم ، همش داغ میکنه
                          نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

بلاخره مشکلم حل شد
                            تو ورودی تغذیه یه خازن 1000 میکرو گذاشته بودم اونو برداشتم درست شد
                            فقط یه چیزی مدار من قرار با 5 ولت کار کنه و نمیشه رگلاتور بذارم
                            بعد اگه منبعی که قرار بهش وصل کنن خازن بزرگی داشته باشه چی میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                              سلام دوستان،

به عنوان بخشی از یک مدار از رتباط سریال و آیسی MAX232 استفاده کردم... مدار شو کامل بستم مدت زیادی هم خوب جواب داده ولی آی سی هایی که استفاده کردم خرید قبل بوده...
                              یه سری آی سی جدید اینترنتی خریدم، و یه سری هم از همین جا.... منتها یه مشکلی وجود داره... وقتی که آی سی های قبل رو با آی سی های جدید در مدار تعویض می کنم... آی سی های جدید کار نمی کنن، داغ می شن و هیچ داده ای به ارسال و یا دریافت نمی کنن... یعنی توی محیط ترمینال هیچی نمی بینم!!! این در حالیه که آی سی های قدیمی در همون مدار بدون هیچ مشکلی کار مکنن و دریافت و ارسال کامل انجام می شه....

حالا سوالم اینه، این آی سی ها تقلبی هم دارن؟ ممکنه جنس خوبی گیرم نیومده باشه؟ اگر نه فکر می کنید مشکل از کجاست...

در ضمن؛ من مدار رو با خازن های 2.2 میکرو و 10 میکرو تست کردم و نتیجه یکسان بود....

با سپاس
                              سلام دوستان ،
                              این مشکل واسه منهم پیش اومده و توی اینترنتم تحقیق کردم ، بعضیها باهاش مواجه شدن .
                              قضیه اینجوریه که من دو تا برد از فروشگاه ECA خریدم :
                              برد توسعه ورودی و خروجی AVR و نیز ماژول سریال به اترنت HLK-RM04
                              هدفم این بود که برد ورودی خروجی رو از طریق شبکه کنترل کنم
                              این دوتا رو با کابل سریال بهم وصل کردم . توی چند بار وصل منبع تغذیه ، یکدفعه آی سی MAX روی برد ورودی و خروجی
                              بشدت داغ میکنه و مدار عمل نمیکنه . این مسئله بعضی اوقات حین وصل منبع تغذیه هر دو رخ میده .
                              حالا حساب کنید اگه کاربر دستگاه رو که توی جعبه برق قرار داره روشن کنه و خبر نداشته باشه که آی سی سریال داره داغ میکنه
                              مطمئنا آی سی میسوزه و در عین حال مدار هم کار نمیکنه !
                              فعلا با توجه به فرموده های شما به این نتیجه رسیدم که کیفیت این آی سی پایینه و بایستی عوضش کنم .
                              آیا واقعا علت ، کیفیت پایین آی سیه ؟ oo:
                              فکرتو تغییر بده
                              تا دنیات تغییر کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARSALAN Eyes
                                سلام دوستان ،
                                این مشکل واسه منهم پیش اومده و توی اینترنتم تحقیق کردم ، بعضیها باهاش مواجه شدن .
                                قضیه اینجوریه که من دو تا برد از فروشگاه ECA خریدم :
                                برد توسعه ورودی و خروجی AVR و نیز ماژول سریال به اترنت HLK-RM04
                                هدفم این بود که برد ورودی خروجی رو از طریق شبکه کنترل کنم
                                این دوتا رو با کابل سریال بهم وصل کردم . توی چند بار وصل منبع تغذیه ، یکدفعه آی سی MAX روی برد ورودی و خروجی
                                بشدت داغ میکنه و مدار عمل نمیکنه . این مسئله بعضی اوقات حین وصل منبع تغذیه هر دو رخ میده .
                                حالا حساب کنید اگه کاربر دستگاه رو که توی جعبه برق قرار داره روشن کنه و خبر نداشته باشه که آی سی سریال داره داغ میکنه
                                مطمئنا آی سی میسوزه و در عین حال مدار هم کار نمیکنه !
                                فعلا با توجه به فرموده های شما به این نتیجه رسیدم که کیفیت این آی سی پایینه و بایستی عوضش کنم .
                                آیا واقعا علت ، کیفیت پایین آی سیه ؟ oo:
                                خازن های بزرگی که توی تغذیه وجود داره رو حذف کن درست میشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X