با سلام خدمت دوستان . من میآخوام این LCD را با میکرو AVR در محیط Codevision به صورت دستی راهآاندازی کنم یعنی با دادن سیگنالآهای E و R/W و ... به راه بندازمش . اولا آیا LCD یه مدل نزدیک به این LCD هست که مثل این کار کنه ؟ دوما نحوهآی راهآاندازیش چطوره ؟ دیتاشیتش رو خوندم خیلی گنگه . هیچی نمیشه ازش فهمید . با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در مورد TS12864A-2
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در مورد TS12864A-2
ببخشید دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم آخر میخواین دستی راه اندازیش کنین یا با میکرو؟
همونطور که برای راه اندازی LCD های کارکتری باید یک سری عملیات با پین ها انجام بدیم و دستورالعمل های مربوطه رو بلد باشیم این نمونه هم به همون شکل هست منتهی کمی پیچیده تر ( کمی که چه عرض کنم )
اول اینکه جدول دستوراتش رو باید داشته باشید.
دوم اینکه به ساختمان ماتریسی اون آشنا بشید که متاسفانه توی دیتا شیت هیچکدوم نیست. یک کولیس بگیری دستت تقریبا خودت میتونی برای هر LCD یک دیتا شیت بنویسی چون غیر از اندازه هاشون و چندتا ولتاز و پین ها چیز به درد بخور زیادی توی دیتاشیتشون نیست.
جدول دستورات رو فکر کنم بتونی راحت گیر بیاری. ساختمانش هم به این شکل هست که تقسیم میشه به دو نیم صفحه، پایه های 15 و 16 که Chip Select هستند کار فعال کردن دو نیم صفحه به انتخاب کاربر رو بر عهده دارند. کل LCD 128X64 هست که تقسیم میشه به دوتا 64X64 با یک کردن CS1 نیمه سمت چپ و یک کردن CS2 نیمه سمت راست فعال میشه، نمیتونیم هر دو رو همزمان هم یک کنیم.
آقا شرمنده با اجازت من برم شام مختصری درست کنم نون هم بخرم زود شام رو بخورم بعد میام بقیه ساختمانش رو میگم. :biggrin:
هر کی میخوره بسم ا...
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
-
نیم ساعت نشستم تایپ کردم حواسم نیود جای یک فایل دیگه بستمش. :angry:
این شکل رو کشیدم امیدوارم از روی این چیزی دستگیرت بشه.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
دیدگاه
-
با تشکر از شما . فکر کنم منظورم رو بد رسوندم . منظورم این بود که با کار با سیگنالآهای مربوط به فعال سازی ، R/w و اینا راش بندازم . من یه برنامه نوشتم اگه زحمتی نیس یه نگاه بهش بندازین ممنون میشم . پورت D رو به DB وصل کردم ( یعنی D0 به DB0 وصل شده و به همین ترتیب تا DB7 ) . پین صفر پورت C رو به E وصل کردم . پین یک پورت C رو به R/W ، پین دو رو به R/D ، پین سه رو به CSA و پین 4 رو به CSB . برنامم هم اینه :
[left]کد:#include <mega32.h> #include <delay.h> void main(void) { DDRC=0xFF; DDRD=0xFF; PORTD=0b00111111; PORTC.0=1; PORTC.0=0; delay_us(1); PORTC=0b00001001; while(1); }
دیدگاه
دیدگاه