شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام
من تازه اومدم و این تاپیک رو الان دیدم،برای همین شاید جوابم دیگه دیر شده باشه
اولا پرسیدی با کدوم خانواده:ببین،اولا باید بری بازار شهرتون ببینی اصلا به کدوم دسترسی داری؟ بعد از بین اونها دنبال خوبش بگردی،من یک سری رو پیدا کرده بودم که برنامه نویسیش در حد بچه راهنمایی بود و احتمالا کاربرد ش هم برای مدارس بود،اما چه فایده که پیدا نشه
بعد دنبال کامپایلرهاش بگر،MASM ماله کامپیوتره،برای میکرئها زبان مخصوص خودشون رو باید پیدا کنی،ببین توو بازار یا بین دوستات کدومها هست؟ یا آیا بلدی و حوصله داری از اینترنت بگیری ؟ بین کامپایلرها ببین مال کدوم خانواده برات قابل فهم تره،من برای AVR PIC MCS-51 و z80 به هر 4 زبان C BASIC PASCAL ASEMBLY کامپایلر دارم.اما درسته که زیان basice ولی بازم تفاوتهایی با هم دارن.
موضوع پروگرمر هم خیلی مهمه،مثلا mcs51 بالای 20 تا پایه باید وصل کنی که اگه یکیش لغ باشه(یاذ قدیما بخیر)کلی سر کاری!!آیا مثلا AVR فقط تغدیه 5 ولتی میخواد اما بقیه ..
مخصوصا اینکه AVR با 5 تا سیم هم می تونه به کامپیوتر وصل بشه ، البته سری at89S از mcs51ها هم هستن که این خصوصیت رو دارن وای دیگه ...
اگه از من که با همش کار کردم بپرسی،می گم برای شروع هم کامپایلرهای AVR بیشتر و راحتتره هم پروگرمرش هم دردسرهای کم تری داره،البته توو بازار PIC زودتر و با شرکتی که بیشتر پشتیبانی می کرد اومد،برای همین شاید تعداد PIC کارها بیشتر باشه و البته خصوصیات صنعتی تری هم داره
راجع چیزی اگه سوالی داشتی و وقت اضافی :mrgreen: صبر کن تا از بی انگیزگی در بیام و سایتمو تکمیل کنم اگرم نه که همینجا بپرس تا اگه دونستم بگم
سلام ببین میخای چیکار کنی با میکرو اصن به کارت میخوره بعد برو سمتش البته اگر از الکترونیک خوشت میاد برو تجربه خوبیه میتونی به نظر من از avrویا آردوینو استفاده کنی
دیدگاه