اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد کنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد کنترلر

واسه شروع Arduino هم خوبه زبان برنامه نویسی سی هستش. تو انجمن تو بخش AVR تازه بخشش باز شده. ولی تو اینترنت یه سرچ کنی از هر زبان و IDE دیگه بیشتر واسش مثال آماده پیدا می کنی
    آردویند (arduino) از چند بخش تشکیل شده. یه بخش سخت افزاری که شامل یه میکرو AVR هست به همراه قطعاتی که واسه راه اندازی یه میکرو لازمه. که میشه برد Arduino و توی فروشگاه سایت هم آماده ش هست. یه بخش نرم افزاری داره که یه IDE رایگان داره و به زبان سی برنامه نویسی می کنی . واسه کسی که دفعه اولش باشه اسم میکروکنترلر رو میشنوه من تو سه جلسه دو ساعته میرسونمش به برنامه نویسی کاربردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
      واسه شروع Arduino هم خوبه زبان برنامه نویسی سی هستش. تو انجمن تو بخش AVR تازه بخشش باز شده. ولی تو اینترنت یه سرچ کنی از هر زبان و IDE دیگه بیشتر واسش مثال آماده پیدا می کنی
      آردویند (arduino) از چند بخش تشکیل شده. یه بخش سخت افزاری که شامل یه میکرو AVR هست به همراه قطعاتی که واسه راه اندازی یه میکرو لازمه. که میشه برد Arduino و توی فروشگاه سایت هم آماده ش هست. یه بخش نرم افزاری داره که یه IDE رایگان داره و به زبان سی برنامه نویسی می کنی . واسه کسی که دفعه اولش باشه اسم میکروکنترلر رو میشنوه من تو سه جلسه دو ساعته میرسونمش به برنامه نویسی کاربردی
      نظرتون چیه که بیسیک یاد بگیرم به نظرم خیلی ساده است .
      خود آموزش رو هم از توی سایت دانلود کردم خیلی چیز خوبی بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ..sajjad..
        نظرتون چیه که بیسیک یاد بگیرم به نظرم خیلی ساده است .
        خود آموزش رو هم از توی سایت دانلود کردم خیلی چیز خوبی بود.
        اشتباهه
        از همین الان c یاد بگیر.
        چرا که اگه بیسیک یاد بگیری بعدها مجبور میشی C کار کنی. :mrgreen:
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
          اشتباهه
          از همین الان c یاد بگیر.
          چرا که اگه بیسیک یاد بگیری بعدها مجبور میشی C کار کنی. :mrgreen:
          سلام
          با نظر دوستمون کاملا موافقم. من برای شروع با بیسیک شروع کردم، اما خیلی جاها مجبور شدم برم خورد خورد C رو هم بیاموزم. البته ناگفته نمونه که شروع با بیسیک بهم روحیه داد که به الکترونیک علاقه داشته باشم، چه بسا اگه از روز اول میرفتم سراغ C الان زده شده بودم و دیگه دنبالش نمیرفتم. اگه مطمئنی که ذوقت رو از دست نمیدی یه راست برو سراغ C اما اگه مثل من شک داری و میترسی دلزده شی با بیسیک شروع کن و آروم آروم کنارش C رو هم یاد بگیر تا بعدها کلا به C مهاجرت کنی. بیسیک خیلی راحت و سادست، اما به نظرم یادگیری C اصولی تره. تازه اگه بخوای بری سراغ میکرو های 32 بیتی [glow=red,2,300]حتما [/glow]باید C کارکنی چون کمپایلر بیسیک ندارن...
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
            سلام
            با نظر دوستمون کاملا موافقم. من برای شروع با بیسیک شروع کردم، اما خیلی جاها مجبور شدم برم خورد خورد C رو هم بیاموزم. البته ناگفته نمونه که شروع با بیسیک بهم روحیه داد که به الکترونیک علاقه داشته باشم، چه بسا اگه از روز اول میرفتم سراغ C الان زده شده بودم و دیگه دنبالش نمیرفتم. اگه مطمئنی که ذوقت رو از دست نمیدی یه راست برو سراغ C اما اگه مثل من شک داری و میترسی دلزده شی با بیسیک شروع کن و آروم آروم کنارش C رو هم یاد بگیر تا بعدها کلا به C مهاجرت کنی. بیسیک خیلی راحت و سادست، اما به نظرم یادگیری C اصولی تره. تازه اگه بخوای بری سراغ میکرو های 32 بیتی [glow=red,2,300]حتما [/glow]باید C کارکنی چون کمپایلر بیسیک ندارن...
            مرسی
            ممنون از نظرت از یه طرف قبول دارم که c خیلی بهتره ولی الان اگه برم سربختش میترسم از پیچیدگی اش دل زده بشم .
            نظرخودمم این بود که بیسیک یاد بگیرم بعدا سی یاد بگیرم .
            چون اماتور هستم فکر می کنم این توری بهتره.

دیدگاه

خب دوستان
              می خوام با یه مدار ساده شروع کنم که 3 ال ای دی به ترتیب خاموش روشن بشه و ...
              خب حالا چه چیز هایی مورد نیازه ؟
              حویه و روغن لحیم و سیم لحیم دارم .
              سیم آیفون بگیرم خوبه برای اتصال دادن قطعات مثلا 1 متر .
              و بقیه ی قطعات رو بگید چی باید بخرم حتی ریز ترین نکته ها ور بگید چون اولین باره توی مغازه ی الکترونیک پا میزارم :smile:
              ممنون از همه گی
              لطفا اگه فیلمی هم از بستن یه مدار ساده دارید بزارید تا با کلیت قضیه آشنا بشم.

دیدگاه

خب دوستان
                می خوام با یه مدار ساده شروع کنم که 3 ال ای دی به ترتیب خاموش روشن بشه و ...
                خب حالا چه چیز هایی مورد نیازه ؟
                حویه و روغن لحیم و سیم لحیم دارم .
                سیم آیفون بگیرم خوبه برای اتصال دادن قطعات مثلا 1 متر .
                و بقیه ی قطعات رو بگید چی باید بخرم حتی ریز ترین نکته ها ور بگید چون اولین باره توی مغازه ی الکترونیک پا میزارم :smile:
                ممنون از همه گی
                سلام دوست عزیز
                نه، با لحیم کاری شروع نکن، شما برد بورد بخر با سیم های برد بوردی، کارا راحت تر میشه واسه شروع. مقاومت 330 اهم میخوای برای روشن کردن هر ال ای دی با 5 ولت، ال ای دی لازم داری، میکرو سری مگا شرکت اتمل حالا دیگه با انتخاب خودت atmega8 atmega16 atmega32 یا هرچی بعلاوه رگولاتور 5 ولت و همینا. دیگه باقیش با خودته که چه منبع تغذیه ای بگیری. البته اگر به فروشنده بگی میخوام شروع کنم خودش راهنماییت میکنه که دیگه چیا لازمته.
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                  سلام دوست عزیز
                  نه، با لحیم کاری شروع نکن، شما برد بورد بخر با سیم های برد بوردی، کارا راحت تر میشه واسه شروع. مقاومت 330 اهم میخوای برای روشن کردن هر ال ای دی با 5 ولت، ال ای دی لازم داری، میکرو سری مگا شرکت اتمل حالا دیگه با انتخاب خودت atmega8 atmega16 atmega32 یا هرچی بعلاوه رگولاتور 5 ولت و همینا. دیگه باقیش با خودته که چه منبع تغذیه ای بگیری. البته اگر به فروشنده بگی میخوام شروع کنم خودش راهنماییت میکنه که دیگه چیا لازمته.
                  همه چیز هایی که گفتید را فهمیدم جز برد بوردچیه ؟؟؟؟

دیدگاه

همه چیز هایی که گفتید را فهمیدم جز برد بوردچیه ؟؟؟؟
                    مهندس جان یه جستجویی هم خودت بنما برد بورد:
                    http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-bread-board/2189-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-dec.html
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                      مهندس جان یه جستجویی هم خودت بنما برد بورد:
                      http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-bread-board/2189-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-dec.html
                      باشه چشم :mrgreen:
                      کریستال چند مگا هرتز باید بگیرم آیا در سرعت خاموش و روشن شدن ال ای دی ها تاثیر داره؟
                      یکم توضیح بدید.

دیدگاه

باشه چشم :mrgreen:
                        کریستال چند مگا هرتز باید بگیرم آیا در سرعت خاموش و روشن شدن ال ای دی ها تاثیر داره؟
                        یکم توضیح بدید.
                        بله، کریستال بر سرعت پردازش و انجام عملیات میکرو تاثیر مستقیم داره، اما برای کارهای ساده و اولیه شما نیاز به کریستال ندارین چون میکروهای سری مگا اتمیل کریستال داخلی دارن.
                        تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                          بله، کریستال بر سرعت پردازش و انجام عملیات میکرو تاثیر مستقیم داره، اما برای کارهای ساده و اولیه شما نیاز به کریستال ندارین چون میکروهای سری مگا اتمیل کریستال داخلی دارن.
                          آها مرسی
                          بعدا 2 تا پایه ی کریستال رو باید به کجا وصل کنم.

دیدگاه

خب اگه قرار شد زبان سی رو یاد بگیری توصیه من چندتا سایت و برنامه خوبه.
                            اولا قویاً توصیه می کنم که یه برد آردوینو تهیه کنی و باهاش کار کنی. چند تا مزیت داره. اولاً مطمئن هستی که مدارت و میکروکنترلرت سالم هستش. دوماً نیاز به پروگرامر نداری چون رو خودش یه مبدل USB داره و مستقیم با کابل USB وصل می کنی به کامپیوتر و برنامه ات رو روش می ریزی. خیلی از دوستان فکر می کنن که برد آردوینو رو فقط میشه با نرم افزار آردوینو پروگرام کرد که اشتباه هست. شما با هر زبانی که دوست داری برنامه بنویس ولی خود نرم افزار Arduino فوق العاده است. واسه شروع یه Arduino UNO بگیر. واسه اطلاعات بیشتر
                            http://arduino.ir/Tutorial

مثلا واسه خاموش و روشن کردن LED

برنامه
                            کد:
                             int led = 13;
                            void setup() {        
                             pinMode(led, OUTPUT);   
                            }
                            void loop() {
                             digitalWrite(led, HIGH); 
                            delay(1000);
                             digitalWrite(led, LOW); 
                             delay(1000); 
                            }
                            تو سایت fritsing هم که کلی مثال طبقه بندی وجود داره. رفرنس خارجی هم که تا دلت بخواد هست. کافیه arduino رو با هر جیزی سرچ کنی. از CNC و کوادکوپتر تا ardu sat که یه ماهواره بر اساس Arduino هست

دیدگاه

پروگرمر هم بگیر حتما
                              گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
                                خب اگه قرار شد زبان سی رو یاد بگیری توصیه من چندتا سایت و برنامه خوبه.
                                اولا قویاً توصیه می کنم که یه برد آردوینو تهیه کنی و باهاش کار کنی. چند تا مزیت داره. اولاً مطمئن هستی که مدارت و میکروکنترلرت سالم هستش. دوماً نیاز به پروگرامر نداری چون رو خودش یه مبدل USB داره و مستقیم با کابل USB وصل می کنی به کامپیوتر و برنامه ات رو روش می ریزی. خیلی از دوستان فکر می کنن که برد آردوینو رو فقط میشه با نرم افزار آردوینو پروگرام کرد که اشتباه هست. شما با هر زبانی که دوست داری برنامه بنویس ولی خود نرم افزار Arduino فوق العاده است. واسه شروع یه Arduino UNO بگیر. واسه اطلاعات بیشتر
                                http://arduino.ir/Tutorial

مثلا واسه خاموش و روشن کردن LED

برنامه
                                کد:
                                 int led = 13;
                                void setup() {        
                                 pinMode(led, OUTPUT);   
                                }
                                void loop() {
                                 digitalWrite(led, HIGH); 
                                delay(1000);
                                 digitalWrite(led, LOW); 
                                 delay(1000); 
                                }
                                تو سایت fritsing هم که کلی مثال طبقه بندی وجود داره. رفرنس خارجی هم که تا دلت بخواد هست. کافیه arduino رو با هر جیزی سرچ کنی. از CNC و کوادکوپتر تا ardu sat که یه ماهواره بر اساس Arduino هست
                                نه دیگه قرار شد بیسیک یاد بگیرم چون c سخته نمیدونم شاید c یاد گرفتم.
                                این برد چنده من نمیخوام خرجم بره بالا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X