سلام
یک سوال:
آیا از لحاظ تاثیرات نویز PIC از AVR بهتره ؟
یعنی PIC صنعتیه؟
ممنون
سلام،
این سوال بارها مطرح شده اما برای چندمین بار با اطمینان عرض می کنم: عوامل زیادی در رابطه با تداخل و نویز وجود دارند که برند میکروکنترلر نقش بسیار ناچیزی (حدود 10 درصد) در این مورد دارد. در همه جای دنیا استانداردهای EMC برای آزمایش یک سیستم وضع شده اند و موضوع هیچ کدام از آن ها قطعات استفاده شده نیست. در واقع این طراحی یک سیستم است که تعیین می کنه تا چه حد یک سیستم الکترونیکی در برابر تداخل مصونیت دارد.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
سلام
من تا حالا از AVR استفاده میکنم
ولی امروز یه پست از اقای محمد نحوی دیدم که با استفاده از AVR در صنعت شدیدا مخالف بود و عنوان کرد که AVR صنعتی نیست و بجای اون از PIC استفاده میشه.تا او نجایی که میدونم اقای نحوی بدون اطلاعات پست نمیزنه
برای همین این سوال رو پرسیدم
با این وجود سوال من هنوز پا برجاست . لطفا بحث کنید
یکی از عوامل تداخل که در حوزه ی EFT و ESD قرار می گیره به تکنولوژی ساخت (Process Technology) قطعه بستگی داره و چون در PIC های Mid-Range از تکنولوژی قدیمی تر از AVR (ششصد و پنجاه نانو متر) استفاده میشه بنابراین در محیط های صنعتی مقابل پرش های ناگهانی بهتر عمل می کنند. اما این درست نیست که به خاطر این مسئله PIC به AVR ترجیح داده بشه چون قطعه ی با تکنولوژی قدیمی تر، گرونتر و پر مصرف تر است.
من به شما اطمینان میدم اگر سیستم درست طراحی شده باشه (با توجه به فاکتورهای مهندسی EMC) میکروکنترلر AVR در بیشتر محیط های صنعتی به خوبی عمل می کنه.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه