اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستور مناسب 4 امپری با قابلیت اتصال به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانزیستور مناسب 4 امپری با قابلیت اتصال به میکرو

سلام
    من می خوام یک TEC را با میکرو سوییچ کنم . جریان مصرفی حدودا 4امپر هست . بنابراین باید از یک ترانزیستور استفاده کنم . با توجه به این که تغذیه مدار فقط یک باتری 3.7 ولت 4000maH هست به نظرتون مناسب ترین روش یا مناسب ترین ترانزیستور برای این کار چیه ؟
    ترانزیستورهای ماسفت که اکثرا ولتاژ گیت بالا نیاز دارند (حداقل 10 ولت)
    پس می ماند ترانزیستور های BJT و TIP . ترانزیستورها ی BJT دارلینگتون مثل BD678 به نظر باید خوب باشه (BD678PNP-NF-L 60V,4A,40W,10MHZ) .
    ولی نمیدونم ایا مستقیما با میکرو میشه تحریکشون کرد ؟
    چه قدر افت ولتاژ خواهند داشت ؟ ( چون منبع من کلا یه باتری 3.7 ولتی هست )
    در مورد ترانزیستورهای TIPهم اطلاع خاصی ندارم .
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : ترانزیستور مناسب 4 امپری با قابلیت اتصال به میکرو

نوشته اصلی توسط pishva2017 نمایش پست ها
    سلام
    من می خوام یک TEC را با میکرو سوییچ کنم . جریان مصرفی حدودا 4امپر هست . بنابراین باید از یک ترانزیستور استفاده کنم . با توجه به این که تغذیه مدار فقط یک باتری 3.7 ولت 4000maH هست به نظرتون مناسب ترین روش یا مناسب ترین ترانزیستور برای این کار چیه ؟
    ترانزیستورهای ماسفت که اکثرا ولتاژ گیت بالا نیاز دارند (حداقل 10 ولت)
    پس می ماند ترانزیستور های BJT و TIP . ترانزیستورها ی BJT دارلینگتون مثل BD678 به نظر باید خوب باشه (BD678PNP-NF-L 60V,4A,40W,10MHZ) .
    ولی نمیدونم ایا مستقیما با میکرو میشه تحریکشون کرد ؟
    چه قدر افت ولتاژ خواهند داشت ؟ ( چون منبع من کلا یه باتری 3.7 ولتی هست )
    در مورد ترانزیستورهای TIPهم اطلاع خاصی ندارم .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    اینکه مصرف مدارتون 4 آمپر باشه و تغذیه هم 4 آمپر ساعت، یکم به نظر نا معقول میاد و احتمالاً سیستم رو دچار اشکال میکنه.خصوصاً نویز روی میکروکنترلر. برای پایداری مدار بهتره جریان مصرفی به نسبت %66 از جریان منبع باشه.
    ولتاژ تحریک گیت ماسفت یک بازه است و باید با توجه به نمودار های دیتاشیت، ماسفت مناسب انتخاب شود.
    با ترانزیستورهای BJT هم امکانپذیر هست و مشکلی نخواهد بود.
    TIP یک خانواده از ترانزیستور BJT با ترکیب دارلینگتون هست که در جریان های 5 و 10 و ... موجود است.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

ممنونم مهندس
      میشه لطفا یکی دو مورد ترانزیستور مناسب برای کاربرد مدار من پیشنهاد کنید که مستقیما بتونم با میکرو سوییچ کنم؟
      اگه دو تا باتری لیتیومی را با هم موازی کنم ، برای افزایش جریان کار درستیه؟ (غالبا شنیدم باتری ها را سری میکنن برای افزایش ولتاژ)

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
      سلام
      اینکه مصرف مدارتون 4 آمپر باشه و تغذیه هم 4 آمپر ساعت، یکم به نظر نا معقول میاد و احتمالاً سیستم رو دچار اشکال میکنه.خصوصاً نویز روی میکروکنترلر. برای پایداری مدار بهتره جریان مصرفی به نسبت %66 از جریان منبع باشه.
      ولتاژ تحریک گیت ماسفت یک بازه است و باید با توجه به نمودار های دیتاشیت، ماسفت مناسب انتخاب شود.
      با ترانزیستورهای BJT هم امکانپذیر هست و مشکلی نخواهد بود.
      TIP یک خانواده از ترانزیستور BJT با ترکیب دارلینگتون هست که در جریان های 5 و 10 و ... موجود است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pishva2017 نمایش پست ها
        ممنونم مهندسمیشه لطفا یکی دو مورد ترانزیستور مناسب برای کاربرد مدار من پیشنهاد کنید که مستقیما بتونم با میکرو سوییچ کنم؟اگه دو تا باتری لیتیومی را با هم موازی کنم ، برای افزایش جریان کار درستیه؟ (غالبا شنیدم باتری ها را سری میکنن برای افزایش ولتاژ)
        بله. میتونید باتری ها رو موازی کنید. البته توجه کنید که باتری ها از هرنظر یکسان باشند.ینی از نظر نوع و برند و ولتاژ و جریان و مدت زمان گذشته از عمرشان کاملاً یکسان باشند. ترجیحاً 2 عدد باتری نو و کاملاً یکسان..برای انتخاب ترانزیستور مناسب میتوانید به اینجا مراجعه کنید. در انتخاب ترانزیستور حاشیه ی امن را لحاظ کنید.
        جدیدترین ویرایش توسط K1.IEEE; ۲۱:۴۸ ۱۳۹۶/۰۶/۱۷.
        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X