اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش برد RS232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش برد RS232

سلام دوستان
    من میخوام با rs232 و max232 و avr ارتباط برقرار کنم ولی برای فاصله زیاد. معمولا تا فواصل کوتاه مشکلی نیست. چطوری میشه تا حدود 100 متر فاصله را ساپورت کنه؟ چطوری میشه تقویت یا رله اش کرد؟

پاسخ : افزایش برد RS232

شما میتونید از RS485 استفاده کنید. ( مثلا بوسیله چیپ MAX485 )
    توی نت یا انجمن جستجو کنید چیزای خوبی گیر میارین.
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با سلام
      طبق گفته دوست عزیزم آقای حمید رستمی ترجیحا" RS485 استفاده بشه بهتره.
      اما اگه در استفاده از RS232 اصرار دارید اونوقت برای مسافت زیاد روش ارسال با
      لوپ جریان عملیه.
      افتادگی آموز اگر طالب علمی
      هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

واسه این فاصله از ماژولهای بیسیم استفاده کنی بهتره. پول کابل و کابل کشی هم صرفه جویی میشه
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

میشه یک Sample برام معرفی کنید؟
          در RS485 نودها با هم پارالل میشن یا با روش دیگری بهم وصل میشن؟
          من کاتالوگ MAX485 را نگاه کردم چند حالت داره! دوطرفه، نیمه دو طرفه و ... از کدوم بهتر و راحت تر می شه استفاده کرد؟
          ممنون

دیدگاه

سلام
            دوستان توجه داشته باشید که rs232 به صورت fulldoblex است و rs485 به صورت half است برای تبدیل شما باید از rs422 استفاده کنید که به صورت 2تا rs485 است
            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام به دوستان
              آقا masoode ، همونطوری که جناب r.babazadeh فرمودند برای ارتباط دو طرفه و همسان با سرعت بالا
              (هر دو AVR بعنوان MASTER ) احتیاج به RS422 دارید ولی اگر سرعت چندان مهم نباشه میتونید از RS485
              استفاده کنی. در مورد نحوه اتصال شبکه RS485 گفته شما صحیحه و باید بصورت پارالل متصل بشوند.
              فقط دقت کنید که اگر هر دو AVR بصورت MASTER عمل میکنند باید مدیریت بروی ارسال ها انجام بشه
              در غیر اینصورت مشکل پیش میاد.

دیدگاه

سلام

از اساتید چند تا سوال دارم ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

صفحات دیگر انجمن رو سرچ کردم ولی جواب قانع کننده ای پیدا نکردم :redface:

1) برای ارسال داده بصورت سربال توسط میکرو به pc داده ها در کجا نمایش داده میشه ؟ منظورم اینه که در ترمینال امولاتور بیسکام یا حتیاج به نوشتن یه برنامه هست که این کارو انجام بده ؟

2)همون طور که میدونید ارتباط سربال در میکرو به چند صورته spi , i2c , uart تفاوت اینها در چیه ؟

3) کدام پروتوکل برای ارتباط بین 2 میکرو بهتره ؟ چرا ؟ و معمولا از کدوم استفاده میشه

4) ارتباط سربال rs 232 , rs 485 فقط بوسبله uart امکان پذیره یا راه دیگه هم داره ؟ یا یه طور دیگه بگم UART فقط برای ارتباط با RS232, 485 ?????

با تشکر
                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

دوستان از پاسخهاتون ممنون
                  یک سوال برای من بوجود اومد، این که TXD و RXD میکرو به کدام پایه های MAX485 باید وصل بشه که بتونم هم بفرستم و هم دریافت کنم (غیر همزمان) زمانش رو یک جورایی بلدم مدیریت کنم.

یک مورد دیگه هم بازم اگر بشه یک ریپیتر برای RS232 درست کرد برای کار من مناسب تره، راهی برای این کار سراغ دارید؟
                  بازم ممنون

دیدگاه

با سلام
                    دوست من ، پایه 1 در ADM485 بعنوان RO یعنی اطلاعات رسیده است که باید به پایه RXD در میکرو متصل بشه.
                    پایه DI که پین 4 میباشد برای ارسال اطلاعات از سوی میکرو بوده و به پایه TXD در میکرو متصل میشود.
                    اساس کار دستگاهی که بعنوان تقویت کننده RS232 مطرح شده به اینصورت است که تغییرات سطح ولتاژ RS232
                    که بر اثر ارسال اطلاعات بوجود میاد به تغییرات جریان تبدیل شده و در طرف دیگر عکس این عمل انجام میشه.
                    حسن اینکار در اینه که بوسیله جریان مسافت ارسال/دریافت افزایش یافته و مصونیت در مقابل نویز بوجود میاد.
                    در مورد کار شما اگر مدار خودتون رو دارید طراحی میکنید ، RXD و TXD رو از میکرو بگیرید و مستقیما" به جریان تبدبل
                    کنید. اینطوری دیگه به RS232 هم نیازی نخواهید داشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                      سلام

صفحات دیگر انجمن رو سرچ کردم ولی جواب قانع کننده ای پیدا نکردم :redface:

1) برای ارسال داده بصورت سربال توسط میکرو به pc داده ها در کجا نمایش داده میشه ؟ منظورم اینه که در ترمینال امولاتور بیسکام یا حتیاج به نوشتن یه برنامه هست که این کارو انجام بده ؟

2)همون طور که میدونید ارتباط سربال در میکرو به چند صورته spi , i2c , uart تفاوت اینها در چیه ؟

3) کدام پروتوکل برای ارتباط بین 2 میکرو بهتره ؟ چرا ؟ و معمولا از کدوم استفاده میشه

4) ارتباط سربال rs 232 , rs 485 فقط بوسبله uart امکان پذیره یا راه دیگه هم داره ؟ یا یه طور دیگه بگم UART فقط برای ارتباط با RS232, 485 ?????

با تشکر
                      کسی نبود جواب بده :bye
                      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                        سلام
                        البته من استاد نیستم، چیزایی که دست و پا شکسته به ذهنم رسیده رو میگم

نوشته اصلی توسط بهرام
                        نه، نیازی به برنامهآ‌ی خاصی نیست.

نوشته اصلی توسط بهرام
                        SPI بصورت سنکرون هست، یعنی کلاک هم همراه دیتا باید منتقل بشه
                        UART آسنکرون هست
                        I2C هم که واسه خودش یه پروتکل هست

نوشته اصلی توسط بهرام
                        بستگی به کار داره !

نوشته اصلی توسط بهرام
                        سوال رو درست متوجه نمیشم ، ولی شاید چون در UART نیاز به ارسال کلاک نیست برای استفاده در RS485 ایدهآ‌آل باشه
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
                          سلام

با تشکر
                          1.شما می تونید از هایپر ترمینال یا ترمینال بیسکام و مانند اونها استفاده کنید که هایپر بهتره اگه هم بتونی برنامه برای کامپیوتر بنویسی که چه بهتر
                          3.هر کدوم که دوست داری یا هر کدوم که میکروت اجازه میده ( میکروها در انواع پورت سریال باهم فرق دارند)یا هرکدوم که مدارت اجازه میده البته در موقع انتخاب نباید ساختار ارتباطهارو هم فراموش کرد
                          4. rs232 , rs485 , rs422 برای ارتباط آسنکرون مانند uart طراحی شده و به درد سنکرون مانند spi,isp,i2cو غیره نمی خوره
                          3. هم که دوست خوبمون توضیح کوتاهی دادند و برای ریز شدن در آنها باید با آنها کار کرد و در باره آنها مطالعه کرد
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X