اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیحاتی در مورد قابلیت ها و پروگرمر میکرو های سری 89S

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام david_prodigy عزیز:
    نکته اول اینکه شما به هر حال باید یه کلاک 3 تا 33 مگاهرتزی رو به، حالا به هر نحوی که شده،آ‌ به پین XTAL1 متصل کنید. یعنی حتی اگر کریستالی هم بین XTAL1 و XTAL2 وصل نشده بود، باید یه کلاک 3 تا 33 مگاهرتزی به پین XTAL1 بدید. من خودم حتی با کریستال 4 مگاهرتزی هم این کار رو کردم.
    نکته دوم اینکه حتی وقتی از کابل های به هم تابیده استفاده میکنید هم ممکنه باز بدلیل نویز عمل پروگرام کردن در ست انجام نشه. پس سعی کنید طول کابلتون کمتر از 1 متر باشه.
    نکته سوم اینکه پس از اجرای فایل Aec_isp شما باید از منوی setup، Device مناسب رو انتخاب کنید. s51 or s52 کدومش؟
    نکته چهارم:آ‌ زمین پورت LPT و زمین رگولاتور و زمین میکرو رو یکی کردید یا نه؟
    راستی شما به SCK کاری نداشته باشید. اون کلاک سریاله که توسط خود نرمآ‌افزار تولید میشه.
    اگه بازم مشکلی بود، بفرمایید. موفق باشید

دیدگاه

دوست عزیز مصطفی
      تمام نکات گفته شده توسط شما و دوستان رو من رعایت کردم ولی نتیجه نگرفتم
      چگونه می تونم سالم بودن میکرو را تست کنم .میکرو من از نوع s51 هستش آیا نباید پورت های 1,2,3 اون هنگامی که هیچ برنامه ای روش نیست به طور پیش فرض 1 باشد ؟ چون پورت های میکرو من همگی 0 هستند .

دیدگاه

سلام david_prodigy عزیز. خوب پس بهتره که با یه میکر دیگه امتحان کنی. چون اگه تمام این کارها رو انجام دادی دیگه احتمال اشکالی نمیمونه! اگه سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

دیوید جان سلام .
          دوست عزیز من این پروگرمر رو با کرسیتال 11.0592 جواب گرفتم .
          نمیدونم این کمکت میکنه یا نه ؟
          اگه بازم فکر میکنی من میتونم کمکت کنم در خدمتم .
          موفق باشید .
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

با سلام و تشکر از دوستان من در کل به یک نتیجه رسیدم و اونو به شما هم پیشنهاد میکنم که اگه من و یا شما از اول یه پروگرمر اماده میخریدیم بهتر و اصولی تر بود به هر حال من که هم این پروگرمر و یک نوع پروگرمر دیگه که 17 نوع آی سی از جمله سری اس رو هم پشتیبانی میکرد ساختم و کلی روش کار کردم خیلی مدارش پیچیده بود ولی نصفه جواب گرفتم که بدرد نخورد یعنی هم نرم افزارش پروگرامر رو شناسایی میکرد و هم نوع میکرو رو مشخص میکرد ولی در بین پروگرم کردن هنگ میکرد پس به این نتیجه رسیدم که یکی بخرم البته اگر خود آدم یکی طراحی کنه و بسازه و نتیجه بگیره ارزش داره نه مثل من و ... همش کپی کنیم ببخشید وقتتون رو گرفتم خدا نگهدار
            چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

محمد جان سلام .
              محمد جان بحث اینکه که پروگرمر ها روز به روز دارن ساده تر میشن و میکرو های جدید مدام دارن اضافه میشن ، و همچنین تقریبا همشون به صورت سریال پروگر میشن . اگه ما بتونیم با این پروگرمر ها کار کنیم در واقع هر میکرو جدیدی که بیاد میتونیم پروگرمرش رو درست کنیم .
              این خیلی مقرون به صرفه تر هست تا اینکه برای هر سری میکرو های جدید که میاد بریم یه پروگرمر 20 هزار تومنی بگیریم .
              نظر شما چیه ؟
              موفق باشید.

دیدگاه

سلام آقا محمد
                صحبت شما منطقیه ولی گاهی وقتا، و بخصوص برای دانشجوها مقرون به صرفهآ‌تر هست که خودشون پروگرمر بسازن. حالا این حرف من تا کجا درسته؟ تا جایی که آدم لااقل دیگه ضرر نکنه. مثلا پروگرمری به نام EPIC وجود داره که قیمتش الان توی جمهوری حدود 25 هزار تومنه. حالا فرض کنید یه نفر اومد و این پروگرمر رو طراحی کرد و بستش ولی ازش جواب نگرفت. نباید که نا امید شد! پس فرومها و وبلاگها برا چیه؟ کافیه شما مدار رو توی یه فروم بگذاری و شروع کنی به بحث در موردش. بالاخره لااقل اشکال کارت رو میفهمی و ضرری هم که کردی مثلا 2500 است که اونم پول PCBاش بوده ولی در عوض کلی چیز یاد میگیری. تازه همیشه که اینطوری نیست جواب نگیری
                ممنون و موفق باشید.

دیدگاه

ممنون از پاسختون راستی من میخوام مدار و کلیه متعلقات این پروگرامر رو بزارم تو سایت شاید شما بتونید کمکم کنید با تشکر خدا نگهدار
                  این لینکشه
                  http://chaokhun.kmitl.ac.th/~kswichit/89prog/index.html
                  چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

با عرض سلام:

لطفا تمامی مراحل لود کردن برنامه در میکرو از طریق نرافزاری که برای دانلود قرار داده بودین رو توضیح بدین.
                    متشکرم.
                    ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سلام خوبی دوست عزیز ؟
                      من متوجه سوال شما نشدم . شما می خواهید با میکرو واقعی کار کنید یا با شبیه ساز پروتئوس . اگه با شبیه ساز کار میکنید که فایل توضیحات توی بخش آموزش نرم افزار های آنالیز و شبیه ساز هست . در غیر این صورت سوالتون رو واضح تر بفرمایید
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام

سلام

لطفا اگه میشه مراحل کار با این نرم افزار(نرم افزار پروگرامر 89s51 ) رو توضیح بدین
                        تو این نرم افزار دوتا load hex file داریم که ایا باید هردو رو اجرا کنیم یا نه بعد در قسمت setup چه تنظیماتی میشه کرد و از این جمله !
                        ممنونم
                        ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سلام
                          راستش منم زیاد سر در نیاوردم به نظرم برنامه پروگرمر خیلی قدیمی و ابتدایی هست!
                          آقا محمد اگه ممکن هست یک توضیحی بدین منم یاد بگیرم .
                          در مورد همون برنامه که در پست اولتون گذشتین.
                          متشکر
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

خودتون که بهتر از من می دونین سایت هایی که شماتیک و برنامه واسه پروگرمر ارائه می دن خیلی زیاد هست منم قصد ندارم یک کار تکراری کنم فقط یک سایت دیدم با اینکه سایت معروفی نیست پروگرمر جالبی رو ارائه داده یک نگاهی بندازین (واسه سری 89S هم کارایی داره)
                            http://www.lancos.com/prog.html
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان سلام .
                              شما با گزینه های A و E کار دارید setup هم برای تنظیم بیت های قفل و اینکه اول پاک کنه و ... هست . زیاد سخت نیست یه مقدار با دقت توجه کنید قضیه حله .
                              موفق باشید .

دیدگاه

سلام

سلام به همه دوستان

من پروگرمر 89S51 رو ساختم امروز امتحانش کردم اول گزینه A رو اجرا کردم بعد هم E ولی فکر کنم errorداد اینم error اش
                                http://i8.tinypic.com/24vi6i9.jpg

اگه می شه لطف کنید راهنمایی کنیدو همینطور قسمت setupاش
                                متشکرم
                                ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X