اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه میکرو 8051

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه میکرو 8051

سلام.
    اولا باید بگویم که منظورم از آن دستور استفاده از شمارنده تایمر در مد 2 بوده است .و دیگر اینکه توانستم برنامه را برای شمارش دقیقه و ثانیه درست کنم که در زیر قرار دارد ولی مشکل من آلن فقط سخت افزار آن در پروتئوس است که نمی دانم چطور باید خروجی ایجاد شده در پورتها را بر روی یک سون سگمنت بیاورم البته از ای سی تبدیل bcd به سون سگمنت هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم.
    لطفا من را در این مورد کمک کنید
    org 0000h
    mov r2,#60
    mov tmod,#000110b
    mov th0,#-60
    setb p3.4
    here:jnb p3.0,here
    again: setb tr0
    back: mov a,tl0
    mov p1,a
    jnb tf0,back
    inc r1
    mov p2,r1
    clr tr0
    clr tf0
    djnz r2,again
    end
    مرسی
    :sad:
    "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

سلام.
      برنامه باز یه مشکلی داره. شما گفتید که میخواهید ثانیه رو بشمرید. اگه منظورتون دقیقا یک ثانیه باشه این برنامه درست کار نمیکنه چون شما هر یک میکرو ثانیه دارید اعداد رو نشون میدید. هر دقیقه برنامه شما هم 60میکرو ثانیه است. اگه کریستال 12 مگ داشته باشید هر کلاک تایمر فقط 1 میکرو ثانیه زمان میبره.
      فکر میکنم اگه فایل پروتئوس رو هم بذارید کمک کنه.
      موفق باشید.
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام.
        نمی دانم چطور باید پروتئوس را اینجا قرار دهم . راستی به p3.4 فرکانس می دهم که هر یک ثانیه را بشمارد و تازه من از شمارنده تایمر استفاده کردم.
        مرسی :sad:
        "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

سلام
          برای اینکه بفهمید چطور باید یه چیزی رو پلود کنید به این آدرس مراجعه کنید : http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7661.0.html

بعدشم من یه چیزی رو متوجه نشدم .شما برای اینکه شمارنده شروع به شمارش بکنه از داخل میکرو کنترلر روی P3.4 پالس ایجاد میکنید؟! :eek:
          اگه اینطوری باشه که من فهمیدم جسارتاً اشتباه میکنید. پالس باید از بیرون به میکرو اعمال بشه. امیدوارم اشتباه کرده باشم :mrgreen:

دیدگاه

سلام.
            دوست محترم فکر کنم بیان من خیلی بد بوده که شما اینطوری تعجب کردید منظور من هم از اینکه به p3.4 پالس بدهیم پالسی بوده که از بیرون وارد کنیم .ولی سئوال شما به من کمک کرد تا یک چیز را بفهمم این برنامه باید در حالت تایمر ایجاد شود .چرا؟ چون برای یک کار کلی تر باید وقتی سوئچ زده می شود تایمر شروع به کار کند وحالا باید به پایه های مربوط به کریستال8051 یک کریستالی اعمال کنم که یک سیکل آن برابر یک ثانیه باشد وفکر کنم با یک کریستال 83.3333 کیلو کار کند،یعنی همچین چیزی می شود ! :redface:
            مرسی

دیدگاه

همچین کریستالی وجود نداره
              دوست عزیز برای اینکه اذیت نشی :redface: بهتره به کتاب مزیدی مراجعه بکنی و اون رو دقیق فصل بفصل بخون
              عجله نکن :smile:

دیدگاه

سلام.
                دوستان شاید سئوالاتم و برنامه هایم ساده به نظر برسند ولی باید بگویم که من فصل به فصل کتاب مزیدی را تا آخر تایمر خوانده ام ولی با این حال بابت همه چیز ممنونم .
                مرسی

دیدگاه

سلام.
                  بسیار خوب.
                  شما در اولین فرصت فایل پروتئوس رو پلود کنید مشکل اون رو رفع کنیم بعد توی شبیه ساز راحتر میشه در مورد عملکرد مدار صحبت کرد .
                  منتظرم.
                  موفق باشید.

دیدگاه

سلام.
                    من روش پلود کردنی که گفتید را دنبال کردم و به من آدرس زیر را داد والبته اعلام کرد که پلود با موفقیت انجام شد .
                    http://www.4shared.com/dir/2660987/8bf70933
                    مرسی

دیدگاه

سلام.
                      اولا که ظاهرا اون 555 یه اشکالی داره من کلاک رو از امکانات خود پروتئوس دادم اون نمایشگر رو هم برای یک دونه اش درست کردم فکر کنم بقیه رو خودتون بتونید انجام بدید

http://www.4shared.com/file/15564556/d58cd93/f_online.html

موفق باشید.

دیدگاه

سلام .
                        ببخشید من نتوانستم با پروتئوسم که ورژن 6 چیزی را که برایم داده بودید باز کنم .والبته یک سئوال دیگه هم داشتم برنامه من را خواندید ؟ از نظر شما این برنامه جدیده مشکلی نداره؟ وهم اینکه در مورد 555 اینکار را کردم چون می خواستم یک کار کلی انجام بدهم .منظورم اینهکه در حالت واقعی بتوانم این سخت افزار را ایجاد کنم وفکر می کنم ایرادش در مورد تغذیه آی سی هست :؟می شه در این مورد هم کمکم کنید .
                        خیلی خیلی ممنونم . موفق و سربلند در پناه خدا باشید .
                        مرسی

دیدگاه

سلام.
                          یه مقدار باید صبور باشیم. به نظرم اول از ثانیه اش جواب بگیریم بعد بریم سراغ بقیش.
                          در مورد 555 نمیتونم کمکی بکنم چون حدود 3 سال پیش درسش رو خوندن الان اصلا یادم نیست. به نظر فعلا هم مشکلی ایجاد نمیکنه بذارید برنامه که کامل جواب داد میریم سراغ اون همه اش درست میشه نگران نباشید.

و اما در مورد فایل یه فایل دیگه اضافه بر این فایل ها براتون فرستادم که قالبش schematic section هست. پروتئوس رو اجرا کنید بعد برید به منوی file بعد گزینه import section این فایل رو انتخاب کنید مدار رو براتون میاره بعد هم هر جا خواستید ذخیره اش کنید به جای اون فایلی که باز نمیشه.

http://www.4shared.com/file/15569463/a5b7d835/f_online.html

موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                            در رابطه با 555 اینو ببینید .برای فرکانس 1Hz خازن 10u بذارید.
                            بعدشم فعلاً 555 رو بی خیال شین بهتره چون هم با خودش مشکل دارین و هم سرعت شبیه سازی رو خیلی میگیره. همون Clock Generator خود پروتیوس بهتره.
                            برای اینکه پلود کردن زیاد ازتون وقت نگیره همه فایلها رو با برنامه Winzip یا Winrar توی یه آرشیو قرار بدین و بعد پلود کنین.

فعلاً

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزانه2
                              یک سئوال دیگه هم داشتم برنامه من را خواندید ؟ از نظر شما این برنامه جدیده مشکلی نداره؟
                              سلام
                              چند تا اشکال تو برنامتون هست:
                              1. وقتی TL0 به 9 میرسه برنامه توی خطوط H و L گیر میکنه.
                              2. روش شما برای رفرش کردن صفحه نمایش مبهمه. اگر میخواین عدد یه سگمنت روشن بمونه باید مدام اونو مرور کنید. همچنین وقتی می خواین برید به سگمنت بعدی باید پایه مشترک سگمنت قبلی رو خاموش کنید.همچنین بین مراحل مختلف باید کمی تاخیر باشه.
                              3. چرا توی شماتیک از 7447 استفاده نکردید؟ توی کد هم ظاهراً این کار رو با میکرو انجام نمیدید.
                              4. برای تشخیص رسیدن به عدد 60 برای ثانیه چیکار کردین؟ مقدار رجیستر رو بررسی میکنید با پرچم تایمر رو ؟

فعلاً اینها رو اصلاح کنید تا بعد. سوالی بود ما همینجاییم

دیدگاه

سلام.
                                به خاطر همه کمکهایتان باز هم ممنونم .می دانم که گفتید اول ثانیه را باید در ست کنیم ولی جوابهای دوست محترممان راباید می دادم . راستی به خاطر فایل جدید هم ممنونم ،باز شد .
                                1-فکر کنم باید در خط L,Hو همینطور خطK, L1 از دستور JC استفاده کنم.البته نمی دانم منظورتان این بوده که در خود 9 گیر می کنه؟
                                2-من برای سگمنت هایم از یک سگمنت 4تایی استفاده کردم ومن می خواستم این کارها را انجام بدهم که اولی روشن شود تا به 9برسه بعد دومی سگمنت ثانیه را هم باید روشن کنم وبعد که می خواهد دقیقه بشود باید اولین سگمنت دقیقه روشن شود وتا دقیقه به 9برسد وآنوقت باید سگمنت دومی دقیقه هم روشن بشود در برنامه این ها را رعایت کردم ولی نمی دانم چرا اشتباه شده .اما یک جای برنامه که خودم هم میدانم می لنگد آن جایی است که دقیقه را می شمارد ولی فکر کنم ثانیه شمرده نمی شه ویک تاخیری ایجاد شده تا اینکه سگمنت دقیقه خاموش شود .
                                3-راستش از استاد کارگاهم در مورد استفاده از سگمت پرسیدم و ایشون به من روش بالا را گفت خودم هم فکر می کردم باید از 7447استفاده کنم ولی نکردم دیگه!
                                4-برای رسیدن ثانیه به 60از پرچم استفاده کردم وبرای رسیدن به 60دقیقه از شمارنده R2 استفاده کردم .
                                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X