اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آلتراسونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آلتراسونیک

سلام .خوبی شهریار جان ؟
    من با فتوسل کار کردم . یه ربات باهاش درست کردیم . ولی تنظیم کردنش خیلی خیلی مشکل هست . ما هم از LED استفاده کردیم ولی این فتوسل ها به شدت به فاصله حساس هستن . در هر صورت ممنون از اطلاعاتت این هم یه ایده ای هست برای خودش .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

آلتراسونیک

اینم این چیزی که من از التراسونیک فهمیدم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
      قسمت فرستنده: اول باید با ای سی 555 یا خود میکرو یک فرکانسی معادل 40کیلو هرتز ساخت و به قسمت فرستنده اعمال کرد
      قسمت گیرنده: اگه یه جسمی در نزدیکی مدار فرستنده قرار بگیره امواج مافوق صوت تولید شده توسط فرستنده بوسیله این جسم منعکس میشه (اگه قسمت گیرنده این موج 40کیلو هرتز دریافت کنه بعدش خروجیش یک موج 40کیلوهرتز میشه واگه دریافت نکنه خروجیش برابر یک منطقی میشه
      یه چیز مهم برای برنامه نویسی میکرو سرعت موج مافوق صوت برابر 330متر/ثانیه اس
      33/0 متر/ میلی ثانیه و 0033/0 متر/میکروثانیه
      باید زمان فرستادن موج تا گرفتن موج اندازه گرفت و فاصله بین تشخیص داد
      یعنی اگه زمان فرستادن تا دریافت 1میلی ثانیه باشه یعنی فاصله تا جسم 33سانتیمتر
      امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
      یا علی
      مدار این فرستنده گیرنده رو بعدا توی سایت میذارم
      فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
      گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

آلتراسونیک

سلام هادی جان شما درست میگید البته من با این سنسور فاصله اندازه نگرفتم چون مدارمون و قطعات اون قطعه های ایده آل نبودن و اون دقت کافی رو نداشتن واین فصله رو کم میکنه ولی حرف شما درسته و ما با میکرو این مدت زمان رو اندازه میگیریم البته مطمئن نیستم ولی از نظر تئوری که درست به نظر میاد اما من تو یه مداری که دیدم به جای میکرو از یه ایسی بی سی دیکانتر استفاده کرده بود تقریبا یه چیزی تو مایه های فرکانس متر درست کرده بود و بدون هیچ برنامه ای که با میکرو باشه خروجی التراسونیک رو داده بود به یه پایه این ای سی و به دو تا پایه دیگه هم فرکانس نمونه برداری و یه چیز دیگه داده بود و این ای سی با یک ای سی سون سگمنت عدد نشون می داد که چون مدارمون ایده ال نبود عدد چرت و پرت نشون می داد ولی با عقب جلو رفتن یه عدد هایی نشون میداد من و 2 تا از دوستام ربات رو با این سنسور ساختیم که چون 1 ماه دیگه امتحانهای پایان ترم ماست گزارش رو بعد امتحانهام میزارم تو سایت چون اصلا وقت ندارم و کلی درس مونده رو دستم ما 3 ماه طول کشید تا از این مدار و ربات جواب بگیریم ببخشید وقتتون رو گرفتم خدا نگهدار
        چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

دست خوش

ok
          اول توکل
          دوم پشتکار
          سوم مشورت
          چهارم عمل
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

آلتراسونیک

با سلام
            دوست عزیز اینجا کسی با کس دیگه هم دئانشگاه و یا پسر خاله نیست
            شما مشکلت اینه که خدا و خرما رو یه جا طلب می کنی؟؟؟
            اخه این پروژه التراسونیک کجاش منگ می زنه
            تو رو خدا بگید بعد این حرفا رو بزنید :cry:

دیدگاه

آلتراسونیک

ok
              چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

خیلی خیلی ببخشید

خیلی خیلی ببخشید آقا رضا اصلا منظوری نداشتم :roll: :roll: :( :( :(
                اول توکل
                دوم پشتکار
                سوم مشورت
                چهارم عمل
                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

آلتراسونیک

با سلام
                  دوست عزیز من مخلصتم

دیدگاه

پاسخ : آلتراسونیک

نوشته اصلی توسط hne573
                    سلام

این پروژه فاصله سنج التراسونیک رو من با 89s51 بستم و فعلا" تا حدود 2 متر هم جواب گرفتم . اگه سئوالی داشتید بگید تا اگه تونستم راهنماییتون کنم.
                    سلام دوست عزیز
                    من تا حدودی روی فاصله یاب آلتراسونیک کار کرده ام اما متاسفانه کاملا ازش جواب نگرفتم از سنسورهایی که برد 2 متر دارند استفاده کردم اما فقط تا 50 سانتی متر جواب داد . اگر مدارتون رو بدید و یا راهنمایی کنید که ایراد کار کجاست ممنون می شوم.
                    دانش آموزید تا سبب شرافت و رتبه شما گردد.

امام علی علیه السلام

دیدگاه

سلام
                      آقای hne573 اگر ممکنه یه کمک به من بکنید . منهم پروژه فاصله سنج با 8051 دارم و ظاهرا شما این پروژه را انجام دادین اگه ممکنه کمک کنید.
                      ممنون میشم .
                      منتظر کمک شما هستم .

دیدگاه

salam dost aziz one word begam be nazar man with pic anjam bedy behtare ba 8051 vaght talaf kardan ast man bezody with pic ro mezaram to site
                        اول توکل
                        دوم پشتکار
                        سوم مشورت
                        چهارم عمل

دیدگاه

سلام به همه

دوستان میدونین چطور میشه حجم یه منبع(مثلا منبع آب یا سوخت) رو محاسبه کرد؟یه سیستم کلی باشه یعنی منابع مختلف با ابعاد مختلف

موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان

سال نو مبارک

هیچ روشی برای محاسبه حجم خالی یه منبع به ذهنتون نمیرسه؟

ممنونم
                            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid8051
                              سلام به همه دوستان

سال نو مبارک

هیچ روشی برای محاسبه حجم خالی یه منبع به ذهنتون نمیرسه؟

ممنونم
                              موفق باشید
                              حجم شما چه شکلیه ؟

از چه روشهایی مجاز هستید استفاده کنید ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز

حجم یه باک بنزین برای ماشین های مختلف
                                میخواستم ببینم همچین کاری شدنی هست ؟
                                از هر روشی مثلا بوسیله التراسونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...