اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

programmer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

programmer

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
    فقط یادت باشه اون ای سی رگلاتور رو که خریدی نوع مرغوبش باشه
    بازم سلام
    ببخشین منظورتون از مرغوب چیه؟
    من یه دونه از همین 7805 های معمولی بندازم مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

programmer

بعضی هاشون روسی هستند! بدنه پلاستیکی دارند و نه بدنه فلزی باعث میشه حرارت خوب به هیت سینک منتقل نشه.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

programmer

با سلام
        نه می دونی من دو بار این پروگرمر رو ساختم
        فقط دومین بار این ای سی رگلاتور من نامرغوب بود ای سی سویچینگ من حال نمی کرد درست کار بکنه
        تنها اینو گفتم که اگه این رگلاتورت باهال نباشه رگلاتورت داغ می کنه و فاتحه 21 ولت مدارت خونده میشه
        مدارت درست کار نمی کنه
        بقیه مدار هم فقط تو مونتاژ اون مقاومت پک دقت بکن که پایه VCCاون رو درست مونتاژ بکنی
        بقیه مدار مثل آب خوردنه
        حله

دیدگاه

پاسخ : programmer

سلام آقا رضا
          بنده مدار رو تکمیل کردم. ولی در اولین آزمایش جواب نگرفتم :'(
          یعنی 89c51 رو گذاشتم توی آداپتورش و کلا روی اون ZIF32 . بعد erase chip رو زدم و بعدشم یه فایل لود کردم و دکمه پروگرم رو زدم و با این ارور مواجه شدم :(
          erorr at adress 0*0000
          کار دیگه ای انجام ندادم و مدار رو هم دقیقاً از روی overlay ساختم.
          کار دیگه ای باید میکردم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
            سلام آقا رضا
            یعنی 89c51 رو گذاشتم توی آداپتورش و کلا روی اون ZIF32 . بعد erase chip رو زدم و بعدشم یه فایل لود کردم و دکمه پروگرم رو زدم و با این ارور مواجه شدم :(
            erorr at adress 0*0000
            کار دیگه ای باید میکردم؟

با سلام
            دوست عزیر من این پروگرمر رو برای حافظه های سری24 امتحان کردم
            برم تو نرم افزار خونه نگاه بکنم
            ببینم چه تنظیماتی رو باید انجام بدی
            ضمنا شما از یه میکرو سالم برای تست استفاده کردی
            برای اینکه مطمئن بشی سخت افزارت درسته تو یکی از گزینه های نرم افزار( یادم نیست ) گزینه است که سخت افزارتو تست می کنه
            ضمنا می تونی دستی هم تست بکنی
            فردا برات می نهویسم چطور این کارا رو انجام بده
            موفق باشی

دیدگاه

سلام آقا رضا
              erorr at adress 0*0000
              کار دیگه ای باید میکردم؟
              :redface:

باسلام
              خوب دوست عزیزشما وقتی که نرم افزار رو اجرا می کنی دقت بکن که بالا سمت راست یه گزینه است به طورپیش فرض توی حالت PCB3هست خوب اون رو تو همون حالت بذار بمونه و به وضعیت Willemتغییرش نده.

حالا از منوی Device برو روی قسمت Mcs-51تو این قسمت هم می تونی توی منوی های آبشاری گزینه AT89C/LV51رو انختاب بکنی
              این LVبیان گر فرکانس کاری میکروهه اگه اشتباه نکنم منظور اینکه فرکانس میکرو درمحدوده 24 مگاهرتزه.
              خوب بعد

تو محیط خود نرم افزار دقت بکنی تنظیمات دیپ سویچ 12 تائی رو کامل تو شکل نشون داده بغلشم ولتاژ VPPرو نشون داده که باید جامپررو دقیقا طبق اون تنظیم بکنی.

سمت چپ هم پایئن بخش Program Settingهم پیش فرض خودش تنظیمه ادرس اون روLPT1تنظیم شده .

برای اطمینان از اینکه سخت افزار شما درست کار می کنه می تونی بالا بری تو منوی Helpو گزینه Test Hardwareرو انتخاب بکنی
              بدون اینکه نگران تنظیمات خاصی باشی این عمل تمام سخت افزار شما روچک می کنی و اگه باز نتونی عمل پروگرم رو انجام بدی باید بدونی مشکل تو خود تنظیمات نرم افزاریه نه جای دیگه.

حتی این عمل تست رو خودتون می تونی دستی هم انجام بدی اگه دقت بکنی همون پائین سر برگ هائی هستند روی قسمت Test H/Wکلیک بکنی می تونی تو این قسمت هر کدوم از پایه های این پروگرمر رو 1 یا 0 بکنی و با اوومتر اونا رو تست بکنی

باز اگه موفق نشدی بگو بهم منم فوری یه دونه از برد اداپتور رو بسازم باهم باز روش کار بکنیم
              من فقط یه بار یه دونه 16F84و یه دونه هم حافظه از سری خانواده 24 رو با این پروگرم کردم
              اخ واقعیتش این پروژه وایه کاردانی بود منم ساختم و دیگه وقت نکردم زیاد روش کاربکنم
              خوب الانم یه بهانه پیش اومده منم ادامه اش می دم.
              خبر بدی حله
              موفق باشی.

دیدگاه

سلام و ممنون از توجهتون
                بنده قبلاً همه کارهایی که شما فرمودین رو انجام داده بودم. یعنی انتخاب PCB3 و قطعه مورد نظر و تنظیم دیپ سوئیچ و جامپر VPP وانتخاب LPT1.
                در هنگام تست کردن از منوی HELP پیغام hardware present رو میده .ولی پروگرام نمیکنه.
                در ضمن میکرو سالمه ولی خالی نیست وبا زدن دکمه erase پایین صفحه عبارت erasing chip ظاهر میشه و بمدت طولانی باقی میمونه. مگه پاک کردن میکرو چقدر طول میکشه؟

دیدگاه

این LVبیان گر فرکانس کاری میکروهه اگه اشتباه نکنم منظور اینکه فرکانس میکرو درمحدوده 24 مگاهرتزه.
                  خوب بعد
                  نه عزیز
                  LV مخفف Low Voltage هستش نوعی از میکروکنترلرهای 8051 که با ولتاژ کم حدود 2.7 ولت هم کار میکنه
                  فرکانس کاری میکروهای 8051 رو معمولاً روی اون ها مینویسند مثلاً برای یه 8051 با حداکثر فرکانس 24 مگا هرتز می نویسند 24PI
                  از ماست که بر ماست !

دیدگاه

سلام آقا رضا
                    شرمنده یه مدت نبودم بحث بلاتکلیف مونده بود. :redface: حالا دوباره مزاحم شدم.
                    بنده یک عدد آیسی 27c512 رو بوسیله ویلم read کردم . یک سری کد هگز به دست اومد که ظاهراً معتبره.چند بار امتحان کردم نتیجه یکی بود. اما هنوز با خانواده mcs51 مشکل داره.
                    شما چیکار کردی ، وقت کردی بسازی؟

دیدگاه

پروگرامر هاتل در شهرستان ها 35000 تومان است اما خیلی از آن ها مشکل دارندو اگر بخواهید
                      avr or pic
                      را پروگرام کنید باید پول بدهید و بر نامه اش را بخرید.
                      he best network in the world

دیدگاه

سلام
                        لینک دانلود پروگرامر ویلیام برای من کار نمی کنه :sad:
                        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام آقا رضا
                          شرمنده یه مدت نبودم بحث بلاتکلیف مونده بود. :redface: حالا دوباره مزاحم شدم.
                          بنده یک عدد آیسی 27c512 رو بوسیله ویلم read کردم . یک سری کد هگز به دست اومد که ظاهراً معتبره.چند بار امتحان کردم نتیجه یکی بود. اما هنوز با خانواده mcs51 مشکل داره.
                          شما چیکار کردی ، وقت کردی بسازی؟
                          با سلام
                          والله من تا حالا با این پروگرمر PIC16F84Aو حافظه 24C00رو تست کردم
                          ادابتور 8051 رو ساختم و این هفته تستش می کنم ببینم چی میشه
                          ولی در کل اعتراف می کنم این پروگرمر مشکلاتی جالبی داره

اقای بابازاده شما می تونی از طریق سایت کل نقشه ها رو دانلود بکنی؟؟
                          اگه نشد من باز اپ می کنم

دیدگاه

بابازاده شما می تونی از طریق سایت کل نقشه ها رو دانلود بکنی؟؟
                            لینک اول تاپیک برای من کار نمی کنه و صفحه مورد نظر رو پیدا نمی کنه
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

من فردا براتون کل فایل های مهم این پروگرمر رو اپ می کنم
                              موفق باشی

دیدگاه

با سلام
                                والله من تا حالا با این پروگرمر PIC16F84Aو حافظه 24C00رو تست کردم
                                ادابتور 8051 رو ساختم و این هفته تستش می کنم ببینم چی میشه
                                ولی در کل اعتراف می کنم این پروگرمر مشکلاتی جالبی داره
                                سلام
                                آقای حاجی زاده ممنون از پیگیریتون. امیدوارم حداقل نمونه ای که شما می سازین کار بکنه تا من مطمئن بشم اشکال از آداپتور منه.
                                من این پروگرمر رو بیشتر به منظور پروگرم کردن 8051 ساختم.
                                فعلا خداحافظ.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X