اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال:روش تشخیص نوع میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال:روش تشخیص نوع میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    درود،با تشکر از پاسخ مفیدتون.پس اول آردوینو،بعد AVRو بعد میکرو های دیگه.درسته؟
    با سلام مجدد.
    آردوینوهایی که بعنوان مثال در پست قبل اسم بردم از میکروی ATMEGA328 استفاده میکنند که از خانواده AVR میباشند بنابراین هنگام کار و فراگیری با آردوینوی UNO در عمل شما در حال یادگیری اصول AVR میباشید البته در محیط برنامه نویسی راحتتر برای شروع .
    موفق باشید.
    جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۶:۱۰ ۱۴۰۰/۰۶/۲۹.

دیدگاه

با درود
      ای وی ار یه خوبی که داره میتونی توی محیط مجازی باهاش کار کنی و تجربیات برنامه نویسی به بهترین شکل بدست بیاری
      تقریبا محیط شبیه سازی با واقیعت فرقی نداره و خیلی بهت کمک میکنه که مدار و برنامه تو تست کنی و حتی کمکت میکنه برنامه بهتری بنویسی

و اگر یه مگا هشت هم داشته باشی تو محیط واقعی تست کنی باز کمک خوبی میکنه
      قبل از هر چیزی باید برنامه های اموزشی جهت فراگیری امکانات مختلف میکرو بنویسی
      مثلا برنامه برای ارتباط سریال و ای تو دی وو
      مقاله اموزشی برای ای وی ار خیلی زیاده
      در اغاز بهتره از همون محیط پرتیوس استفاده کنی و نیاز انچندانی به میکرو واقعی نداری
      بدی میکرو این به تو الفبا میده و خودت باید جمله بسازی
      تو برای ارتباط با هر سنسوری یا مازولی و غیره باید اقدام به برنامه نویسی مخصوص اون کنی
      مثل یه جعبه ابزار میمونه .. تو فقط میدونی این انبر این پیچ گوشتی ووو ولی باید از این ابزار ها برای کار های متفاوتی استفاده کنی و باید انتخاب کنی وو
      یاد گرفتنی هست ولی تموم شدنی نیست
      و یک تجربه که میتونم بهت منتقل کنم این : تا به سنسوری مازولی ووو نیاز نداشتی وقت صرفش نکن .. چون تمامی ندارن

دیدگاه

با سلام . میکرو کنترولری با نام 80C32 و شرکت سازنده TEMIC در اختیار دارم که قصد دارم دی کد کنم و کد را مشابه به میکرو دیگری انتقال دهم و میکرو جدیدی عمل نماید.این میکرو کنترولر سه آی سی RAM ,ROM , FLASH در خارج از خود دارد . چه روشی را پیشنهاد مینمایید . ایا تنها استفاده از ای سی فلش و خراج کردن ان از برد اصلی کافی است ؟ از چه نرم افزار و چه پروگرامری استفاده کنم . این میکرو از چه خانواده ای می باشد ؟ با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست ها
          با سلام . میکرو کنترولری با نام 80C32 و شرکت سازنده TEMIC در اختیار دارم که قصد دارم دی کد کنم و کد را مشابه به میکرو دیگری انتقال دهم و میکرو جدیدی عمل نماید.این میکرو کنترولر سه آی سی RAM ,ROM , FLASH در خارج از خود دارد . چه روشی را پیشنهاد مینمایید . ایا تنها استفاده از ای سی فلش و خراج کردن ان از برد اصلی کافی است ؟ از چه نرم افزار و چه پروگرامری استفاده کنم . این میکرو از چه خانواده ای می باشد ؟ با تشکر
          با درود
          وقتی کنترلری دارای ادوات خارجی باشه دیگه میکرو کنترلر محسوب نمیشه و میشه میکرو پرسسور
          چیزی مثل سی پی یو کامبیوتر
          80C32 CPU with 256x8 RAM is high-performance CMOS versions of the 8052/8032 NMOS single-chip 8-bit µC. The fully static design

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
            با درود
            وقتی کنترلری دارای ادوات خارجی باشه دیگه میکرو کنترلر محسوب نمیشه و میشه میکرو پرسسور
            چیزی مثل سی پی یو کامبیوتر
            80C32 CPU with 256x8 RAM is high-performance CMOS versions of the 8052/8032 NMOS single-chip 8-bit µC. The fully static design

https://www.google.com/search?q=80c3...h=632&dpr=0.94
            بله ممنونم ازین توضیح صحیح . حالا کد را چکار کنم . از روی همون آی سی فلشه به تنهایی کافیست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست ها
              بله ممنونم ازین توضیح صحیح . حالا کد را چکار کنم . از روی همون آی سی فلشه به تنهایی کافیست ؟
              خب اینکه از چه خانواده ای هست میتونید از همون لینک ها پیدا کنید
              و همچنین دیتاشیت
              ولی اگر بخوام تیری تو تاریکی بندازم شاید خانواده زد هشتاد
              اشنایی با میکرو پرسسور ها ندارم ولی اگر لازم باید با هم نوع خودش تعویض بشه
              و اگر میخواید برنامه رو استخراج کنید که اشنایی ندارم
              بهتره دیتاشیت مطالعه کنید و اطلاعات بیشتری بدست بیارید
              و یک تاپیک جداگانه برای سوال تخصصی تون ایجاد کنید
              امیدوارم دوستان شما رو. راهنمایی کنن
              اگر قفل خاصی نداشته باشه شاید باید همه ادوات تهیه کنید و احتمالا لازم هر سه حافظه رو به برد جدید منتقل کنید
              رم شاید لازم نباشه ولی فلش و روم لازمه
              اگر میخواید همچین کاری انجام بدید باید اطلاعاتتونو راجب ش. بیشتر کنید و سرچ کنید و دیتاشیت خوب مطالعه کنید
              اینکه ما ندونیم این ایسی از چه خانواده ای هست ولی بخوایم اونو دیکد کنیم ؟
              امیدوارم مشکلتون حل بشه
              جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۴:۵۵ ۱۴۰۱/۰۱/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X